12tilføjet af

Folkeskolen......

Hejsan
P.g.a. besparelser, skulle vi ned til forældremøde og hører hvordan det går med sammenlægning af 2, 3rd klasser, og de er nu 23 børn, samt hvilken timer de mister til næste år fordi der savnes penge i kommunekassen, til mødet kommer 4 tolke, som skal oversætte til 4 forældrepar fra andre lande !!!!!! Tror fanden der ikke er penge. Dagen efter er jeg på Glostrup hospital, der sidder et par fra, (guderne må vide hvorfra), med deres halvstore søn, som kan udmærket dansk, og lige pludselig kommer der gud hjælpe mig, en tolk....! Nå, men selvfølgelig, de stakkels mennesker kan jo ikke dansk, så vi punger bare ud og spare på noget andet....
Fik jeg nævnt at min søn er den eneste dansker i klassen, så jeg kan næppe være rasist. :-)
mvh
Kili
tilføjet af

Tolke bistandsklienter

Ja men danske tolke skal jo også have brød på bordet. Hvis ikke de havde noget arbejde, så skulle de på bistand, og så skulle jeres kommune betale bistand til dem istedet. Så ville der være ENDNU færre penge tilbage i jeres kommuneklasse + at der ville være 4 arbejdsløse danskere mere i statistikken.
tilføjet af

Tolke

Hvor tror du de tolke kommer fra? Tror du ikke deres modersmål er et andet end dansk?
Men ved ikke hvorfor jeg gider svare dig, du har ikke svaret på de indlæg jeg skriver til dig i de andre ligeså danskfjendske indlæg.....
tilføjet af

Det er tiderne

Nogle kalder det fremskridt. Adskillige politikere, meningsdannere, Præster og andre intellektuelle bruger begreber som "Kulturberigelse".
HM Dronningen som bor på Amalienborg, og ikke i eksempelvis Mjølnerparken, revser sit Folk for manglende tålmodighed og respekt overfor De fremmede.
Jeg forstår Din frustration, men SÅDAN ER DET BARE.
tilføjet af

HØRT!

HØRT!
tilføjet af

Seriøst råd

Selv om jeg burde være en af de første til at mene, at folkeskolen er for alle, vil jeg alligevel råde dig til at sætte dit barn i en anden skole, evt. privatskole, på grund af såvel dine egne erfaringer som den offentlige skoles (desværre) ringere og ringere standard. Sørgelig nok. Og det er ikke fordi jeg er tilhænger af "den sorte skole".
Hilsen En gammel Rotte i faget.
tilføjet af

Du har ret.

Jeg mener også det er helt forkert. Man må jo lære landets sprog, som det mindste, og forlange at børnene lærer landets sprog som deres første sprog ! Modermålsundervisning burde ikke forekomme.
Er du flygtninge, kan du vel godt undervises på dit modersmål idet du forventes at skulle forlade landet. Er du indvandrer, forventes det at du indvandrer til dette land, ergo at du agter at blive dansk og ergo er modersmålundervisning lig med Dansk og ikke noget andet sprog.
Jeg ville forøvrigt også skifte skole til en anden skole uden for mange indvandrer.
tilføjet af

Hørt !

Har selv børn gående i privatskole .....derved undgås omtalte problemer .... og børnene har mulighed for at lære hvad de skal, uden hele tiden at skulle tage hensyn til andre nationaliteter !
Meld børnene ind i en kristen/katolsk skole .... derved undgår du muslimsk troende ......
tilføjet af

Tvang

Forældrene skulle tvinges på sprogskole indtil de kan dansk, hvis de
får socialhjælp af kommunen. Det kan jo ikke passe, at det danske
system skal bruge en formue på tolkning.
tilføjet af

Så stem på ...

.... Dansk Folkeparti - de er sgu de eneste som i det mindste prøver på at gøre noget ved problemet !!!
tilføjet af

Held og lykke med dit parti

Menb der er mange andre partier, der mener
at de skal på en sprogskole. *S*
tilføjet af

Held og lykke med dit parti...

Men der er mange andre partier, der mener
at de skal på en sprogskole. *S*
tilføjet af

Tåbe

Størstedelen af tolkene er selv indvandrere!
Hvad med at sætte dig ind i sagerne inden du udtaler dig?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.