0tilføjet af

FCK OG DON Ø PÅ EN ØDE Ø?

DON Ø. OG HANS ERHVERVS KARRIERE.
1968 UDDANNEDE FONDSBØRSVEKSELER
1968 SALGSCHEF I J.S. LIES INDUSTRIER, DE SÆLGER? DE GIK MÅSKE KONKURS?
1971 MEDSTIFTER OG MEDEJER AF VIRKSOMHEDEN ”(FØ)MA” KONTORSYSTEMER (MA= MATHISEN SOM ER DEN ANDEN), DE SÆLGER OG VEDLIGEHOLDER TERMINALER OG KASSEAPPARATER, PENGESKABE M.V. VIRKSOMHEDEN EJES AF EN ANDEN.
1975 ADMINISTRERENDE DIREKTØR TANN SCANDINAVIA, HVOR DER IKKE FINDES OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN HVILKET KUNNE TYDE PÅ VIRKSOMHEDEN ER GÅET KONKURS ELLER HAR MÅTTE LUKKE FORDI PENGEKASSEN VAR TOM OG/ELLER MÅSKE I DEN FORBINDELSE ER BLEVET OPKØBT AF EN ANDEN VIRKSOMHED.
1978 FORMAND FOR TANN EUROPE, DER FORELIGGER IKKE NOGEN OPLYSNINGER OM DENNE VIRKSOMHED HVILKET KUNNE TYDE PÅ VIRKSOMHEDEN ER GÅET KONKURS ELLER HAR MÅTTE LUKKE FORDI PENGEKASSEN ER TOM OG/ELLER MÅSKE ER SOLGT TIL ANDEN SIDE.
1988 DIREKTØR I KINNARPS KONTORMØBLER. DET SÆTTER JEG SPØRGSMÅLSTEGN VED ??
1994 ”SÆLGER KINNARPS” OG OVERTAGER LYNGBY FC. DER ER BARE 1 TING JEG IKKE KAN FORSTÅ HVORDAN KAN DON Ø SÆLGE KINNARPS NÅR HAN IKKE EJER VIRKSOMHEDEN?
HISTORIE:
KINNARPS BLEV GRUNDLAGT I 1942 AF JARL OG EVY ANDERSSON.
EJER:
KINNARPS ER EN 100 % FAMILIEEJET VIRKSOMHED SOM I DAG EJES AF BØRN OG BØRNEBØRN AF JARL OG EVY ANDERSSON. NOGLE AF EJERNE SÅVEL SOM NOGEN AF DERES ÆGTEFÆLLER ARBEJDER AKTIVT I VIRKSOMHEDEN.
ADMINISTRERENDE DIREKTØR FOR KINNARPS:
HENRY JARLSSON FØDT 1943 HAR ARBEJDET I KINNARPS SIDEN 1960’ERNE. HAN TILTRÅDTE SIN NUVÆRERNDE POST SOM ADMINISTRERENDE DIREKTØR I 1973.
1996 GÅR IND I FC KØBENHAVN A/S DER SENERE BLIVER TIL PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S.
1997 FORLADER FC LYNGBY I ØKONOMISK UFØRER DER FÅR FODBOLDKLUBBEN LYNGBY FC TIL AT GÅ KONKURS OG BLIVER TVANGSNEDRYKKET TIL FORDEL FOR EN ADMINISTRERENDE DIREKTØR POST I FC KØBENHAVN A/S.
1997 ADMINISTRENDE DIREKTØR I FC KØBENHAVN A/S
2002 STOPPER SOM ADMINISTRERENDE DIREKTØR I FC KØBENHAVN A/S OG OVERTAGER FORMANDSPOSTEN I BESTYRELSEN.
2006 UDGIVER EN BOG?
2007 MEDLEM AF BESTYRELSEN FOR TV2.
2008 UDGIVER EN BOG?
2010 DON Ø LOVER OVERSKUD I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S MEN FÅ MÅNEDER SENERE VISES ET UNDERSKUD PÅ 250 MILLIONER KR. DER SPEKULERES I AT PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S OG DON Ø HAR FØRT AKTEINDEHAVERNE BAG LYSET, HVILKET HAR FØRT TIL AKTIERNE ER STEGET UREALISTISK HØJT OGSÅ KALDT BØRSSPEKULATION DA DE HAVE TABTE 250 MILLIONER 2 MÅNEDER SENERE.
EN AKTIEEMMISION REDDER PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S I AT GÅ KONKURS. BANKEN NORDEA OG LØNMODTAGERNES DYRTIDSFOND ”KRÆVER MERE FORRETNINGSKYNDIGE OG TROVÆRDIGE PERSONER I BESTYRELSEN”.
2010 PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S VÆLGER EN NY BESTYRELSESFORMAND DA DON Ø VÆLGER AT EFTERLADE PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S MED EN GÆLD PÅ 2 MILLIARDER KR. FØR INDTÆGTER FRA AKTIEEMISSIONEN.
2010 BLEVET GJORT TIL ÆRESMEDLEM AF FC KØBENHAVN MEN OGSÅ FRATAGET ÆREMEDLEMSSKABET I FC KØBENHAVN.
2010 OPTAGET I ÅRHUS MINIGOLF SOM ÆRESMED”LEM” HVOR HAN KAN GØRE BRUG AF SIN MINIPUTTER.
2011 KONKURS AF MEDEJER JETSETKLUB A PORTA.
PRIVAT.
2003 SØNEN PETER AMMENTORP ØSTERGAARD HAR IKKE INFORMERET INVESTORERNE DER VAR INTERESSERET I AT INVESTER I FC KØBENHAVN AT DER BLEV SOLGT FODBOLDSPONSORATER FOR SIN FAR IGENNEM SIT EGET VIRKSOMHED, AMMENTORP MAGENMENT, HVILKET MEDFØRTE AT HAN UNDLOD AT FORTÆLLE SPONSSORERNE AT HAN TOG 30 % AF SPONSORATINDTÆGTERNE SOM INVESTORERNE TROEDE VAR TIL FC KØBENHAVN HVILKET HAN KAN BLIVE SIGTET FOR, BEDRAGERI EFTER STRAFFELOVEN § 279, DER ER JO 8 ÅRS FORÆLDESFRIST EFTER STRAFFELOVEN § 93 FOR AKTIONÆRERNE OG SPONSORERNE I AT INDGIVE DENNE ANMELDELSE.

2008 SØNEN PETER AMMENTORP ØSTERGAARD HAR VÆRET DIREKTØR FOR BILLETLUGEN I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S HVOR HAN HAR VÆRET MEGET UDSKÆLDT.
2008 SØNEN PETER AMMENTORP ØSTERGAARD TILTRÆDER EN DIREKTØR POST I IT FIRMAET COMWIR.
2009 SØNEN PETER AMMENTORP ØSTERGAARD BEGÆR CONWIR KONKURS. EGENKAPITALEN FORSVANDT DET FØRSTE ÅR OG YDERLIGERE EN STØRRER SUM PENGE HVOR VIRKSOMHEDENS RESULTAT LÅ PÅ -53,5 MILLIONER KR. FØR SKAT OG 68 ANSATTE MISTEDE DERES ARBEJDE.
2010 ADVOKAT MORTEN AMMENTORP SÆTTER FOLK I FÆNGSEL SELVOM DER FORELIGGER POLITIANMELDELSER HOS POLITIET DET ER ADVOKATVIRKSOMHEDEN BANG BRODERSEN & FOGTDAL. HAN BLIVER RETSFORFULGT INDE LÆNGE.
DEN TIDLIGERE RIGSADVOKAT HED HANS FOGTDAL.
DER ER EN PERSON DER HEDDER BRODERSEN I FOLKETINGET.
"EJENDOMSSELSKABET" FRA ADVOKATVIRKSOMHEDEN BANG BRODERSEN & FOGTDAL ER UNDER SERIØS MISTANKE FOR AT (KIG PÅ NAVNET) BRUGER SIN VIDEN FRA SIT ADVOKATFIRMA TIL AT STJÆLE FOLKS HUSE PÅ LOLLAND FALSTER OG TAGE DENNE FORTJENESTE NED I ET ANDET SELSKAB SÅ DET SER LOVLIGT UD.
SÅ HAR VI ALLE EN IDE OM HVORFOR DON Ø HEDDER DON Ø. OG NU VED ALLE OGSÅ FRA HVILLKE STEDER HAN HAR MENT HAN KUNNE STYRER SIN ”TJENSTER FRA”. DOG ER DER EN ”TJENESTE” DE ALDRIG KAN STYRER MEN DET FINDER DE UD AF NU, HVORFOR DON Ø. IKKE EN ØDE Ø KAN HJÆLPE DIG NU.
ER DER FLERE DER VIL INVESTER I DISSE SØNDERSKUDTE PROJEKTER SOM DON Ø OG HANS FAMILIE UDØVER ELLER VIL HAVE RÅD FRA FOLK FRA ADVOKATVIRKSOMHEDEN SOM ER AF KRIMINELLE KARAKTER?

FCK HAR FOR STOR GÆLD TIL AT SPILLE CHAMPIONS LEAGUE. IFØLGE UEFA MÅ EN KLUB IKKE HAVE FOR STOR GÆLD, RC MALLORCA HVOR MICHAEL LAUDRUP ER TRÆNER HAVDE SIDSTE ÅR EN GÆLD PÅ 300 MILLIONER KR. OG FIK IKKE LOV TIL AT SPILLE UEFA CUP, FCK HAR STØRRE GÆLD.
DON Ø DU ER SVINDLER OG ANER IKKE EN KÆFT OM HVORDAN MAN DRIVER VIRKSOMHED OG DU HAR ALDRIG VÆRET EN ERHVERVSMAND. DU ER STORSVINDLER OG FORFØLGER FOLK.
DU BOR STADIGT PÅ FREDERIKSBERG DET ER RART AT VIDE TIL DEM DER MÅ HAVE EN INTERESSE I AT FÅ FAT I DIG NÅR DU HAR PÅFØRT FLERE AKTIEONÆR ET TAB I 2010 OG DEN FRIST UDLØBER ENGANG I 2018 VED DANMARKS DOMSTOL I KØBENHAVN I HENHOLDT TIL GÆLDENDE LOVGIVNING.
DE ER FÆRDIG "HR" FLEMMING AMMENTORP ØSTERGAARD ALIAS DON Ø.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.