18tilføjet af

Fascination af slyngler?

Mordet på den hollandske filminstruktør Theo van Gogh har fået mange til spørge, hvorfor ”kulturpersonlighederne” er så tavse.
Hvorfor arrangerer de ikke underskriftsindsamling? - hvorfor går de ikke i fakkeltog? - hvorfor skriver de ikke flammende protestartikler?
Svaret er såre enkelt: De såkaldte kulturpersonligheder har alle dage ladet sig styre af en blanding af frygt for og fascination af slyngler, som ikke respekterer fællesskabets demokratiske spilleregler.
Det har vi set talrige eksempler på igennem de senere år:

Visse kulturpersonligheder kunne slet ikke holde deres begejstring tilbage, da Dansk Folkeparts formand Pia Kjærsgaard blev overfaldet på Nørrebro.

Slyngelfascination synes i det hele taget at være et gennemgående karaktertræk blandt kulturpersonligheder. Til forskellige tider har de ligget på maven for personer som Stalin, Mao og Pol Pot. Senest er islamiske terrorister blevet genstand for deres beundring.
Men hvor kommer denne slyngelfascination fra?
Slyngelfascination er ikke ualmindelig blandt kvinder, hvor den må tilskrives et yngelplejerelateret urinstinkt.
Blandt mænd må slyngelfascinationen derimod tilskrives fejhed af samme type, som man kan opleve, når visse drengetyper indynder sig hos skolegårdens værste bøller – for at undgå selv at få noget i klemme.
Det må være den samme fejhed, som gør, at kulturpersonligheder aldrig har holdt sig tilbage fra at håne og såre netop Pia Kjærsgaard og Anders Fogh Rasmussen – for slet at snakke om troende kristne , - vel vidende, at deres provokationer er aldeles ufarlige. Ingen af de nævnte ofre ville drømme om at hugge en kniv i maven på de formastelige kulturpersonligheder!
Det kunne være interessant at få undersøgt, om de mandlige kulturpersonligheder, som ynder at betragte deres forhånelser som ”modige” og som aldrig vover at forhåne voldelige slyngler, har et overskud af kvindeligt kønshormon.
Formodentlig er de blot i besiddelse af et overskud af fejhed!
tilføjet af

Kvinder, misforstå det ikke!

Jeg ved udemærket at kvinder er helt lige så modige som mænd og at der måske er flere kvinder end mænd, der må leve under jorden på grund af kritik af Islam!
tilføjet af

Også misforstået!

Hej,
Pia Kjærsgaard blev altså ikke overfaldet. Der var så mange til at modtage hende i Griffenfeltsgade at hun bad taxalen om at køre.
Så fandt hun på at hun kunne søge ly i en bank på Nørrebrogade, for at vente på at pressen kom der.
Jeg kom selv forbi, da der stod en masse målløse borgerer og glodede. Der var ikke ngoet overfald!
vh.
Tilskuer
tilføjet af

Åbenhed

Først vil jeg sige at jeg går ikke ikke ind for det mou, stalin, osama bin lardin Osv. har gjort!!!!
men det som der gør at jeg kan se op til "slyngler" er
er at de er/var ikke bange for at stå ved det som de mente var/er rigtigt eller forkert ved verden.
F.eks det er gør at jeg ser ned på mange politikerer er at de gemmer deres holdninger til de er rigtige at sige eller at de ikke tør at gøre det De mener er rigtigt.
Som noget sidste mener jeg at pia Kjærsgård er en af disse "slyngler" for hun er med til at skabe usikkerhed og fordom, men jeg beundre hende for at hun tør at være ærlig
MVH
mig
tilføjet af

Pia kjærsgård kan færdes frit på Nørrebro?

Pia kjærsgård kan færdes frit på Nørrebro? Tror du selv på det?
tilføjet af

Radikale skuespillere

Godt set. Og hvem husker ikke sidste valg, hvor diverse kulturpersonligheder f.eks. utallige skuespillere, indrykkede annoncer til forsvar af den dengang siddende magtstruktur, som bestod af radikale og vedhæng. Alle disse hovedløse snobber som kun læser politikken, og for hvem det vigtigste er at bekræfte hinanden i at de sandelig er de gode med de rigtige meninger.
-Jeg har ikke været i teatret siden...
tilføjet af

Prøv alligevel at abstrahere

jeg synes det er synd at du ikke går i teateret mere, fordi fordi nogle tossede skuespillere absolut skal udstille deres manglende viden om politik.
Skuespillerne skal bare have at vide at de ikke har mere forstand på politik end cykelbude, slagtere, cand mag´er eller hjemmehjælpere!!
tilføjet af

Du er inde på noget tankevækkende her

Tak for ett reflektert og indsigtsfullt indleg!
Har ofte undret mig over hvorfor for eksempel de kvinderne der roper højest på barrikaderne når det gjelder kvindernes rættigheter, ofte er de samme kvinderne der beskytter Islam og muslimer. Skulde ikke en sådan holdning være selvmodsigende? Hvorfor støtter de mindre indtelligente kvinderne muslimer der i næste omgang vil tage fra kvinderne sin rættmessige plads i samfundet? Svaret kan kun være at de er kundskabsløse, eller direkte uindtelligente. Personligt synes jeg at de kvinderne (danske, norske, svenske) der finder sig muslimer, er nogle skide dårlige kvinder. Men det er nu en anden sag.
tilføjet af

Mou???

ÆHH undskyld ..... et lille sidespring, men Mou er det ikke dem med færdigretterne??? hvis det er så synes jeg da at det er meget grimt hvis de gemmer deres venstreorinterede holdninger bag nogle færdigretter ;-D
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Præcis

Tak for et velskrevet og interessant indlæg!
Du har virkelig fat i noget helt essentielt i den offentlige debat - mangel på entydig afstandtagen fra vold.
Overfaldet på Pia Kjærsgaard og malingkastet på Anders Fogh viser hvordan der i visse menneskers hjerner gælder helt andre spilleregler, når lovovertrædelser sker "i en god sags tjeneste". F.eks. mente Enhedslisten at Pia K. selv "provokerede" ved at "vise sig i et område hvor hun ikke er velkommen". Hvad er det for et samfund de lever i?
Blekingegadebanden er heller ikke ubetingede skurke blandt kultureliten. Et groft røveri der kostede en ung politimand livet - hvad skal man nu mene om det
? Det var jo til støtte for de stakkels palæstinensere - det ændrer åbenbart på opfattelsen af lov og ret.
I protesterne mod Irak-krigen fornemmede man osse et strejf af "rebel-romantik". Vist er Saddam en skurk meeeen... han er jo en lidt sej fyr fordi han ikke finder sig i noget fra de skide amerikanere.
tilføjet af

Manuskript

Ja, det kan du have ret i. Det taler jo også til deres forsvar, at hver gang de (skuespillerne) siger noget klogt, er det efter manuskript :-)
tilføjet af

Nej, det kan hun ikke, fordi..

... hun bliver "overfaldet" med skældsord af DANSKERE, der har fået nok. De vil sende hende hjem til der, hvor hun kommer fra - Gentofte.
tilføjet af

Interessant indstilling

Du giver mig altså ret i, at hun ikke kan gå i fred på Nørrebro for multietnisk pøbel.
tilføjet af

Okey

Okey What :)
Hvad mener du???
VH
Mig
tilføjet af

man fasineres af det

man ikke selv kan få sig til at være- Simpelt men sandt.
Disse fordet meste ret fimsede kulturpersoner ville jo for odin heller ikke have en chance i krig!! De ville få krigs chock og skildre det følesladet i karton bagefter!!!- pluds der billig reklame i, at tage afstand til egne på tv ,det viser hvor gode og kritiske de selv er -
Og angående denne fasination af vold - no wonder- de rende rundt efter den ekstreme højre fløj som en anden ludder med penneven på dødgangen i USA!
De kan simpelthen ikke for nok af, at prøve at forstå vold ud fra et retfærdighedsperspektiv med hjælpende og omsorgfulde rammer for løsninger! altså komplet idioti og navlebeskuen!
Nu dukker de så ikke helt så hyppigt og forklarende op længere efter muslimernes hurra for mordet- men de skal nok snige sig frem. Når de kan bagatellisere dette overgreb på fri ydring- med "jamen vi brænder jo bygninger af og siger dumme muslim til stakkels flygtninge, der kun stikker med kniv, fordi de blevet grimt modtaget!
De er faktisk ret latterlige hele bundet
tilføjet af

al magt til Mou!!

Det var bare en fjollet joke ;-D tror at du kom til at skrive Mou i stedet for MAO *SS*
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Uden overlevelsesevne?

Der er ingen grund til at tro, at den menneskelige psyke har nået at ændre sig, så den svarer til civilisationen. Psykisk er vi stadig primitive jægere og samlere. Kvinder vil instinktivt søge en stærk mage, som kan videregive egnede gener til afkommet. Hun søger en dominerende han, som ville klare sig godt som stenaldermand. Han skal være ”et rigtigt mandfolk”.
Den overciviliserede han erkender sig selv som en svag han i den primitive stamme. Han søger beskyttelse ved at lade sig symbolsk kopulere som den svage han i bavianflokken. Som ”hun” er han ingen fare for den dominerende han.
Vi opfører os instinktivt som de halvaber, vi stadig er rent psykisk.
Fornuften bestemmer kun lidt af vor adfærd.
Humanismen og velfærdssamfundet har fjernet den naturlige udvælgelse i de civiliserede samfund.
For artens tilpasning til de nye forhold burde utilpassede dø, så deres gener forsvinder.
Ideerne har bragt uorden i naturens mekanismer. Det kan endda betale sig at være utilpasset.
Den primitive rocker lever et liv som dominerende han med civilisationens goder.
Civiliserede og velbegavede mænd kryber angst for ham. De vender numsen til for symbolsk bedækning. Deres instinkter befaler det. Og de bestemmer oftest over fornuften.
Reelt kan rockeren jo også misbruge sine rettigheder som individ til at tyrannisere andre.
Velfærdssamfundets individrettigheder er tænkt som beskyttelse af de veltilpassede, men gælder alle.
Måske er vor ”menneskekærlige” civilisation uden overlevelsesevne?
tilføjet af

Nåårrrr

Nååår ja det er rigtigt "Ups"
VH
mig
tilføjet af

hje

hvorfor har pia kjærsgaad altid havdet os muslimmer?
detr der for alle siger hun r en ludder
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.