7tilføjet af

Former!

Hej!
Om mig:
Jeg er 175 høj, buttet og har små bryster... ja, det er mit "problem". Jeg har en kæreste og jeg ved at han elsker mig, men når han ser mig nøgen tænder han bare ikke på mig!! Fx når vi er i bad vil den lille fyr meget hellere se gulvet end mig... Det værste er jo så at han siger at han tænder helt vildt på mig... Er der noget jeg kan gøre for at gøre det bedre?
tilføjet af

hjælp..

tab dig, få en fedt sugning og få sat noget af dit fedt ind i patterne...
tilføjet af

Sludder!

Slap af, vær sød ved din ven - og lad være med at forvente, at det hele skal gå på en helt bestemt måde!
Der er ikke noget i vejen med hverken dig eller ham. Hvis I kan lide hinanden skal det nok blive godt alt sammen.
kh
tilføjet af

tag dig sammen!!!

bare fordi folk ikke ser godt ud behøver man ikke være så ondskabsfuld!!!
Hvis du ikke kan skrive noget konstruktivt så lad være med og skriv!!!!
det tror jeg mange ville sætte pris på!! -TAK!!
tilføjet af

hvad siger en mand

Her er et ærligt svar fra en mand.
Jeg kan regne ud at i er glade for hinanden, men du er i tvivl om han taler sandt om hans syn på dig nøgen. Hvis man som kvinde har et glimt i øjet og gerne taler lidt frækt til en mand, så er du sikker på at den nok skal live op....Ellers hold om ham bagfra og stille og langsomt kærtegn hans baller og før den anden hånd om foran og leg med hans "boller" tro mig det sviget ikke..
god fornøjelse
tilføjet af

Du lyder lækker!!!

Hej søde
175 høj, buttet med små bryster? Efter min mening er det beskrivelsen af en dejlig og sexet krop som jeg i hverttilfælde ville sætte pris på. Den nok mest sexede kvinde jeg nogensinde har været sammen havde netop sådan en krop (og sexet rødt og krøllet hår), og jeg nød hendes små bryster og buttede, kvindelig krop i fulde drag i de 15 måneder vi var sammen. Det lyder for mig som om du bare ikke har fundet en fyr der sætter pris på netop dine fortrin, men det er der altså masser af andre fyre der gør! Så du må ikke have mindreværdskomplekser over din dejlige, sexede krop søde, for der er helt sikkert mange fyre der misunder din kæreste at han har lige netop dig som kæreste.
De bedste hilsener, Christian
tilføjet af

Tark:)

Tak for de søde ord, Christian!
tilføjet af

Selv tak!

Det var så lidt søde. Det er jo også dejligt og bekræftende for mig at vide at mine ord faldt i god jord hos dig. Håber du lærer selv at påskønne at du har en dejlig, sexet og feminin krop som du kan være stolt af!
Christian
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.