3tilføjet af

Flugtbilist efterlyses - Hovedvejen ved Arnborg syd for Herning

Politiet i Herning efterlyser forsat vidner til et færdselsdrab fredag 19.11.2004 formiddag på hovedvejen ved Arnborg syd for Herning.
En 59 årig mandlig bilist fra Tvis ved Holstebro holdt stille på vejen, da han pludselig åbnede bildøren, så en forbipasserende bil ramte døren.
Da den 59 årige sted ud af sin bil blev han ramt af en anden forbipasserende bil og blev dræbt.
Bilen der ramte manden forsvandt.
Vidner beskriver flutbilen som en mellemstor personbil med efterspændt trailer.
Politiet vil gerne høre fra bilisten eller fra nogle af de andre bilister, der kørte på hovedvejen ved Arnborg, da ulykken skete.
--------------------------
tilføjet af

hvorfor efterlyse

manden slipper jo med en bøde og højst en kort kort fængselsstraf der for samfundet vil bliver ufattelig dyr økonomisk. både med hensyn til retsagen og til hvad det koster at give ham en bøde og have ham i fængsel selv om det kun er meget meget kort tid.
drop dog flugtbilisten.
og lær at åbne din bildør ved først at kigge dig for inden du går ud af din bil.
tilføjet af

denne gang

ikke en muslim? MÆRKELIGT.
tilføjet af

Hvad snakker du om!

Undskyld, men hvor længe har du været narkoman?
Eller blev du ikke røvpullet nok mens du var i legionen? Hvis du virkelig har oplevet alt det du skriver på dine hjemmesider, jesper. Så burde du mindst være 50 nu. Taber? Jeg har et liv med indhold, hvad har du? En syg trang til at skrive dine syge tanker på nettet. For resten, så kan man ikke blive valgt ind i folketinget hvis man er tidligere straffet, men du vidste det sikkert allerede med de ideer du har.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.