4tilføjet af

ghetto et problem

folkeslag der rotter sig sammen i et område er en ghetto,
javel men de har ikke lyst til blande sig med danskere, for tænk nu hvis de blev for danske og kom til at drikke en øl elller spise en pølse hvor der er gris i!
Nuvel der er mange børn der spiser et el. andet slik og der er der som ofte gelatine fra øffegrisen i, men det står nok ikke i koranen, Muhammed havde ikke i 1432 forudset at vingummi fandtes!
tilføjet af

Ghetto

Indvandre og flygtninge ghettoerne som f.eks Gjellerrup parken, er da et stort problem, som bør tages alvorligt. Man bør derfor starte en egentligt repatering, af de flygtninge og indvandre, som trygt kan vende hjem til deres hjemland, og der medvirke til en demokratisering af deres land. Nørrebro ligner snart en Arabisk bazargade,det er nødvendigt at gøre noget drastisk ved denne kaotisk situation, det kunne man jo gøre ved at sørge for at indvandre butikkerne blev lukket hvis de ikke fulgte de regler og love, som alle andre næringsdrivende må følge i dette land, f.eks at betale skat og moms.jeg tror sgu ikke der var mange indvandrebutiker tilbage, hvis man gjorde det
tilføjet af

Ghetto er ikke problemet i seg selv!

Det er ikke ghetto som er problemet. Det er alle de intolerante muslimene. Vel er jeg enig i at ghettoene fører til maksimerede problemer for den danske befolkning, men det er ikke ghettoene i seg selv som er problemet, men de menneskene som bor der. Ville det ha vært noget stort problem om det bodde 50.000 svensker på Nørrebro? Nej det tror jeg ikke! Det er de intolerante og lite tilpasningsdyktige muslimene som er problemet. Løsningen er altså å smi dem ud (i alle fall kriminelle og terrorister).
tilføjet af

Uvesentlig korreksjon

Muhammed levde ikke i år 1432. Da var han heldigvis for lengst død. Muhammed døde i 632 e.kr.
tilføjet af

Sådan løser vi problemerne i Nordvestjylland

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.