7tilføjet af

gi regeringen arbejdsro

jeg og mit forskerhold er igang med at lave en afhandling om den politiske situation i danmark.
Vi er alle politisk neutral, men er nået frem til følgende konklusion:
Regeringen og DF overtog en nedslidt og et danmark der vr kørt i sænk - regeringen har formået at vende skuden til at vi i dag har en af verdens bedste velfærssamfund og et utrolig stærk økonomi, hvor de tilmed har givet danskerne et skattestop - udenrigspolitisk giver vi også regeringen topkarakter - danmark bliver anderkendt for det arbejde vi gør for at sikre verdensfreden - mit forskerhold synes derfor at oppositionen skal give regeringen arbejdsro de næste 2 år samt i den nye valgperiode på 4 år ialt 6 år.
tilføjet af

ja lad os nu alle se fremad

jeg er overlæge på afd b7 - og er enig i dit synspunkt - det er også mit oplevelse i dagligdagen - jeg kan selvfølgelig kun tale med ud fra et lægevidenskabelig synspunkt - og det skal lige understreges at jeg er fuldstændig politisk neutral - politik er ikke mit bord - men i seneste 6 år hvor jeg har virket som læge har jeg virkelig kunnet mærke en kvalitetsløft inden for sundhedssektoren - jeg kan stadig huske 6 år tilbage hvor nedslidt og forfalden alt udstyr var på de danske sygehuse - ret skal være ret - regeringen har tilført de danske sygehuse et kvalitetsløft som vi i dag kan bryste os med at en af verdens bedste sundhedsvæsen , regeringen har tilført masser af uddannet personale, nyt og moderne udstyr - så set ud fra moine lægebriller er sundhedssystemet takket være regeringen i af verdens bedste - men som sagt er jeg upartisk og neutral. venlig hilsen overlægen afd B7
tilføjet af

Game over man

Game over.
tilføjet af

Hur kan man vara politisk neutral?

någon politisk uppfattning har alla människo
mvhgöteborg sveriges framsida
tilføjet af

Glem det vås

Det var socialdemokratiet der forrige århundrede har opbygget vores velfærdsstat, og Fogh Rasmussen påstået liberal der nu ødelægger den offentlige sektor og sender danske soldater i døden i en tåbelig og umulig mission i Irak.
Det har flertallet efterhånden gennemskuet, og dig neutral - det jo helt til grin
tilføjet af

Meget morsomt.

Snakke med sig selv,snakke med sig selv. Ph.d-overlæge og hvad du ellers kalder dig selv.------------------------PH.d my ass.
Regeringen ud nu. Før det bliver for sent.
tilføjet af

Tag nu din psykopharmica

Du er værdigt trængende, og uden situationsfornemmelse, når du kan postulere, at Danmark har verdens bedste sundhedssystem, som officielt ligger som nr 34 på WHOs liste.
tilføjet af

Er der stadig 2 år tilbage med fogh?

Gud bevare Danmark.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.