2tilføjet af

Forelsket i en fantasi.... kan man det...?

For mange er jer lyder det her nok som et teenage pige problem. Men sådan skal det ikke opfattes da jeg ikke længere er i teenage årene, men har samme tendens til at blive forelsket som en 15-årige pige har det...
For lidt over 2 år siden mødte jeg den her rigtig dejlige fyr gennem et familie medlem.
Jeg blev meget hurtig meget forelsket i ham, selvom jeg stort set ikke kender ham (har kun snakket med ham meget få gange). Mit problem er bare at selvom jeg ikke har set ham i meget meget lang tid så er jeg stadig meget forelsket i ham, fordi jeg i min fantasi har bygget ham op til at være den her helt perfekte skabning, som er enhver piges drøm. Men jeg ved god at han slet ikke er den person som jeg er forelsket i, jeg har svært ved at tro at han kan holde sig til en pige.
Det største problem er bare at jeg ikke ved hvordan jeg skal komme over ham, da jeg ikke er i stand til at være sammen med en fyr hvis det ikke er ham. Det er bare svært at komme videre da det mere er en fantasi jeg er forelsket i end en rigtig person.
tilføjet af

tricky one :/

Halløjsa!
Det var da en værre knibe du er havnet i der!
Men måske du har prøvet at næste gang en fyr ligger op til dig og du bare har den mindste interesse for ham, at så bygge en fantasi op om ham?😕 Personligt har jeg mange fantasier om flere forskellige som også er "pyntet" lidt på indtil de er så uimodståelige at man simpelthen forelsker sig i dem!! og så bliver det træls at vågne op til virkeligheden🙁 men jeg selv tager det nu ikke så tungt og det synes jeg nu heller ikke at du skulle fordi et eller andet sted er den helt rigtige og som et gammelt ordsprog siger, "Ingen er perfekte indtil du elsker dem" sååå måske din perfekte prins ikke gemmer sig et sted derude?😉 Det ville jeg nu hellere starte en fantasi på så istedet for sådan en som gør dig ulykkelig :)
Men håber det hele går godt for dig!
og så alt held og lykke ska du da også have :)
Venlig Hilsen Mig!
tilføjet af

sådan...

hvorfor ikke bare sige til ham hvad du føler.. kunne jo være i fandt ud af noget.. og hvis ikke kunne du jo nok komme videre.. :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.