7tilføjet af

GRATIS TELEFONI.....

Fik lyst til at dele min begejstring med andre.
Det drejer sig om IP-telefoni, d.v.s. telefoni via pc'eren.
Jeg har nu i et ½ år med stor glæde benyttet Skype som gir' dig mulighed for at tale med andre som har Skype. Du betaler intet for at downloade Skype; www.skype.com, andet end det du i forvejen betaler for at være på nettet. Jeg taler dagligt med venner i USA, bl.a. og lyskvaliteten er bedre end på en alm. telefon. (Kræver en headset med mikrofon (ca. kr. 150-250,-)) Man kan holde telefon-konferencer, d.v.s. at optil 5 kan tale sammen samtidigt. Fra omkring 1. juli blir' det muligt, osse at ringe fra din pc'er til en hvilken som helst fastnet-eller mobiltelefon for bare 10 øre/min.
Kan meget krafigt anbefale Skype.
tilføjet af

joh sku

og messenger er gratis..
tilføjet af

Allerede nu kan man ringe til fastnet og mobiltelefon

Jeg kan kun være enig. Skype er bare kanon fedt. Det er dog allerede nu muligt at ringe til fastnet og mobiltelefon med Skype Out. Jeg har ringet for første gang. Også her er kvaliteten perfekt (bedre end min almindelige telefon som jeg har problemer med forstyrrelser på for tiden). Tænk bare på alt det som man sparer når man ringer til udlandet. Det er sku mange penge.
Har selv prøvd Skype med Bluetooth headset til PC'en fra Trust. USB-stik og øresnegl koster ca. 700 kr, men har lidt problemer med kvaliteten, men det skal nok løses.
ProfessorWeb
tilføjet af

Hvad kræves....

Hej Professor, jeg var af den overbevisning at det først startede den 1. juli, altså at man kunne ringe op til fast-og mobilnet fra Skype....men det lyder godt at det er muligt allerede nu. Men hvad kræves der; mener at man skal ha' et specielt headset hvori der ligger en kode, således at man derved betaler 10 øre/min. eller at man skal købe taletid hos Skype (10 øre/min). ???
tilføjet af

Sådan gør man.....

Jeg fik aldrig svar fra ProfessorWeb om hvad der kræves for at (også) at kunne bruge Skype til også at kunne ringe fra sin PC'er til alle klodens fastnet-og mobiltlf, men har selv i mellemtiden fundet svaret, som jeg videregiver til Jer der må være interesseret.
Jeg går nu udfra at du allerede har downloadet Skype fra www.skype.com (gratis) og det er så stadig muligt at ringe op til andre med Skype helt gratis. MEN allerede nu kan du så OGSÅ ringe til fasttlf.-og mobiler for det der svare til ca. 9 øre/min, uanset om det er til DK, USA eller Australien..m.fl. Du går ind under "Funktioner" og klikker på "My Account"...derinde kan du så se at du kan købe taletid for minimum 10 Euro (ca. 75 kr.) og optil 100 Euro. Derefter er det bare at gå igang med at ringe verden rundt til fasttlf.og mobiler, og som sagt for 9 øre pr. minut. Har nu prøvet det i et par dage og det fungere fint...dog med lidt forsinkelse mellem samtalepartnerne....ligesom på normale fastnettlf. Har ringe i lang tid nu til både DK, USA og Australien...og brugt den kollosale sum af kr. 10. Herligt....kan anbefales.
Har du spørgsmål, så fyr løs og jeg skal forsøge at svare. Skal for god ordens skyld gøre klart at jeg ingen økonomiske interesser har i Skype...men er bare så imponeret. Skype er iøvrigt udviklet af de samme personer som udviklede Kazzaa. En dansker og en svensker.
Kom dog igang....om ikke andet er det billigere end at bruge mobilen selv indenfor DK's grænser.
tilføjet af

ok?

du siger at det er en ip telefon ?
altså ipen man har sin ip som nr.
hvad så med dem der har en dynamisk ip?
tilføjet af

IP ikke dit nr.

Hej OK, man kalder det for IP-telefoni når man taler sammen via sin pc'er såvidt jeg ved. Men dit "tlf.nr" er alligevel ikke din IP-adr....du laver dit eget nr./navn når du opretter dig som bruger. Det kunne f.eks. være "OK1020"...men det hele er beskrevet når du logger ind på www.skype.com. Meget nemt....og du kan vælge forskellige sprog, også dansk.
Prøv....
tilføjet af

Fed Skype Telefon

Hej har selv købt en skype telefon og må sige jeg er meget tilfreds, Bruger den dagligt både som alm. telefon men så sandlig også den gratis over nettet.
Jeg kan klart anbefale folk at købe skype telefonen, men se jer godt for derude, priserne svinger helt fra næsten 1000,- til den billigste jeg fandt på centersalg.dk til 725,-
http://www.centersalg.dk/shop/default.asp?SetLng=26&productid=nad05%2D0017
De har også ekstra håndsæt til telefonen!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.