1tilføjet af

forelsket i X'en

hej derude !
jeg håber nogen kan hjælpe mig , for det her er virkelig svært !
Jeg er stadigvæk forelsket i min Eks !!
Det er 5 år siden vi var sammen , imellemtiden fandt vi andre , jeg har nu en kæreste og et barn , han er single.
vi har set hinanden af og til over de 5 år , når vi ikke har haft andre og oftes var følelserne mellem os begge rimmelig heftige. Sidst jeg overnattede hos ham var det kort før sex men vi holdt os tilbage , sikkert fordi det var svært at aflæse hvad den anden virkelig vil, det var ihvertfald grunden til atjeg ikke "gik linen ud"
Så nu er det at jeg spørger : hvad skal jeg gøre ?? jeg er bare for bange og for nervøs til at fortælle det lige ud, det "nemmeste" ville være hvis jeg fandt ud af hvad han følte for mig.
Der går altid lang tid mellem vores "møder" så jeg tror oftest at jeg er luft eller ingenting for ham i disse stille og tomme perioder, som om hans følelser aldrig var ægte.
hvorfor vi slog op? fordi han syntes det gik for stærkt med os dengang, kort forinden var han kommet ud af et forhold der varede 5 år.
Så på en måde virker det som om han gerne vil men måske ikke har modet , måske pga barnet selvom han påstår han elsker børn
uha hvad gør jeg dog❓og hvad kunne jeg gøre for at glemme ham hvis alt andet ikke vil som jeg vil ????????
for jeg bliver snart skør af det her!
tilføjet af

Spørg ham!

Måske skulle du starte med, at fortælle hvordan du føler for ham? Så fortæller han nok, om hans følelser for dig??? Hvordan er dine følelser for din nye kæreste? Er de bare væk? Jeg kan kun anbefale dig, at spørge eks-en om hans "planer" med dig. Med ærlighed kommer man længst.
Held og lykke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.