2tilføjet af

Forkælede spillere

Hvor er det sørgeligt at modtage denne besked fra vores højtlønnede kæledækker " vi vil ikke tale med jer om kampen" mod Portugal, uha da da fordi pressen har skrevet dårlige ting om os fra kampen mod Ungarn-- uha da da---jeg brækker mig --- undrer mig ikke over hvorfor mange af os ikke gider at se og høre dem efterhånden.
Til den store overraskelse, så bakker DBU dem op ??? mon ikke der skal laves lidt om her i den forkælede sportsgren ?
tilføjet af

Ingen kommentar

Jeg vil ikke kommentere den nedladende tone.
tilføjet af

fodbold er det spil med flest landstrænere

og en del af dem er ansat på diverse småfallerede aviser.
Disse små konger er så vant til at de bare kan svine alt og alle til, så når der pludselig er nogen der ikke gider finde sig i deres bræk, så bryder deres verden helt sammen.
Det er da rigtigt at spillerne er højtlønnet i deres klubber, men når de tager hjem og spiller kvalkampe for deres landshold, er dem der betaler deres løn, altså klubberne, for det meste småsure, for de risikerer at få en skadet spiller hjem. Spillerne går altså mod deres klubbers ønsker, for at komme hjem og spille landskampe.
Og uanset hvad de får i løn i klubberne, så kommer de jo ikke hjem med den indstilling at det er ligegyldigt hvordan det går... for så kunne de blive i klubberne og lade være med at risikere ballade. Spillerne kommer hjem med den holdning at de vil kæmpe for Danmark og yde hvad de kan.
Og det de så får, af nogle småalkoholiserede sportsjournalister, er en fuldstændig useriøs sviner. De kan se deres træner blive svinet.
Lige så useriøst..
Og når så spillerne siger: kære presse... i kan åbenbart kun sige negative ting, og lige meget hvad vi siger, med navn på, så prøver i at lave intern ballade, med citater fra unavngivne kilder.. det er altså ligegyldigt hvad vi siger, i skriver alligevel hvad der passer jer, i jeres småbranderter. Så find selv på noget... det er i jo gode til...
Så bliver det i journalisternes små latterlige gøgehjerner vigtigere end at kommentere på kampen... Helt ærligt, der er spillet 95 min fodbold... som man nærmest ikke kommenterer på, men fordi man ikke kan få lov at spørge Daniel Jensen om, i mixed zone, hvordan det var at se bolden gå i kassen, så bryder verden sammen for de tudefjæs af nogle drukjournalister.. Jeg kan svare for ham... Det var kraftedeme fedt..
Men selvfølgelig, hvordan skulle en journalist, hvis største præstation er at nive en kasse øl om dagen kunne sætte sig ind i det. Han er glad hvis han når på toilettet inden han tisser..
Og sjov nok, jo grovere de var inden portugal-kampen, jo mere uforstående var de bagefter.. hysteriske hunde.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.