6tilføjet af

George Michael arresteret igen

For anden gang i år er popmusikeren blevet fundet helt bedøvet sunket sammen bag rattet i sin bil.
Politiet blev tidligt i går søndag tilkaldt, da en stor fed Mercedes stod parkeret midt i trafikeret kryds tæt på Londons berømte rekreative område Hampsted Heath. Det trafikerede kryds ligger også tæt på George Michaels hjem i det nordlige London. Bag Mercedes-rattet fandt man da også en totalt bevidstløs Georgios Kyriakos Panayiotou – George Michaels borgerlige navn.
Det var tidligt om morgenen, eller sent på aftenen om man vil, så ingen kom til skade. Politiet forsøgte at vække musikeren, og fandt ved samme lejlighed den tilsyneladende årsag til Michaels dybe søvn. En pose cannabis. Akkurat ligesom i februar, hvor nogenlunde det samme skete. Han blev dog ikke sigtet denne gang, men politiet beholdt ham natten over, hvorefter han fik lov at gå.
Den 43-årige sanger lider af depression og finder, at ca,nnabis gør tingene noget mere udholdelige. Dog er der flere sladder-kilder der mener, at det er George Michaels flittige brug af astro-urt, der er årsagen til hans dårlige opførsel i trafikken. I april blev sangeren ligeledes arresteret, efter at han havde påkørt hele tre parkerede biler i sin supertunge Range Rover, der herhjemme let kan koste op til 1,5 million.
Dog menes George Michael ikke være helt til rotterne for tiden. Hans totalt udsolgte comeback turné, der er Michaels første i 15 år, blev for nylig påbegyndt, og på trapperne er der en triple cd med greatest hits. Pladen dækker årene fra Wham! og fremefter. På pladen medvirker blandt andet Sir Paul McCartney i et samarbejde om nummeret ”Heal The Pain”, der ikke før er udgivet som duet.
”25” er titlen på George Michaels kommende opsamling, og den skulle efter planen lande i køledisken i dit lokale supermarked den 13. november.
tilføjet af

Hvad skal vi bruge oplysningen til ?

Måske andre ved det, jeg ved ikke.
tilføjet af

Første offer?

Jeg er lidt GM-fan, men når han er "sober" må han sgu tage konsekvensen af at han ikke kan styre sig når han ryger sjove ting. Han må ansætte en privatchauffør med tilhørende fortrolighedskontrakt og fuldmagt til at stoppe bilen når GM ikke selv kan køre forsvarligt.
Det er kun et spørgsmål om tid før nogen kommer til skade.
tilføjet af

hvorfor

tjekker du den så. er det bare for at skrive noget "spade"
tilføjet af

Det kunne jo tænkes

At der var noget brugbart under teksten, jeg kan ikke læse indholdet før jeg åbner brevet vel ?
Det er totalt ligegyldigt hvem der sover hvor og hvorfor.
tilføjet af

Kig på debatgruppen ;->

Måske så du det ikke, men emnet i denne debatgruppe er faktisk SLADDER OM DE KENDTE ;->
Hvis du ikke kan lide sladder om de kendte, så lad være med at læse det !
Hvis du synes det er forkert at sladre om kendte, så skriv hvorfor istedet for bare at være på tværs uden grund.
Ja, jeg synes også sladder går over grænsen af og til, dog ikke i dette tilfælde selvom jeg er GM-fan.
tilføjet af

Nonsens

Du skriver om noget andet end det indlægget handler om - du taler om hvem der sover hvor, det står der ikke noget om i indlægget. Derimod står der arrestation i overskriften, som indlægget også handler om, så jo, det kunne du GODT se inden du åbnede "brevet".
Kom selv med noget brugbart i debatten, fx hvorfor du mener som du gør.
Tænk dig om inden du skriver - det gør vi andre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.