5tilføjet af

Glutenfri online shops i Sverige?

Er der nogen, der kender (gode) svenske online butikker med glutenfrit sortiment, især mel, gryn og lign.?
Enhver hjælp er meget velkommen og værdsat :)
tilføjet af

Semper

Jeg ved - fra min venindes mor, der har cøliaki - at Sempers havregryn er fantastiske. Deres hjemmeside er her:
http://www.semper.se/Start.aspx?id=3
Jeg har også hørt fra anden side, at McDonalds i Sverige faktisk har glutenfri burgerboller, som man godt kan købe med hjem. Så får man dem enkeltindpakkede og lige til at putte i fryseren.
Generelt kan det faktisk godt betale sig at smutte en tur til Sverige, da udbuddet i glutenfri produkter er større end i Danmark, og det er også billigere.
[f]
tilføjet af

Tysk glutenfri supermarked

Tusind tak for link og tips 🙂
I jagten på online indkøb af glutenfri produkter, faldt jeg i aftes over dette online supermarked i Tyskland: http://www.glutenfrei-supermarkt.de/
og håber at finde noget tilsvarende i Sverige eller evt. England. Også meget gerne navne og adresser på supermarkeder i Malmö.
tilføjet af

Tysk Glutenfri net shop

tilføjet af

Havregryn

Ja - jeg er også glad for Sempers havregryn, de er dog svære at opdrive i mit nabolag.
Jeg køber dem her:
http://helsehelse.dk/shop/havregryn-glutenfri-500-5671p.html
tilføjet af

Glutenfri online shops i Sverige?

Hejsa
Jeg faldt over den her og blev ærlig talt lidt harm. De som skriver omkring udenlandske sites, hvorfor køber I ikke i Danmark hvor der findes en række gode online butikker med speciale i glutenfri kost og produkter.
Se fx Rikana Sundkost som vi har købt masser af Glutenfri produkterRikana Sundkost som vi har købt masser af Glutenfri produkter fra.
Jo, man sparer da lidt, men ærlig talt, sparer man virkelig nok til at lægge sine kroner uden for DK, et DK som iøvrigt støtter Cøliakere med 1500 DKK om md.? I min verden er det ekstremt dobbeltmoralsk når man er ude i sådan en adfærd.
Udover ovenstående så er det jo også sådan at hver gang du køber online uden for Danmark, så støtter du i princippet den stigende arbejdsløshed i Danmark, ikke meget, men mange bække små! tænk over det og overvej så om de 5% du sparer er godt givet ud med ovennævnte in mente?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.