42tilføjet af

Fortæl mig hvad jeg gør forkert!

Jeg elsker livet, jeg elsker at være sammen med andre mennesker. Er åben og modtagelig, har lyst til at hjælpe med det, jeg nu kan gøre for andre. Bliver glad, når nogen tager mine gode råd til sig. Ikke fordi jeg vil bestemme, bare hjælpe. Bliver glad når andre gerne vil bruge tid på at give mig gode råd om noget. Bliver oprigtigt ked af det, og berørt, når andre er ulykkelige. Kan finde på alt muligt for at gøre folk glade igen, selvom jeg godt ved, at deres lykke ikke udelukkende består af, det jeg kan give dem...men det dog et lille bidrag på vejen.
Det er noget jeg har lært af en hel masse andre, som også er sådan. Tror faktisk det er sådan, vi opdrager hinanden i samfundet.
Min indstilling er: At det vigtigste i dette liv er at bygge broer ikke mure. (overført for at bygge relationer mellem mennesker ikke barierrer)
Det er ikke et begrænset antal pladser ude i solskinnet, og der er ikke nogen, der skal flytte sig for at give plads til andre. Jo flere der er jo bedre.
Jeg elsker musik, og maleri. Bliver fuldstændig blød som fløjl indvendig når farver, linier og musik går op i en højere enhed. Er utroligt meget på bølgelængde med andre, som også bliver lykkelige af musik.
Er i besiddelse af en evne til at give mig fuldstændigt hen i musik og god stemning.
Jeg er helt ligeglad med, hvor gamle folk er. Jeg er ikke ven med folk pga. deres alder, men pga. det vi kan give hinanden. Jeg fordømmer ikke folk pga. alder, udseende, sexualitet eller herkomst. Jeg fordømmer fjendtlighed, og det har ligesom kærlighed ingen alder.
Der er flere her i SOL-debatten, der fordømmer kvinder med livsglæde, når de er over 40.....
Hvad er det jeg ikke har forstået? Hvad gør jeg forkert?
Hjælp mig til at leve op til forventningerne om at blive livstræt, snævertsynet og miste den gnist, der får mig til at elske livet.
tilføjet af

Det skal jeg fortælle dig

Du tolker det folk skriver, som du selv vil - så du kan blive bekræftet i din antagelse om at alle er efter dig.
PUST >>>> der røg gnisten
tilføjet af

Hvis du virkelig VIL vide det...

Jeg tror, du har misforstået det, den anden debat handler om. Og jeg syntes egentlig, det er lidt tåbeligt at starte en ny tråd op, istedet for at tage diskutionen op i den allerede eksisterende debat.
tilføjet af

Nej du...

Jeg har deltaget i mange debatter her på det sidste, hvor de svar jeg får, leder mig til at konkludere, jeg må være gal på den i min livsindstilling. Det er det jeg prøver at få afklaret...
Forskellen på de to debatter er at den ene er fordømmende overfor en diffus gruppe mennesker og den anden er en diskussion af et livssyn jeg må konkludere, jeg burde have, men ikke har.
At misforstå er jo en risiko man løber ved at tale med andre.
Hvad med at svare på indlægget....
tilføjet af

Forkert creme du tage måske på..

At har rigtig creme, er TILTRÆKKENDE
tilføjet af

Øv du...

Det er sammen SOM..........
Dansk Folk gi' stemmer til politikere og ikke dem fra andra land.
Så det er Klart NOK....SLÅ PÅ DEM SOM ER IKKE I FLERTAL.
ROS DEM SOM ER DANSK,,,,SÅ DU KAN HAR POLITIK I DIN HULE HÅND
tilføjet af

Min liste om hvad du gør forkert!

Her er en liste som jeg har lavet, over alle de ting som jeg har oplevet, at du har gjort forkert:


Ja.. det var så den liste.. håber du kan bruge den til noget! :P
tilføjet af

En tilføjelse til listen

Jeg er helt enig med Talant.
Dog har jeg en tilføjelse til listen:
Du har stadig ikke uploadet et billede til din profil, selv om det, der er der, er fascinerende og tankevækkende - vi ser ikke altid os selv på samme måde som omverdenen gør det.
Keep up the good work. Du kan snart oprette en fanklub.
tilføjet af

I er fortabte

Jeg er ked af det...hvis I ikke fatter...det som jeg heller ikke fatter, så lurer der et liv forude med glæde i let naivitet og hyggelig medmenneskelig samvær.
En risiko for at få venner, i en spredt aldersgruppe og på tværs af sociale og geografiske skel, omfattende oplevelser, der spænder vidt og udfordringer på godt og ondt.
Og med skønhed charme...
En trist skæbne!
tilføjet af

hvorfor?

Hvorfor er billedet så vigtigt? Jeg kan ikke helt forstå det.. Man er jo nu engang sig selv, uanset hvordan man ser ud.. Hvis det bare er ren nysgerrighed, så forstår jeg det godt.. men det er ikke noget hun har gjort galt som sådan😉 ..ikke fordi jeg tror du mente det på den måde :P
Jeg syntes for et eksempel ikke nogle skulle lægge et billede af sig selv ud til offenligheden, hvis man ikke vil have at folk dømmer en på udseende, frem for væremåde.
tilføjet af

skriig!

Ja skræm os bare! Hvem kunne dog tænke sig sådan en skæbne? Sådan et liv fyldt med glæde og kærlighed?

Jeg må jo nok hellere til at ændre alle mine holdninger, hele min personlighed, og alt mit væsen til det stik modsatte, af hvad jeg er.. JEG vil i hvert fald ikke ende som én af dem som du beskriver! *gys!*
___________________________________________________
Listen to the sarcasm's lovely song on my tongue..
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
tilføjet af

Det var ikke

... så alvorligt ment.
Men mit lille hoved løb varmt i anstrengelserne for at finde noget at kritisere :-)
Faktisk er HalfEvil333 én blandt ganske få seriøse og interessante debattører (regn du bare dig selv i det eksclusive selskab). Og faktisk synes jeg, hendes profil-billede siger meget mere om humor, menneskelighed og selverkendelse, end et "rigtigt" billede kunne gøre.
Nå, jeg må hellere stoppe, inden HalfEvil333 løber skrigende bort :-)
tilføjet af

Det vidste jeg godt ;)

Det var heller ikke for at kritisere dig :)
Jeg har bare set flere spørge efter et billede af hende, og når hun nu har valgt ikke at lægge et billede ind på sin profil, syntes jeg at man skal repektere det.. så mit indlæg var ikke desideret rettet til dig alene.. håber du kan tilgive mig? :P
tilføjet af

The fine touch

.....of balancing. D.v.s den ene fod i graven og den anden i blomsterbedet.
Det er nok det der skal til. Det er ellers en svær en at klare. Hvis du stadig
føler dig for glad, læs bare nogle indlæg fra EyeOfJustcie. Det skal nok klare den med livsviljen. 8-D
tilføjet af

Folk som du, Tiny og Kajsa

er da helt ude af trit med virkeligheden! Jeg fornemmer at I tilmed udviser respekt for de valg andre mennesker foretager, uden nødvendigvis at kende baggrunden for det.
;o)
Sådan lidt mere alvorligt så synes jeg det er svært at finde ud af hvad der er bedrag. Hvis man virkelig skal tro de negative røster, så skal man tvinge sig selv ud af et selvbedrag og ind i en virkelighed, som kun indeholder elementer, der langsomt slukker livet i en.
Så kan det godt være jeg og I andre må betragtes som krystere, at vi ikke VIL se sandheden i øjnene...men det er jo i modsætning til så megen anden selvbedrag, et valg der er foretaget med åbne øjne. Det burde omgives med respekt.
Det er jo interessant at det avler så megen aggression, for det skader sgu da ikke nogen....er ikke kriminelt...giver bare plads til andre...
Åhhh nu er jeg igen der hvor jeg sylter rundt i vores kollektive selvbedrag og ikke fatter, hvad det er, vi gør galt.
tilføjet af

Tjah måske

Kan du anbefale en creme, der virker så man vågner op og ser en virkelighed, der skræmmer en, at man ser fjender overalt, at man forstår, at man ikke skal glæde sig over livet mere, og at det er vigtigere at være opmærksom på andres fejl og fremfor deres fortrin?
En creme der får mig til at fatte, at andre mennesker primært er ude på at skade mig, og livet er slut for dem, der er over 40, er muslimer, er overvægtige, og dem, der har problemer i deres tilværelse.
(Og husk nu at sarkasme er kodeordet her!)
;o)
tilføjet af

Ingen skal kalde mig en kryster !

Det kan jeg sagtens selv klare :-)
At gå gennem livet uden at ville se "sandheden" i øjnene, det er vel et valg, jeg har lov til at foretage❓Jeg vil meget hellere være en naiv, næstekærlig person, end jeg vil være bitter og mistænksom over for alt og alle.
Der er i forvejen alt for mange af den slags - present company excepted - men EyeOfJustice vil sikkert være glad for, at jeg ikke nævner navne.
Jeg har intet imod at være uenig med folk, jeg fatter bare ikke, at det kan være interessant at komme med tomme paroler og nedgøre folk i stedet for at argumentere for sit synspunkt - det får jo bare debatten til at dø ud lige på stedet.
Men jeg var da lidt overrasket de første par dage, jeg kiggede mig rundt herinde. Den tone havde jeg alligevel ikke forventet.
tilføjet af

Du er sgu

noget for dig selv ;0). du er til gengæld ikke den eneste der valser rundt i selvbedrag. Er selv meget livsglad og virkelighedsfornægtende. Måske er det naivt at så lyserødt på en tilværelse som faktisk for det meste er ret barsk.
Men ærlig talt skal vi ikke bevare det bedrag lidt længere, det er så skønt at
kunne se positivt på negativitet.
tilføjet af

Der er intet

Galt med at se positivt på tilværelsen og der er intet galt med dig for at gøre det.
Ikke fordi jeg er specielt meget kristen, men den med at være overfor andre som man ønsker de er overfor en, den er nu meget god.
At give plads til andre og respektere andres holdninger ( uden at man behøves at være enig) gør da at man kan forholde sig mere åben over for andre mennsker og det er en god ting at kunne.
Så forsæt du med at være som du er.
tilføjet af

Hovedet på sømmet

Det var lidt af et tilfælde jeg gik ind i SOl-debatten, og jeg genkender helt sikkert din følelse af at bliver overrasket af mængden af negativitet. Men jeg ville gerne prøve at påvirke i en lidt mere positiv retning.
Når man siger "debat", så forestiller jeg mig mennesker, som spørger hinanden og udveksler meninger om ting og sager. Feks. i forsøget på at danne sig en holdning til forskellige emner, man ikke er helt klar på endnu. Ikke folk der benytter enhver lejlighed til at svine luften, debatten og hinanden til.
Jeg ved at mange andre også har gjort sig de tanker, og det er også under inspiration fra dem at jeg har oprette dette indlæg. Det lader til, at alene det, at holde fast i sin oprindelige motivation, kan være en kamp i sig selv.
Men jeg deler altså stædigt ikke, en negativ holdning til hverken tilværelsen eller mine medmennesker. Ligesom du heller ikke gør. Jeg oplever tværtimod mine medmennesker, som en af de væsentligste kilder til min livskvalitet, bare ved at være som de er.
Det vil jeg stædigt i en jævn strøm lade flyde i debatterne til lige så stor irritation for nogen, som Eye Of Justice, Soulmate m. fl. er det for andre.
Jeg mener at luften bliver tyk, og negativiteten stinker. Det har brug for at blive talt ned i størrelse og sat i perspektiv. Der er virkelig, virkelig mange, som er positive søgende og nysgerrige...de tager sig ikke så meget "talerum" som andre, men alligevel finder deres positive indlæg fælles fodslag i venlige indspark. (Tilgiv billedet...blev lige fristet ;o))
Da du øjensynligt er en af dem, der fylder på den gode måde, og har en glad og positiv indstilling til tilværelsen...så vil jeg appellere til dig om ikke at lade dig skræmme ud af debatten, men i stedet give dig rigtig meget tid til at lade dine synspunkter fylde op i billedet.
Der er jo ingen der siger, at man skal være enige. Som jeg ser det, er formålet at være til stede sammen...også herude i cyberspace.
Og selvom jeg godt selv kan høre, at det lyder lidt som floskelagtigt rygklapperi, kun beregnet for de frelste...så er det altså min uforbeholdne mening.
tilføjet af

selvbedrag?

Jeg har ikke noget selvbedrag.. Det vil jeg da ikke mene.. Jeg er åben for mig selv, kender mig selv, og bedrager ikke mig selv på nogen måed.. Jeg fornægter ikke at se virkligheden, men jeg fornægter at se virkligheden med nogle bestemte personers øjne.. så er det vel ikke selvbedrag, men en personlig opfattelse af virkligheden, som jeg ikke deler med de her andre bestemte mennesker?

Jeg er ret ør i hoved lige nu, så der er en meget stor sansynlighed for at jeg rabler som en gal tigger :P
tilføjet af

Leveregel nr. 1

Du har helt ret, jeg er meget enig med dig...Man behøver ikke at være kristen eller noget andet for at have lov til at leve på denne måde. Bare medmenneske. Medspiller.
At være mod andre, som man ønsker de skal være mod en selv, eller at være den forandring, man ønsker at se i verden, eller endnu en variant lidt mere nede på jorden: Efterlad toilettet, som du ønsker at finde det.
En levemåde der ikke altid lykkes, men så prøver man igen.
Er det ikke påfaldende, at når man er enige om, de gode ting, de gode måder, de positive livsanskuelser, så forekommer man andre at være rygklappere, røvslikkere og andet stinkende crap.
Men når man kan være enige i fordømmelser og hetz mod andre, så er det sgu i vinkel! Så er der energi og saft i debatten....Svært at være i.
Jeg tror sgu bare jeg holder mig ovre i musik-debatten. Der er en meget bedre og respektfuld stemning, også selvom folk er uenige.
tilføjet af

Okay

Det er ikke selvbedrag. Tværtimod, det er et bevidst valg. Der ligger styrke og personlighed bag.
Den slags indgyder respekt.
I det aktuelle øjeblik, kommer man ud for modargumenter som i den grad savner fodfæste og begrundelser. De slags har det med at vælte ind i store mængder, men det er jo varm luft, og som sagt uden fodfæste blæses de væk med tiden.
Men de valg man har foretaget , de bliver stående, for de har jo rod i nogel overvejelser man har gjort sig og nogle beslutninger man har taget.
Ikke noget selvbedrag.
Men du er der, hvor jeg også er: man kommer drønmeget i tvivl om hvorfor fanden man selv er så pznaiv, så man uafladeligt vælger at se det positive frem for det negative, når så mange andre vælger det modsatte. U C....nu stille du også spørgsmålet...Hvad er det vi ikke har forstået?
Jeg ville bare gerne kende svaret...ikke fordi jeg nødvendigvis ville tage det på mig...bare vide det...
tilføjet af

nu er jeg egoistisk..

..nu tror jeg, jeg begynder at forstå hvor du vil hen (eller hvor jeg vil hen, som så er henne ved siden af dig.. eller hvor du er nu.. eller.. ja! du ved hvad jeg mener :P).
Men så bliver jeg egoistisk og mener, at det er DEM der har gjordt noget forkert, og ikke os.. det er dem, og størstedelen af hele verden, som er galt på den.. ikke os.. Vi er dem som har taget det rigtige valg. Det valg, som måske ville kunne forbedre tilværelsen for alle i verden, hvis langt flere valgte vores 'rigtige' valg. At elske din næste, er da et bedre valg end 'Tæv din næste, verbalt som fysisk'. Og til jer som ikke kender mig, eller læser min profil, jeg er IKKE kristen.. jeg er tilsyneladende egoist :)
tilføjet af

øhh hvorfor?

vil du gerne vide om du gør noget forkert, når du tilsyneladende har det skide godt?
Er det fordi du er nysgerrig og gerne vil sættes ind i hvordan andre personligheder vælger og handler?
Du må da rumme meget hvis du er sådan en stor giver, og samtidig har den store egenskab at kunne fordybe dig i så høj en grad i musik og maleri.
Jeg ser ikke andet end at du har filosoferet og kommet til en mening der er overbevisende for dig, og den har du valgt.
Dermed sagt, de færreste filosofere måske, eller nærmere sagt de færreste tager handling på det. Jeg tror mange lever, eller ER forblændede, går hvileløst rundt uden at tage sig af det. Det er måske en for stor mundfuld at skulle prøve at besvare det store spørgsmål... hvad er meningen med livet??? Som jo ikke er der, der er kun det man selv skaber.
Jeg tror også nærmere på egoisten, at det er flertallet af folket, der vælger at anskue livet som værende besværligt, og livet er noget så ynkeligt. Eller også er det bare det du udtrykker.
Jeg er ikke en af dem der har evig skøn livsanskuelse, men så går jeg bare glip af den side. Der er ingen der er forkerte, alle vælger selv, bevidst som ubevidst.
Men klart, hvorfor ikke gå igennem livet med positivitet???
tilføjet af

Ikke spor.

Du er positiv og glad, Du er lige som Anders Fogh.
I er sikkert "2 alen af et stykke" Dig og ham.
tilføjet af

Sætter lige et svar herud

Ja, jeg efterlyser dem, der sidder inde med livsanskuelsen og en fornuftig begrundelse fra dem om hvorfor, at ens livsanskuelse er nødt til at være så begrænset for at være rigtig.
Jeg har flere gange læst, at feks. kvinder over 40 skulle stoppe med at elske livet på forskellig vis, og Soulmate siger til mig at jeg skal holde op med at ku' lide heavy metal fordi det bare er noget jeg lytter til, fordi jeg tror jeg bliver yngre af det.
At ældre kvinder skal lade være med at danse med unge fyre eller ligefrem forelske sig dem, få forhold til dem eller flytte sammen med dem, uanset hvor meget kærlighed glæde og varme der er i det. Det er der brugt en del krudt på her på sidste at fordømme.
Så er der den evindelige integrations-hadedebat, hvor der beskrives hvor forfærdelige muslimerne er på alle mulige måder. Hele tiden...pisseanstrengende.
Og folk, der er overvægtige, bør nærmest bare gemme sig selv væk, fordi de er overvægtige, og så er det helt ligemeget, hvad de ellers måtte indeholde af menneskelige værdier.
Og unge piger der føler sig utilstrækkelige, fordi de er små eller høje eller noget andet.
Unge fyre, der ikke har haft deres sexuelle debut...som bare skal se at komme i gang.
Eller forhold med stor aldersforskel (til begge sider) har også fået en masse larm med på vejen.
og jeg kan blive ved....
Der uddeles had i rigelige mængder til alle.
Talant sagde lige noget meget rammende: "Elsk din næste" er sgu da et bedre valg end "Tæv din næste, fysisk eller verbalt..."
Ja, jeg tror ikke man går galt i byen, ved at vælge det første, hvorimod at det kommer man meget hurtigere til ved at "tæve" sine medmennesker. Problemet er bare, at de der deler den sidstnævnte mulighed, dominerer enormt meget, og det synes jeg ikke de har ret til. Det skræmemr nye ude af debatten. Det er pisse respektløst!
Mit debat indlæg er lidt provokerende. Jeg tog udgangspunkt i hvad jeg selv elsker, og hvad der fylder mit liv med glæde, varme, energi og holder gnisten ved lige. Det var der jo egentlig, ingen der seriøst kunne sige var forkert, når det var stillet sådan op....jeg havde jo håbet lidt på at blive modsagt i metermål, men det er ligesom om, de specielt negative debattører holder sig væk fra den her slags debatter.
Hvis man beder om at få deres hjælp, så er der ikke noget at hente. De kan sende en kæmpe bunke negative vibes i alle retninger, men der er ingen viden, eller substans i det. Det er ingen ressource, og det giver ikke noget, der kan bruges til at bygge broer mellem mennesker. Det er kort sagt værdiløst.
Jeg ville sgu bare vide, med hvilken ret, man med så lidt i bagagen, fordømmer så meget....
tilføjet af

Ja, jo yeps nemlig

Det er sådan ca. der jeg står ;o) ...nogen er man sgu mere enig med end man er med andre...På en måde ville det være federe, hvis vi havde en fælles sag allesammen. Tror bare det er svært, når vi "kun" kan få dem i tale, som vi er enige med...
Og det er jo kanonfedt at tale med folk man er enig med. Det er jo præcis her man henter støtte og opbakning, får venner og kommer på bølgelængde. Det der giver livsglæde og kvalitet.
tilføjet af

Undskyld....

Det var ikke min sætning.
Her er jeg stenkastet fra alle jer.
Eneste måde var, at siger en sætning, som har intet med min mening, Og har meget med Jeres.
Jeg er rigtigt glad, at du reagerer på det,.
Det siger af sig selv, HVEM ER JEG....OG HVEM ER ALLE DEM SOM PRØVER STENKASTER, ALT OG ALLE MED MENING.
tilføjet af

Det er ok

Smil til dig
tilføjet af

Vil ikke Smil...

Smil vil jeg fra (dig eller andra)..
KUN
Efter min spørgsmål, som I kan ikke høre .
Så, jeg sætte det spørgsmål KUN en gang pr. personer i Persones - " liv "...(hvis man kan kalder det sådan)
tilføjet af

ja, men..

..så vil det jo så betyde at alle de racister der flocere debatten, for en livsglæde ud af det, alle dem som er fremmedfjendske, bakker hinanden op for at få den glæde som de søger.. det er bizart at få glæde ud fra andres sorg! Men jeg går ud fra, at der er mange folk som i bund og grund er følelses-sadister..
På den anden side, er det jo godt at vi alle ikke er enige om alting.. tænk hvis du var enige med resten af verdens befolkning.. man vil jo ikke rigtige have noget at sankke om.. alle ville mene og syntes det samme, og så ville snak være overflødig.. så lad os da endelig blive ved med at acceptere at de fleste er som de nu er, og at vi er nogle som kan holde sammen som et godt fælleskab er næstekærlighed og gensidig respekt!
tilføjet af

klapper stadig

For du har jo ret, Jantelov og indskrænkethed kan man hurtigt dele ud af, og jeg synes absolut ikke du gør noget forkert i at gøre ved de ting der gir dit liv værdi og glæde
tilføjet af

Ja du har nok ret

Den var også lidt langt ude(..."følelses-sadister"...godt ord, det vil jeg tage til mig. ) Jeg tror jeg "blev taget" af en flipperånd et kort øjeblik, der hviskede blødt og dovent i mit øre: "Vi skal ligesom allesammen prøve at finde ud af at have det fedt sammen. Fred og blomster...."
Jeg forestillede mig nu ikke, at vi allesammen skulle kunne blive enige om alt. Bare et ønske om at vi allesammen var mere i mødekommende. Vi har forskellig baggrund og erfaringsgrundlag, forskellig holdningsdannelse. Men du har helt ret, det er urealistisk.
Det er sgu bare så anstrengende at skulle anskue alting igennem den der negative holdning. Jeg tror det kommer sig af den adfærd, man har i forhold til at modtage nyhedsformidling.
Ofte bliver nyheder præsenteret, udfra hvor forfærdeligt det er. Og nu er jeg så ikke i blomsterhjørnet. Tænker ikke på, at alting skal formidles igennem lyserødt cellofan, men efterlyser en mere neutral, saglig og uddybende formidling af nyhederne. Og så at man i skolerne lærer at behandle nyheder, primært som stof til udvidelse af ens horisont og ikke som noget, der bare automatisk skal supplere bunken af ammunition til de fjendtlige holdninger, man har i forvejen.
Der er ligesom to måder: den ene måde, hvor man søger meningsfæller, i forhold til den indstilling man har i forvejen. Og så den, der undersøger tingene, før man danner sig en holdning. Den sidstnævnte giver god plads til at ændre den aktuelle holdning, hvis nye data peger i en anden retning. En mere åben og udadrettet holdning. Jeg tror det i grunden er forskellen på "dem" og "os"...FUUUUCK mand, jeg bryder mig meget lidt om at være IMOD nogen, før der foreligger en konkret sag at være for eller i mod...men det kan vel heller ikke undgås fuldstændigt....
Når man her i debatterne ramler ind i folk, der som udgangspunkt, bare har en negativ holdning uden egentlig at blive nysgerrig på emnerne, så skulle man (ihvertfald jeg) være meget bedre til, at mestre det, at kunne ignorere. Jeg kan da godt ind i mellem lade mig rive med af provokationer, og forsøge at få folk til at være lidt mere nuancerede end deres indlæg umiddelbart lader ane. Og når jeg har givet modspil nogen gange, så er det fordi jeg mener, at hvis det skal have lov at gro, skal det ihvertfald kunne forsvare sig.
Det er spild af alles tid, og når det alligevel er værdiløst så er det nok smartere at lade være at indlade sig med det, før man får forvildet sig ud i en ordudveksling på åndsbollestadiet!
Jeg kan godt se, at du i høj grad mestrer kunsten at ignorere. (Jeg kan huske et af dine indlæg på et tidspunkt over for en absolut plageånd, der havde "kørt" lidt med dig, men så fik du nok og skrev: "Jeg tror bare jeg ignorerer dig"...LOL...hvor jeg grinede, det var totalt overlegent)
Men det er jo bare her i SOL-debatten. Der er også debatter og holdninger alle andre steder....jeg skal lære det der: "Jeg tror bare, jeg ignorerer dig"....LOLOLOLOL
Nu vil jeg sætte en masse Soundgarden på, og efter jeg har fået mig noget kaffe vil jeg afprøve min nye indstilling. At lade være med at lade mig provokere af værdiløsheder....
:o) ***Stort varmt smil***
tilføjet af

Næhhh det kan godt være..

at jeg ikke helt havde formuleret det så smart. Egentlig har jeg det fedt, med den måde jeg lever på og føler jeg får overskud til at give andre mennesker noget. Det giver mig glæde og varme, at være i spil med andre mennesker...det er ikke forkert...det er helt normalt...
Men jeg og andre, der giver udtryk for den indstilling, får SÅ mange steder af vide, at vi enten er for gamle, for selvbedrageriske og hvad ved jeg, så vi skal lade være!!!!! Hvis der bliver stillet spørgsmål ud i forummet og mødes med et positivt svar, fra en, der taler ud fra sin egen erfaring, så bliver denne svarer ofte sablet ned!
Det provokerer mig helt vildt, og det er måske min fejl, at jeg tænder sådan på det, men jeg mener ikke man modvirker eller eliminerer de negative vibrationer ved at acceptere dem. Så ved at vende det om, altså at det var spørgeren der var positiv, var det så muligt at få dem i tale som nedbryder en god debat med negativt lort, men som du ser er det ikke lykkedes.
I denne debat deltager for de flestes vedkommende kun mennesker som tager det seriøst, der bliver spurgt om...
Jeg ved ikke om man kan bruge den erfaring til at konkludere noget ud fra...."Ikke andet" (og det er meget værdifuldt for mig) end at jeg synes, jeg har fået enormt mange søde og gode svar. :o)
Det pirrer bare min nysgerrighed om det forholder sig sådan: at det er åbenheden og positiviteten, der tilsyneladende holder Eye Of Justice, aabenraamand, Soulmate og hvad de hedder dem med de forudfattede negative meninger, væk fra debatten. Hvad får dem til at deltage?...for så kunne man måske på den måde også forme sine debatter så de holdt sig væk...
Det var måske et eksperiment værd, men jeg gider ikke rigtig prøve lige nu. Skal lige have noget kaffe ;o)
tilføjet af

griner af de negative

en ting som jeg ofte også har lagt mærke til, er at folk elsker at sige det negative, hvad sjov er der også ved at sige noget positivt?
Er det nemmere at komme med de lidt sure opstød?
Er det nemmere at fordømme?
Jeg tror det, for hvem springer ikke over hvor gærdet er lavest?
Hvem har eller udtrykker i det hele taget deres egne meninger, gemmer folk sig ikke mere under overfladen?
Jeg tror mange mennesker forsøger at skjule det sande.
Det er klart din egen fejl hvis du lader dig provokere, men samtidig er det jo det de negative profiler er ude på, at provokere. Om det så er en dårlig ting at lade sig provokere eller ej, det er jo så en anden side af sagen. Hvis det er med til at skabe et dårligt humør så er det nok ikke så fed en ting, men er det med til at fremkalde en mening og en holdning, så er det vel ikke så galt igen.
De negative profiler får mig kun til at grine, eller trække på smilebåndet, for i og for sig er der ikke noget egentlig indhold i det de debattere om. Men de formår at få folks pis i kog, det har sikkert også sine konsekvenser i deres dagligdag. Men hvis deres kommentarer er til så stor gene, hvorfor læser folk så ikke bare henover dem?
tilføjet af

Der kan man bare se...

det hele sker, når jeg ikke har tid til at være på. ;o)
Nå, du får mit svar alligevel: Du spørger, hvordan vi får Eyeofjustice, Soulmate osv. ud af debatten? Jamen, de skal jo netop være her, for de er med til at skabe nuancerne i livet og fremhæve det gode. Du ved, var det lyst, hvis det aldrig var mørkt? ;o)(og så hører jeg til dem, der altså ikke mener, de altid kun har fingeren på den forkerte puls, selv om deres metoder til at fremhæve det, ikke altid er lige heldige.
Det lyder som lidt af en joke, men jeg mener det faktisk, fordi for hvert negativt eller provokerende indlæg, der kommer på tavlen, så kommer der nok også et positivt fra en livsnyder og filosof som dig (og alle de andre gode debattører, der altså er der, bare du holder øjnene åbne) til at modvægte det, så balancen opretholdes. Jeg er nok lidt kedeligt besat af begrebet balance og mener, at det også kan blive usundt, hvis vægtskålen får overbalance til den gode side.
Jeg har været på debatten en pæn tid efterhånden og i starten fik jeg da også lidt af et kulturchok, især efter at have fået på hattepulden et par gange. Men jeg valgte at se det sådan, at jeg kunne stikke halen mellem benene og søge andre jagtmarker, eller give igen, ikke med samme mønt, men ved at bevare roen og aldrig at falde i fælden og svare hidsigt, fornærmet eller grimt igen, for så vinder det negative først.
Sure, det er ikke altid, jeg får den respons, jeg søger, når jeg skriver et indlæg, men det er nu nok mere ud fra parolen, at der ikke er noget sjov ved at falde over en, der ikke forfalder til samme niveau. Har fundet ud af at sarkasme og ironi fungerer fint herinde, hvis man godt vil give nogen en røffel uden at skrive grimme ord, og de gange hvor det går over hovedet på folk, nå ja, så havde de nok ikke så meget at bidrage med til debatten, når det kom til stykket. ;o)
Og hvis det ikke virker, så kan man jo altid smide et indlæg under et pseudonym (så mine modstandere OGSÅ læser det. *Gg*)
Bevar dit livssyn og herlige tanker/refleksioner over livet og bliv ved med at gøre det, du gør bedst, nemlig skabe balance herinde.
Knus D. (POSITIV ;O))
PS! Mange skriver for at hævde sig selv, men lige så mange har måske noget galde, der bare skal ud for at give plads til det positive igen, og så er det vel ikke spildt på debatten?
tilføjet af

Ikke sådan forstået

Det er ikke mit formål at skubbe nogen ud af debatten. Slet ikke. Tværtimod vil jeg gerne have dem i tale, men man må sige de negative røster glimrer ved deres fravær i denne debat, og det filosoferer jeg lidt over.
Hvis de rent faktisk skulle besvare mit direkte spørgsmål og komme med gode råd til at fjerne min livsglæde og få mig til at holde op med at kunne lide at male og høre musik, så ville de jo komme i knibe, fordi de så skulle forsvare den negative holdning. Det ville jo være svært. Som Life Reversed skriver, så er det nemt nok at dele ud af. Det forekommer langt sværere at forsvare og stå ved.
Jeg tror, når folk støtter mit indlæg, så er det fordi jeg præsenterer en positiv holdning til livet og tilværelsen. Og det er den, livsindstillingen, der er centrum i indlægget. Folk genkender det fra dem selv, bruger måske ikke ligefrem maleri og musik, men får tilført energi igennem andre ting. Nu brugte jeg bare mig selv, for at lægge et konkret mål ud som skydeskive for de hadefulde holdninger.
Jeg ønskede en debat, der kunne franarre visse deltagere nogle modargumenter som i debatten ville vise sig ikke at være gangbare. Mange ville jo forsvare mit indlæg, for de "har det ligesom mig" og så ville der være skabt en debat, hvor man fik fat i roden til den der anstrengende negative holdning. Gav den direkte modspil, fik farverne fra den på banen også...jeg kan sgu da godt forstå, hvis nogen føler det provokerende at andre feder sig i selskabet fordi de har en masse rygklappere....jeg synes de skulle komme frem med deres argumenter og lade os snakke om det.
Jeg er ikke ude på at fjerne modspil eller modspillere. Det ville jo ikke hænge sammen. Jeg ser det sådan at der er for og i mod...det er sort hvidt, men diskussionen, argumenterne i uenigheden bringer farverne på banen. Men det sker jo ikke uden at man tilkendegiver sin holdning.
Det som bl.a. Eye of Justice, Soulmate m.fl tilkendegiver er ikke andet end kværuleren og det går mig lidt på at man tvinges til at se tingene med de briller på. Det er ikke modspil i mine øjne, det er dødvægt.
Jeg synes, man kan sagtens være uenige og fortælle at hinandens holdninger og indlæg gør et eller andet ved en, men at begynde at tale om, hvad folk er: dumme, åndsvage, skal lukke røven, holde kæft og skride...du ved alt det der, der går man over en grænse hvor det man efterfølgende siger, ikke hører ind i en debat.
Når folk kommer dertil, så bør de måske sættes på plads...men ikke af mig. Jeg føler ikke jeg har ret til at sætte folk på plads, det er heller ikke mit formål med at snakke med andre. Det må de selv gøre.
Og du har ret i at sarkasme er et udsøgt krydderi, som gør retten spændende og indbydende, hvis man håndterer den rette brug.
Jeg håber mit svar her, imødekommer dit indlæg, det er sådan ment, men vi kan jo alle komme ud i misforståelser.
:o)
tilføjet af

Tak for de gode holdninger

Jeg vil bare sige til alle, der har sagt noget i denne debat, at jeg er glad for de svar, der er kommet. Gode svar. Fuld af humor, varme, indsigt og gensidig anerkendelse. Nok den debat der mest, får mig til at blive helt lille og ydmyg over for andre menneskers storhed....på den fedeste måde overhoved!
Svar der fortæller mig, at DET DER jeg leder efter nok ikke findes.
Jeg ledte efter grunden til at holde op med at elske livet på den måde, som jeg nu gør.
***VARME SMIL***
tilføjet af

had i spandevvis - fra primært en...

du skriver som om de fleste herinde hælder had ud i spandevis, og så hæfter du dig ved debattens ene psykopat som dit eksempel *G*
SÅ tro da pokker du finder had på siderne.
Hvis du ignorer hans forudsigeligt hadske, kvindefjendske osv. indlæg, og et par stykker til, så har du vist lige så mange ivrige debatører med glade synspunkter på livet.
- så mon ikke det handler mere om hvad du tager ind, og hvad du vægter at lytte til? ;o)
tilføjet af

Måske...

Det er ihvertfald et synspunkt, og noget, man må afprøve i fohold til sine omgivelser.
Jeg havde et håb om at få de negative røster i tale...og der er ikke kun een, og det er ikke kun her i SOL-debatten. Jeg hæfter mig ikke ved nogen bestemt...bruger bare ham som eksempel, og det var måske også forkert, for kommer det jo til at se ud som det du siger. Men hvis du læser de øvrige indlæg så har jeg bestræbt mig på at kalde det de negative røster og holdninger. De er generelle i samfundsdebatten.
Hvis jeg kunne få dem i tale, ville jeg spørge dem ud, prøve at finde ud af baggrunden for hvordan man med rette så hurtigt kan fordømme så meget, med så lidt baggrundsviden...hvad ligger mon bag sådan en livsindstilling? Hvorfor fylder den så meget?
Jeg er ikke sikker på, at det er en enkelt person i ny og næ, der bare er galt afmarcheret. Jeg tror det er noget andet. Et produkt af en tid, hvor det er vigtigere at beskytte sig, og bygge fæstningsværker, end det er at udvide sin horisont og indgå alliancer og samarbejde. Det er en farlig tendens. Hvis den får gode vilkår og breder sig, så er trygheden i vores samfund, som det er i dag truet. Det er dér truslen ligger.
Og det er en lang og indviklet snak, som måske skal føres under en anden overskrift....men det er derfor jeg er så forhippet på at få dem i tale.
Tak for dit svar...det er værd at tænke over. Det kan jo godt være det bare handler om "ikke at tage det ind".
tilføjet af

Selv tak :o)

Jeg håber da så sandelig ikke, at du vil stoppe med at elske livet på den måde da. Du er lige den type menneske vi skulle have flere af, så bare klø på. Kan godt være, at nogle af dem der ude er langsomme til at lære det, måske tilmed aldrig får det lært. Men så hold du bare hovedet højt. De andre må jo gerne få noget at se op til :o)
Knus,
Lars
tilføjet af

Tak altså :o)

...men det var nu heller ikke fordi jeg ville stille op som forbillede. Jeg synes det er meget vigtigt at fremhæve: at jeg gør som jeg har lært af andre. Det er den måde vi opdrager hinanden på i samfundet.
Jeg ville have "gode" råd, fra dem, som i en jævn strøm nedsabler andre i debatten, fordi de på en eller anden måde giver udtryk for en holdning eller en levemåde som er positiv. Nu giver jeg bare et eksempel, og der er tusinder af dem, overalt, og ikke bare i SOL-debatten....
En af de her "negative røster" havde været inde på min profil og læst, at jeg er en kvinde på 45 år og dediceret heavy-rock fan. I en debat hvor emnet var noget helt andet, sagde han til mig, at jeg kun hørte sådan noget, fordi jeg ønskede at blive yngre, og jeg skulle tage og holde op med det.
(Det er som sagt kun et eksempel og jeg håber du kan følge mig videre i min tankegang.) Jeg har hørt heavyrock i noget der ligner 30 år...det er endnu ikke lykkedes mig at blive yngre af det, men det er lykkedes mig at få et relativ stort kendskab til det, og finde en enorm stor glæde ved det...alle mine venner, min familie, og de kærester jeg har haft, er alle på en eller anden facon involveret i musik....Det er kilde til en masse fællesskab og fælles glæde. Musik og i særdeleshed heavyrocken bringer mig altså livsglæde!
Når jeg så får af vide af en fremmed fyr, at det er forkert at det skal være sådan, så spørger jeg mig selv: Med hvilken ret fordømmer han andres livsglæde? Jeg ville jo ikke en gang kunne glæde ham ved at holde op med at kunne lide musik. For før jeg når at få smidt alle mine CD'er ud og solgt mine forskellige "spilledåser", så er han jo strøget videre til andre, som føler en stor glæde ved feks. sy sit tøj selv eller spise mad fra fremmede lande osv. osv. Og han har jo ikke nogen præmie parat til mig efterfølgende. Hvad i alverden er formålet med at fyre sådan noget af? Hvad er formålet med fylde hele Danmarks luftrum (debatfora, læserbreve, tilråb på gaden osv.) op med den slags crap?
DEN negative røst, vil jeg meget gerne have i tale!
Det var ikke svært for dig at vende tomlen opad vel? Jeg tror nemlig du genkender livsglæden, måske består den i noget helt andet for dig, måske ikke, men det afgørende er, at du jo heler ikke havde så svært ved at vende tomlen opad...
Igen, mange tak fordi du er en af dem, for hvem, det ikke er så svært at heppe på andre! Det er altså enormt positivt :o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.