3tilføjet af

Forelsket...hvad skal jeg gøre?!

HejZa...
Jeg er en pige på 14 år...Jeg er gået hen og blevet forelsket i en fyr fra den ungdomsklub jeg går i. Jeg ved ik ret meget om ham, jeg har kun snakket lidt med ham et par gange, men hver gang han er til stede eller siger noget til mig bliver jeg blød i knæene og lidt genert. Jeg ved ikke noget om hvad han ved om mig eller hvad han synes om mig. Når han er i klubben er han hele tiden sammen med hans venner og enten kører de rundt i hele byen på deres scooter eller også står de ved dem og snakker...Hvad skal jeg gøre?! skal jeg prøve og glemme ham?! eller skal jeg gøre noget ved det?! og hvis ja, hvad?! PLEASE hjælp mig!
Alex lover
tilføjet af

Hej! :)

Hejza!!

Siden du ikke ved særlig meget om ham kunne du eventuelt starte med at spørge nogle af dine venner om de muligvis ved noget om ham... og siden du siger du er forelsket i ham kunne det være en ide at finde ud af om han er single eller har kæreste på?
Der er IKKE noget der kommer af sig selv her i livet så man må yde for at nyde og ofre for at få som man siger!
så jeg synes helt klart at du skulle springe lige ud i det og få en god lang snak med ham for på den måde kan man jo lære hinanden bedre at kende og så bedre finde ud af om han er noget for dig! og hvis du nu kommer i en god snak med ham så spørg ham om alt muligt så du da i det mindste får svar på tingene! ingen spørgsmål er dumme, kun svarene kan være dumme!
og angående din generthed så prøv at komme over den så godt som du nu kan! oke? jeg er nemlig selv utrolig meget genert så jeg ved lige nøjagtigt hvordan du har det på det punkt! :)
Jeg har gjort store fremskridt med min generthed gennem mit korte liv har jeg fået at vide og kan jeg så kan du skam også godt!!! hver ny ting du gør som normalt ikke er noget du gør kalder jeg fremskridt! og som en betryggende tanke kan det jo ikke blive værre end det allerede er?😃 så min støtte har du til at komme over genertheden med det kan du stole på!
Håber jeg kunne være til lidt hjælp:)
ALT MULIG HELD & LYKKE TIL DIG Alex Lover!!! og husk at livet kun går i det tempo du selv vælger det skal gå i men kør ikke for langsomt for ellers går du glip af mange ting! så spring ud i det og kom så i kontakt med ham du er så vild med!!!
Med venlig hilsen
Starter med et :D
Ps:
skriv endelig tilbage hvis det hele går godt for dig som vi alle håber på at det gør!
tilføjet af

LoooooooooL

fuck op, du er så fuck op, hold din kæft fede kælling. du ved ikke hvad du snakker om!

hilsen den fede smat so.......
tilføjet af

Helt enig

Hej ;D
Starter med et😃ved hvad han/hun snakker om. Det er nogle meget gode råd. Det andet svar skal du ikke tage dig af. Nogle mennesker bruger alt for mange kræfter på at være på tværs - Dem om det.
Og husk at drenge (selv de sje )også bliver generte ;-)
Held og lykke med det.
Strega
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.