9tilføjet af

Farvel til 13 tallet

Bertel Haarder har besluttet at 13 skalaen skal udgå og har istedet for indført 12 skalaen. Fra næste sommer skal eleverne vænne sig til, at 12 er den højeste karakter og minus 3 er den laveste.
Hvad mener du, er det ok at udskifte 13 skalaen?
tilføjet af

Nej!

Nej, det synes jeg er en tåbelig idé.. Hvorfor lave om på den? Går selv på skole (Handelsskole) og ville da være ked af hvis det skete på min tid (Hvilket det jo godt nok ikke gør, men) Kære Bertel, please lad den være! :)
tilføjet af

???

Er du ikke ragende ligegyldigt....hvis nu 12 er den højeste karakter...som 13 er nu.......så
tilføjet af

what??

Hvad sker der lige der?? udskifte et godt og virkbart system, fordi en eller anden får en hjerne blødning og vil lave om på det hele??
Ja hallo der... hvad bliver det næsten?? skal vi ikke lige også skifte vejbaner, så vi har det ligesom England??
De Politikker..
tilføjet af

jamen

Bertel din dør? Hvorfor spilde tid og resourcer på at ændre noget som fungere fint som det gør. Jesus christ...
tilføjet af

god ide

det var da på tide, Bertel. Vi mange der har ventet på i årevis at få et karaktersystem, der reelt kan bruges ude i Europa! Jeg har for nyligt sendt ansøgninger til udlandet, og det er et hestearbejde at vedlægge forklaring til karaktersystemet. ENDELIG kommer der et system, der er internationalt!
Hvorfor indførte man ikke bare 12-skalanen for 42 år siden istedet for 13-skalaen?
tilføjet af

enig men

Jeg er helt enig i at det er på tide vi får en ændring, men hvad skal vi med minus 3? Kan vi ikke bare få en skala fra 0 til 10, som er til at forklare og forstå i udlandet?
tilføjet af

Bedre idé!!!

13-skalaen er latterlig lavet. Den springer fra 00 til 03 og fra 03 til 5 og igen fra 11 til 13 . Hvad er dog det for noget ??? Når et gennemsnit skal regnes ud betyder det mere om du får et 11 eller 13-tal, end det gør om du får 10 eller 11 da forskellen er mindre..... Der er 10 karakterer på den nuværende skala, så lad den dog gå fra 1 til 10 !!! Det er da mere retfærdigt !!!
tilføjet af

Synes også han er en dør, men....

ret skal være ret. Det vil være en stor hjælp til vores unge der søger udenlands, da de lange forklaringer nu kan spares.
Ingen andre steder har jo fattet en brik af den 13-skala
tilføjet af

Henvendt til: Liqa

Du er grov og dum Skrevet af liqa , 13.dec.2005, kl.18:08

Jeg vil ikke af med FB - basta!!
Vi vil af med dig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.