7tilføjet af

Gør mig til far

Jeg er en fyr på 25, som VIL have sit første barn inden de 30 år. At blive far er et kæmpe ønske, og noget jeg har været klar til længe.
Min kæreste vil gerne have børn, men vil ikke gennemgå en graviditet mens hun studerer, hvilket kort sagt betyder, at vi ikke kan nå at blive gravide inden jeg fylder 30.
Når nu jeg brænder sådan efter at blive far, vil nogle måske synes, at jeg da må være i stand til at acceptere, at mit første barn først kommer til verden efter jeg er fyldt 30, men det er jeg bare ikke (af personlige årsager).
Man kunne jo forsøge at adoptere, men processen er lang, og der er risiko for, at en adoption kommer til at tage mindst lige så lang tid som hendes uddannelse, hvorfor jeg er på jagt efter en anden løsning.
En rugemor ville være en ide, men det er en bekostelig affære, og der skulle jo gerne være økonomi til at forsørge barnet, når først det kommer til verden.
Er der nogle, der kender til andre løsninger på min problemstilling, hører jeg meget gerne fra dem.
tilføjet af

ro på du skal nok når det

Jeg skal til at være Far for føste gang og jeg er 31 år.. Kan ikke forstå folk der siger.: jeg skal ha børn før jeg bliver 25 eller 30.. Du skal ha børn når i er to der er klar til det, ikke før.Håber du får en god dag.
tilføjet af

få barn med en anden

hvor svært kan de være?
tilføjet af

Tålmodighed.

Hmm.kan da godt forstå du gerne vil være far.Men vis du elsker hende du bor sammen med og hun skal være mor til dine børn,ja så må du væbne dig med tålmodighed,kender ikke dine personlige grunde,men de skal være gode, i mine øjne.Hun har jo fat i den ene ende,kan godt forstå hun vil være færdig med sin uddannelse,det skulle vi have gjort inden vi fik børn,syntes det er et fornuftigt argument af hende.Kan du ikke vente,så er jeg ikke sikker på i er sammen om 5 år alligevel,så er jeg ikke sikker på det er hende der skal være "din for evigt".
Ha´en god dag..
tilføjet af

Hmmm

Syns da også lige du skal slå koldt vand i blodet...
Hva gør det at barnet først kommer til verden EFTER de 30 år??
Syntes da din kæreste er utrolig fornuftig hvis hun vil vente til hun er færdig...
Og så vidt jeg ved...så skal man da være to om det....Du kan da ikke alene bestemme*GG*
Rugemor skriver du??....så vidt vides er det ulovligt i DK....
Og din kæreste vil jo da også gerne ha børn....bare ikke lige nu...
Adoption....hmmm-.---kan så vidt vides ikke søges af faderen alene.-....
Ved at enlige og lesbiske kan adoptere alene...men har aldrig hørt om en mand er bevilliget adoption som ene adoptant(egentlig diskriminerende)
Og kan vel også kun gives, hvis man ikke selv kan få børn....og det er ikke jeres problem stilling her vel??
Eneste problem her er at DU vil ha barn inden du fylder 30...og kæresten gerne vente til udd og andet er på plads...
Måske du skal se dig om efter en anden kæreste istedet----eller finde en løsning sammen med hende....som kan tilfreds stille jer begge...
Er selv beriget med 6 dejlige børn....og ville ikke undvære for noget i verden....så kan på den anden side godt forstå dit ønske...
Men Hvorfor det er så dulans vigtigt inden du fyder 30....fatter jeg så ikke.*S*
Fik mit første barn da jeg var 18....og den sidste sidste år.(han bliver 10 mdr idag) i en alder af 35....

Prøv da om i ikke kan finde en løsning....hun kunne (hvis hun er lige så interesseret i barn som dig)..tage orlov fra udd.....Du kunne jo tage barslen istedet for hende...
Der er da mange muligheder...men kræver jo man er enige*SS*
tilføjet af

Rugemor i udlandet..

Helt ærligt, så synes jeg ikke du skal finde en rugemor til at være mor til dit barn. Barnet skal da også have en mor og hvis din kæreste ikke er indstillet på børn lige nu, vil hun vel heller ikke passe dit barn sammen med dig?? Jeg synes måske det er lidt egoistisk. Jeg selv ville da også gerne ha haft børn for mange år siden, men min mand ville ikke selvom vi godt var klar over jeg kunne få svært ved at blive gravid. Det viser sig så, da vi endelig kommer i gang at jeg ikke kan blive gravid - så nu har vi et rigtigt problem. Har fundet ud af det er muligt at få en rugemor i Indien til rimelige penge, men det store problem er at få barnet hjem igen. Jeg har ikke nogen anelse om hvordan f..... vi skal få det arrangeret, når det er så ulovligt i Danmark. Forbuds Danmark!!!
tilføjet af

henten hende ellers find en anden

hej Matthew...
Jeg var lidt i samme båd som dig,men i mit forhold var det min kærste der tvivlede lidt.
Nu har vi en dejlig datter på 9 måneder sammen og det er super dejligt..
Man skal selvfølig være sammen om den beslutning,så jeg vil sige til dig/jer hvis i er klar til at miste lidt venner og du bliver nok lidt på side-linien SÅ GÅ DOG I GANG,vi havde nogle gode venner,men de er faldet fra nu hvor vi ikke tager i byen og smider dem tidligt hjem. og til tider er det vildt svært at være kærster....
Jeg er 21år og er under uddannelse og min fyr er 24år og er uddannet vi bor i hus og har bil så det økonomiske er lidt sværdt men det hænger altså sammen allegelvel hvis det er det hun tvivler på og TRO MIG hun bliver klar under graviditetén.
hilseb Alice
ps. håber du kan bruge det til nået.
tilføjet af

få dig en anden kæreste

hejsa matthew, du synes måske det er en dårlig ide, men jeg synes du skulle droppe hende.
fordi hvis i ikke ønsker det samme kan det være det kommer til at ødelægge jeres forhold senere, og det vil knuse dit hjerte,

venlig hilsen en meget ung pige
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.