2tilføjet af

jeg bliver spammet med mails fra russiske

kvinder konstant, måske fordi at de kan se at min mail ender på dk.
de fortæller alle at de har høje stillinger som ingenører, skolelærer og meget andet, men de kan ihvertfald ikke skrive engelsk.
nogle påstår at de har set mit billede, men jeg har intet foto nogen steder.
jeg fik også mail fra en filipinsk pige fra sjælland, med et foto der var taget her i byen, jeg kendte tilfældigvis hende hun var sammen med, da hun gik på sprogskole, men hun kender ikke min adresse.
anyway det er tydeligt at de russiske piger bruger en ordbog når de skal oversætte til engelsk, for det meste giver ingen mening.
en skriver at jeg måske ved at russiske mænd drikker--nej det vidste jeg ikke--men nu er hun 29 år og vil gerne have hendes egen famile.
de piger må være ualmindelig dumme hvis de tror at nogen vil have alt det bøvl med at få dem her til landet, for muligvis forventer de at man betaler både deres pas, papirer og rejse.
nogle af pigerne er kønne, eller ihvertfald de foto's de sender med, men jeg kender flere der kun har haft problemer med russiske og polske piger.
tilføjet af

Det drejer sig om penge.

Hop endelig ikke på den der.
De er rigtig smarte til at snøre folk.
I første omgang mærker du intet om deres snyd og bedrag.
De vil kun have penge,og desværre er flere hoppet på den galaj med dem.
Kender en der hoppede i med begge ben,og han blev bare plukket helt ind til
skindet,fordi han ikke kunne gennemskue deres svindel numre.
De kan tilmed skrive at deres Mor/Far er døde,og at de skal forsørge
hele familien,således at ofret skal få medlidenhed med dem,og derfor sender penge,
Nej,hold dig langt væk fra denne form for kontakt.
Inorere deres mail,glem alt om den.
tilføjet af

Skip emailen

Der er vel intet andet for end du opretter en ny email til privat brug. Og lad være med at svare på nogle af de emails som du eventuelt får. For så kan de se at emailen er i brug og spammer yderligere med flere mails.
Sørg for at lære dine venner at når de sender en email til flere emails. Så skriv email-adresser i bbc fletet. For så kan modtagerene ikke se de andres emails-adresser, for hvis der er en i mellem der ikke er så intereseret i at beskytte sin email og derved risikere at hive flere med i at videre give emails til spammere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.