6tilføjet af

FCK tæt på at snuble er løgn

Superligaens totalt ubesejrede tophold var foran to gange - første gang efter bare ét minut, men Slagelse var ikke sådan at kyse og knækkede først i straffesparkkonkurrencen, som FCK vandt overlegent 4-3!
FORZA FCK VI FÅR ALLE OP OG STÅ
FCKFC-NedreC 521
tilføjet af

Tillykke

det var jo også svær modstander i var op imod. De ligger til daglig og roder i bunden af 2.division. så forza min bare R..
tilføjet af

Jeg ser normalt

ikke ret meget sport for det er SÅ fyldt med reklamer allevegne
At badmintonspilleren FCK har succes er da bare en god ting !
Skal dog indrømme at jeg en gang i mellem kigger på rekamer i sportsudsendelser men det er kun den reklame som sidder på røven af pigerne på håndboldtlandsholdet !

Fra påliderlig kilde modtog vi følgende:
FCK gik onsdag aften videre i pokalturneringen efter sejr på straffespark over Slagelse.
Men den knebne sejr viste nogle nye sider af et FCK hold, der ellers har været yderst stabilt denne sæson.
”Overrasket over Slagelse er jeg ikke. Jeg er mere overrasket over, at vi kunne spille så dårligt,” siger Peter Møllet til Ekstra Bladet.
Slagelse-træner Jeppe Tengbjerg var på trods af resultatet da også godt tilfreds med sit holds præstation.
”Vi spillede lige op med dem i alle 120 minutter, og så havde vi fire minutter før tid en kæmpechance. Men jeg er stolt af spillerne, men også forundret over, at FCK var til at tale med,” siger Tengbjerg.
FCK spillede meget overbevisende i søndagens kamp mod Silkeborg, men spørgsmålet er, om Slagelses-kampen bare er et enkeltstående koncentrationssvigt for løverne.