8tilføjet af

FUCK FUCK FUCK - HVOR ER DET HÅRDT...

Skal lige af med et par indestængte aggressioner - har tenddens til at udtrykke mig meget tydeligt i disse dage - hvilket mine omgivelser ikke går fri af.
Er nu røgfri på 11. dag - og synes at det er sindsygt hårdt. 11 dage med uro, stress og rastløshed og en konstant rygetrang...hvornår bliver det nemmere???????
Bruger både plaster og nikotintyggegummi.
Kunne godt bruge et par gode råd eller erfaringer fra andre.
Michael
tilføjet af

Uha uha

Jeg føler virkelig med dig.. jeg har opgivet at stoppe med at ryge, fordi jeg fik det som dig..
MEN.. for FUCK FUCK FUCK hvor er det flot af dig.. 11 dage... lov mig at bide det i dig, irritationen lysten til at opgive... lov mig at fortsætte.....
Find noget at beskæftige dig med.. ryd op i skuffer, skabe gå i bad hvor du IKKE kan ryge spis noget... gå en lang tur... noget hvor du ikke sidder og har lyst til en smøg i kæften.
DU KAN GODT!!!!!
Op med humøret.. jeg syntes det er skide sejt af dig 😉
tilføjet af

har ikke selv

røget, men kunne forstille mig at det er det samme som at undvære sukker... eller cola for en cola-man...
men er det ikke at holde sig aktiv, så man ikke bare ligger på sofaen og kæmper mod trangen....
ved det ikke, men syntes det er fantastisk med én mindre ikke-ryger [s]
tilføjet af

Synd for dig

jeg havde røget i 33 år...en dag syntes jeg det smagte ad helvede til...og så røg jeg ikke mere fra den dag af..ingen absti...ingen stress....bare stop...😃
tilføjet af

smagssansen

Det gjorde min morfar også.... det må sq være fedt...
Jeg har også hørt at smagssansen forstærkes så man bedre kan smage maden.... er det rigtigt?🙂
tilføjet af

I programmet "Kvit" på netdoktor

kan du få rigtig meget støtte en bekendt af mig bruger det og de bakker hinanden op foruden at du får gode råd af en professionel, det er gratis du skal bare tilmelde dig rigtig meget held og lykke du er godt på vej og selvfølgelig kan du.
tilføjet af

Det bliver bedre

Hej
For ikke at gentage mig og dog - så tillader jeg mig at kopiere min historie fra et andet indlæg og sende den til dig - måske skulle du overveje en tur forbi lægen.
Hej
Jeg begyndte på startpakken den 9. januar 2009 og allerede fra den 12. januar stoppede jeg med at ryge på arbejde. Jeg skulle stoppe helt med at ryge den 22. januar 2009 men i den sidste uge op til den 22. januar 2009 røg jeg stort set ikke.
Jeg er nu i gang med pakke nr. 2 hvor man skal tage 2 piller om dagen - jeg er dog gået ned til en om morgenen - og har faktisk haft glemt at tage pillen et par gange senest i torsdags - men der skete ikke noget..... ps - vent med at tage morgenpillen til ca. 30 minutter efter morgenmaden ellers kan må godt få kvalme.
Jeg har røget nogle enkelte gange (1 cigarat) mens jeg har taget champix - sidste blev jeg lidt dårlig..... så det skal ikke gentages....
Jeg havde faktisk den største krise omkring uge 3 - specielt efter aftensmaden - tog et par gange 1 nikotintabs eller hvad de nu hedder - det hjalp.
Jeg havde også en anden krise i starten - jeg vågnede ca. 1 gang i timen hver nat - det var faktisk ved at gøre at jeg ville stoppe med at tage champix - men læste så et sted at det også kunne en abstinens ved selve rygestoppet og det fortog sig også men hold op hvor var jeg træt...
Alt i alt ryger jeg ikke lige nu - men om jeg gør det i morgen eller om en måned - det vil tiden vise.
PS - maden kommer til at smage bedre - og man spiser mere... og tager på
- ens lugtesans bliver bedre efter 1 måned
- ens vejrtrækning bliver bedre - man puster ikke så meget mere
- man får mere tid
Jeg er 49 år - kvinde - og har røget siden jeg var 13 år - ca. 20-25 stk. pr. dag. Jeg vil ikke påstå at jeg var topmotiveret men kan varmt anbefale pillerne.
god fornøjelse.
hilsen
Ann
tilføjet af

Hæng i....

11 dage uden røg, hvor er det flot! Tro på, at du virkelig kan blive røgfri, og hæng i.
Jeg har røget 20-30 cigaretter om dagen i snart tyve år, men valgte for 26 dage siden at stoppe, og har været røgfri siden. Jeg har tidligere forsøgt at stoppe, men uden held, efter et par dage var cigaretterne mine "bedste venner" igen igen.... Men denne gang har det været forbløffende let at holde, og jeg kæmper ikke med rastløshed, humørsvingninger og abstinenser som i de andre forsøg, tværtimod så er humøret højt og jeg nyder tilværelsen! At være sammen med rygere, gener mig ikke engang... Jeg skal, og behøver aldrig mere at ryge, det er sgu fedt :-)
Jeg fik af en veninde et godt råd! Hun sagde at jeg skulle læse bogen, "Endelig Ikke-ryger" skrevet af Allen Carr. Det gjorde jeg så (lidt skeptisk), men hold da, op den fik vendt mine tanker!!! Han forklarer hvor enkelt det virkelig er at kvitte tobakken, uden at gøre brug af skræmmekampagner vedr. helbred osv. Han får en til at se og erkende, at man på ingen måde kommer til at lide afsavn, men tværtimod vinder over afhængigheden, og alt andet skidt der følger med ved at være en ryger! Følger du hans instrukser, får du ikke brug for viljestyrke for at gennemføre rygestoppet! Det er ikke lyv, når jeg siger hvor nemt det er at stoppe, LÆS BLOT BOGEN....
Held og lykke :-)
tilføjet af

Klarede den

Hej alle. Tusind tak for svar - hjælper altid med opbakning. Er stadig ikke ryger,( ca.2 mdr) og det bliver lettere og lettere - er lidt stolt af mig selv
Michael
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.