5tilføjet af

Et smukt budskab

Jehova har salvet mig til at bringe godt nyt til de sagtmodige. Han har sendt mig for at forbinde dem hvis hjerte er sønderbrudt. — Es. 61:1.
De der tager imod den gode nyhed, får gavn af det her og nu. Ifølge Esajas’ profeti ville Jesus, når han forkyndte den gode nyhed, „forbinde dem hvis hjerte er sønderbrudt“. Esajas brugte her et meget malende billede. Ifølge en bibelordbog blev det hebraiske ord der her er oversat med „forbinde“, ofte brugt om „’det at lægge en forbinding’, og derfor om at pleje og helbrede de sårede“. En omsorgsfuld sygeplejerske vil måske lægge en forbinding om en beskadiget legemsdel for at den kan få den nødvendige støtte. På samme måde vil omsorgsfulde forkyndere med deres budskab yde hjælp og støtte til alle som trænger til hjælp, og som tager velvilligt imod budskabet. Herved viser forkynderne samme omsorg som Jehova. (Ez. 34:15, 16) Som salmisten siger: „Han helbreder dem der har et sønderbrudt hjerte, og han forbinder deres smertende sår.“ — Sl. 147:3.
tilføjet af

og budskabet til dig ftg

er at du har fået oparbejdet en dårlig vane med at "tage fejl" af din kategori.
Som du ved skal du være varsom med dine tanker, for dine tanker bliver til handling.
Du skal være varsom med dine handlinger, for de bliver til vaner.
Og dine vaner bliver din skæbne.
Jeg synes du er en slyngel, men kan du alligevel have en god søndag.
tilføjet af

Også godt nyt

http://www.metimes.com/storyview.php?StoryID=20061102-034351-4609r
Selvom det gør meget langsom, er der bevægelse og initiativer som fortjener opmærksomhed.
Det er kvinder som har et nøglerolle, desværre kun udenfor de lander som Irak Somalia, osv.
vh
Tom
tilføjet af

du er et vildledt får

hvis du virkelig læser biblen så burde du læse den ægte kristne bibel og ikke Jehovas vidners falske bog. I læser jo biblen som fanden. Og tager kun det i kan bruge til jeres forkvaklede lære. Bliv en ordentlig kristen i stedet for og tjen Herren din Gud ordentligt.
tilføjet af

Bibelen er for alle mennesker.

Bibelen er for ALLE mennesker, ikke kun for Jehovas vidner. Den er skrevet for at vi, hans vildledte jordiske børn, kan lære sandheden om Gud at kende. Denne sandhed står at læse i Bibelen.
Med venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

Og mit budskab til dig Dulkis, er ditto.

Ja beklager, men dit indlæg provokerer mig – som det sidste gjorde, som du aldrig svarede tilbage på? – da jeg var inde omkring, emnet samhørighed og passivheden af religion-kategorien, for du gør nøjagtigt det samme igen, ved dine påmindelser og formodninger om hvordan tingene skal hænge sammen, herinde på Solen.
For det første, så ser jeg ingen markering på, at du er moderator? – hvilket giver mig spørgsmålene, som; har du reelt beføjelser til, at udtrykke hvad der er rigtigt og forkert? Har du overvejet om der er andre der ser tingene anderledes end du gør?
Det er jo netop ved denne drejning, at du legaliser, at det er okay, at rette på hinanden, om så det er med stavefejl eller personligheds fnidder eller udviklingen frem til den dårlige tone – som jeg herved konkluderer, som en dårlig vane, at rette på andre.
Det næste; hvis ikke du er moderator og alligevel synes du har kompetencen til, at rette andre, må det være fordi du har en mistillid til Solen? – eller ser dig selv fyldt med en kompetence, som det, at rette på andre? (hvis det overhovedet er en kompetence?) - men prøv, at starte med at bruge klageknappen, hvis den ikke dur, så ret din henvendelse det rigtige sted – eller ganske enkelt sorter fra, i forhold til hvad der kommer fra bestemte skribenter.
Hermed sagt, jeg ønsker mangfoldigheden i forhold til hvad hernæst bliver gjort passivt, eller sat i ramme på baggrund, af din dårlige vane – og ja, ved min henvendelse til dig, kunne jeg sige det til mig selv - men du åbnede for debatten, regner ikke med, at du forventede andet, end debat??
Jeg kan ikke huske hvor jeg har læst dette her? – Men jeg serverer det alligevel:
Hvis man betragter et miniaturesamfund, etableret af to mennesker – når to mennesker færdes med hinanden, vil de observere hinandens handlinger, deres gensidige vaner. Når den ene begynder på en bestemt handling, vil den anden prøve, at systematisere dennes handlinger og herved genkende handlingsmønstret, som vil få spekulationer i gang, som; ”nu gør han det igen”.
Disse vaner vil gradvis som de ses repeteres, tillægges motiver og værdier.
De to mennesker vil efterhånden opbygge et adfærdsmønster, hvor de hver især for forskellige roller, i de bestemte situationer og herved udføre bestemte handlinger på bestemte måder.
Som i sidste ender med tanker som; ” nu begynder han igen, så nu begynder VI igen”.
De to har nu skabt et samfund, med en struktur eller en sædvane.
Disse strukturer, som nu er skabt gives videre til den næste generation, som udgør et samfund, hvor tanken som; ”nu gør vi det igen” bliver overført til ”sådan gør man nu engang”.
Man kan sige, at disse strukturer fremfører rammerne for, hvordan vi handler og opfører os – vi kan klart sætte os ud over dem, ved at handle bevidst, men størstedelen af strukturen virker styrende alene ved deres tilstedeværelse.
Hvis man ikke ønsker at handle ud fra vaner, ritualer og rutiner, kræver det, at man orker og tør, at forholde sig kritisk i sin EGEN adfærd.
Så derfor indikere det, at det er ligegyldigt i hvilken som helst gruppesammenhæng, så vil der være en tendens til, at tilpasse sig, specielt under nye vilkår.
Hvis man ikke forholder sig kritisk til sig selv – så kan strukturen blive hængende og relevansen udeblive.
Hav en god mandag🙂Krampen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.