11tilføjet af

giv et godt råd

jeg var til julefrokost den 9/12, kom sent om aften da jeg ikke er ansat der mere.
danser og morer mig, har det faktisk sjovt, er ude at danse med en sød og dejlig mand, vi satter os og snakker, han fortæller han er gift, det er okay for mig da det ikke er en kæreste jeg skal ha, han fortæller hans kone har været flyttede i 4 dage fordi hun mødte en anden og havde et forhold til ham, han har ikke haft det særlig godt i de 8 måneder der er gået, siger senere på aften at hvis han vil ha mit tlf nr kan han få det af en vi begge 2 kender.
Efter 3 uger får jeg en sms fra ham, om jeg kan huske ham, ja det må jeg jo sige, hvad andet kan jeg, han er en sød og lækker mand, som jeg bare ikke kunne glemme.
Vi bliver enig om at vi kan være venner, da både han og jeg går til bowling sammen med mine gamle og hans kollegaer, han har bare ikke været der de sidste 8 måneder, så derfor har vi ikke set hinanden før,
vi mødes til bowling, og igen snakker vi utrolig godt sammen samt hygger, han spørg om jeg kan lide at gå ture, ja det kan jeg, vi aftaler at mødes lørdag og så gå en tur, hvad vi også gør, igen igen snakker vi godt, vi kan tale om alt, men mest om hans kone, om hvad hun har gjort, siger til ham at han aldrig skulle ha taget hende tilbage, hvad andre også har sagt til ham, selv hans far og søster,
sådan går der ca 4 uger, hvor vi snakker og hygger i hinandes selskab, en dag aftaler vi at skal gå tur en lørdag, hvad vi gør, men nu kommer det, jeg er blevet forelsket i ham, og han må åbenbart også føle noget for mig, for han tager min hånd, så vi går hånd i hånd, på et tidspunkt begynder vi at kysse, og siden er det bare blevet til mere og mere.
her den 1/4 fortalte han så sin kone, at han ville skilles, for han havde mødt en anden, han flyttede hjem til mig fik nøgler og jeg var bare glad, der gik 3 dage så var han hos konen for at tale med hende, det ville hun gerne, han fik det dårligt over at hun er så ulykkelig, så han blev der til næste dag, han kom hjem til mig igen var der næsten en uge, så fik han det igen dårlig, over at hun er ulykkelig, så hjem og pakket noget tøj, men kom først næste dag, for det blev sent og han var træt, men som han siger de lavet ikke noget, og der er han ærlig nok, så det tror jeg på.
kom atter hjem til mig var der igen en uge, hvor jeg så sendte ham hjem til konen, fordi han var forvirret og fortrød, der gik 2 dage, så kom han og sagde han tog på vandrehjem, for at få styr på sine tanker, der gik 2 dage så skrev han til mig, kan vi ikke mødes, jo sagde jeg, vi var sammen til næste dag, hvor jeg skulle på job, senere på dagen mødtes vi igen og tog hjem til hans søster, hvor vi var 4-5 timer, rigtig hyggeligt, igen var han hos mig en uge, fik så et værelse hvor han ville flytte hen her den 1/5 i mandags tog han hjem til konen for at pakke det sidste, spurgte om han kom hjem til mig senere på aften, han ville sende en sms, den kom også, men det var med at han sov hos konen, det gjorde han i 2 dage, onsdag kom han og hentede sine ting, lagde nøglerne og sagde han var nød til at få styr på sine tanker, finde ud af hvad han vil og skal. spurgte ham om alle hans søde ord og at han elsker mig var bar løgn, han siger om jeg virkelig tror det bare var tomme ord, HJÆLP MIG HVAD SKAL JEG nu er der bare gået 4 måneder, og vi ses stadig, han siger han elsker mig, hvad jeg både kan føle og se, jeg har droppet ham vi er kun gode venner, men alligevel kysse og gå altid hånd i hånd, han har opsagt sit værelse og bor nu hos konen, men han er stadig forvirret og jeg ved ikke hvad jeg skal mere hilsen den såret
tilføjet af

GLEM HAM

Andet er der ikke at gøre.
tilføjet af

tjaeh

Nej nok ik..
I det øjeblik ha er glemt finder han ud af at komme rendende.
Typisk mænd at trække pinen ud
tilføjet af

undrer mig du kan være i tvivl!

Hans kone betyder så meget for ham, at han ikke vil forlade hende. Det er muligt, at han er forelsket i dig, men du skal vide, at en vraget kone er stærk!! og det tyder på, at hun ikke er villig eller interesseret i at slutte ægteskabet.
Din elsker har muligvis søgt dig i desperation og usikkerhed på om hans kone ville ham efter sin affære, nu er han blevet sikker på, at det vil hun, og "stakkels" du er blevet reduceret til et redskab, nemlig det redskab der skulle bruges for at klinke et ægteskab i krise.
Sådan er livet, og når man som du leger med ilden, må man være parat til at blive brændt af!!
Jeg vil da håbe for dig, at du er i stand til at finde en mand der vil dig og kun dig.
Men slut definitivt dit forhold til den vægelsindede, for din egen skyld om ikke andet.
tilføjet af

X elskerinde

Jeg stod midt i en skilsmisse og følte mig alene og uelsket. Min x mand gad ikke længere. Nul sex - nul knus - nul kys.
Dette kunne jeg slet ikke holde til, så da min gamle kæreste fra min ungdom en dag kontaktede, ja så var jeg (set i bakspejlet) et nemt offer. Her fik jeg sex, blomster, knus og kys, kom med på rejser til egypten, marokko osv. Han fortalte mig utrolig mange gange hvor unik jeg var - hvor dejlig en kvinde osv osv. ALT det som en kvinde går og drømmer om.
MEN
Der hjemme havde han en sammenleverske som sov på sofaen, da hun led af hypermobile led, og havde konstant ondt.
I starten var jeg ligeglad. Men efter 3 år var jeg kommet så meget tilbage til virkeligheden, at jeg blev nød til at sætte ham stolen for døren. Han ville ikke gå fra hende, da hun stod som ejer af hus, bil, sommerhus osv.
Så her brast min kærlighed. Når døde ting kunne betyde mere end mig, ja så måtte jeg trække grænsen. Så jeg slog op med ham, hvilket han blev dybt chokeret over. Trods hans gentagene forsøg på at genoptage forholdet. så har jeg været standhaftig.
Du må endelig ikke tro det er nemt. Jeg elskede ham (og elsker ham stadig), men som tiden går bliver det nemmere og nemmere. Jeg selv er bleven stærkere. Nu er der gået næsten 1 år siden brudet. Men jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg indledte forholdet. Jeg har fået min seltidlig igen.
HUSK kærligheden gør ondt. Og jeg har desværre ikke fundet en ny.
Fat mod og drop ham.
tilføjet af

Det er da' rart,

at ha' to kvinder at putte sig ind til.
Han tager røven på dig, han er ikke noget for dig, for han slipper aldrig konen.
Du ville gøre dig selv en bjørnetjeneste ved at glemme ham.
tilføjet af

mit bedste råd til dig

HOLD DIG FRA GIFTE MÆND!!
og en anden ting, du er alt alt for sød. Op med humøret, det skal nok være en god mand til dig også. :-)

vh anonym
tilføjet af

En bjørnetjeneste??

Nu modsiger du vist dig selv.
Nej, hun vil gøre sig selv en STOR tjeneste ved at glemme ham. Det andet betyder jo det stik modsatte.
tilføjet af

Ja, bjørnetjeneste...

...ordet kan i dag (ifølge dansk sprognævn) bruges både om en kæmpetjeneste og en misforstået hjælp. Så man må selv gætte hvilken den menes i hverttilfælde:-)
Ang. forholdet, så er det spild af tid at bruge kræfter på en gift mand, der ikke kan beslutte sig...mee
tilføjet af

ja nu skal jeg ikke spille overpædagog

men en bjørnetjeneste er altså noget dårligt at gøre mod sig selv eller andre, det betyder at gøre tingene værre end de er= en misforstået tjeneste.
tilføjet af

tak for gode svar

hej med jer alle sammen,
i skal ha en stor tak for jeres super ærlige svar,
i har givet mig det spark for jeg i virkeligheden trænger til, nemlig at sige stop imens legen er god, så det vil jeg hermed med gøre, jeg skulle bare ha det at vide fra andre
mange mnage tak
tilføjet af

Samme situation

Står næsten i samme situation som dig. Kan virkelig godt forstå dig. Ham jeg har med at gøre, siger han VIL gå fra hende måske. hvis hun ikke ændre sig... ved godt det ikke sker. han har osse et barn. Han siger dog at han aldrig ville sårer mig, og nok skal sige til hvis han definitivt bliver hos hende eller ej... Suk!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.