3tilføjet af

Flere at dele denne interesse med

Hvis du gerne vil have mailvenner at skrive mere personligt med om de ting, der debatteres her i forumet, vil jeg gerne anbefale www.mailvenner.dk.
Det er ret nyt, men der kommer dagligt nye profiler på, så det skal nok ende med, at vi alle kan finde de rette at maile med. Jo flere vi er, des bedre bliver det at bruge, så opret endelig din egen profil derinde.
En mailven
tilføjet af

Kan man være anonym?

Jeg savner nogen at skrive med, men jeg vil gerne være anonym - jeg vil derfor ikke udpensle hele mit liv i en profil..er der nogen mulighed for det der? Hvor man kan skrive anonymt men detajeret med andre?
tilføjet af

Du kan godt være anonym

Du behøver ikke give personlige oplysninger. Faktisk er det ikke tilladt at fortælle så meget om sig selv. Man oplyser kun personlige ting som køn, hvor gammel man er, og hvilken landsdel man bor i. Man skal også skrive lidt tekst som en personlig hilsen, for ellers kan andre ikke få en fornemmelse af, om det er nogen, man har lyst til at skrive sammen med. Men man bestemmer jo selv, hvad man skriver der. Så skal man vælge nogle interesser på en liste, og det er her man kan vælge andre at skrive med, som har de samme interesser - f.eks. biler.
Du skal have en mail adresse. Ellers bliver det svært at skrive mail jo! Men din mail adresse kan være skjult, så man ikke kan se den. Du har endda mulighed for at få mailvenner.dk til at filtrere mails til dig, så du ikke får en masse spam eller ubehøvlede mails.
Prøv da at oprette dig og se hvad der sker :)
tilføjet af

Hmm

Tror nu nok de folk som har biler som interesse ikke skriver mails til hinanden...
Vi bruger sider som:
www.vagcars.dk
www.zoomcar.dk
www.bilgalleri.dk
og diverse andre bilklubber....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.