0tilføjet af

Farvel Jan - jeg elsker dig

Kære Jan
Jeg skriver dette i et forsøg på at få lagt låg på for mig selv. Derfor sender jeg det ikke til dig, for det er jo sådan set for min skyld og min skyld alene, at jeg har behov for at få ord på.
Jan, min skat og mit livs kærlighed - du fik mig SÅ hurtigt op at flyve og de der sommerfugle som jeg stædigt påstod uddøde fløj i bedste velgående rundt i mit indre. Det viste sig så, at du havde ret i, at du blev for usikker når dit redder-gen ikke fik lov at udfolde sig og du gjorde dig selv til under-dog! Jeg var for ligestillet til at du kunne føle dig sikker og du fortalte mig tydeligvis ikke om de øvrige underliggende problematikker. På grund af din evige stolthed tillod du ikke, at jeg var den stærke som ville have støttet dig og stået ved din side, hvis du havde lukket mig ind i dine tanker - eller også havde du bare ikke tillid nok til at jeg kunne bære dig igennem ....i min verden må det være mere belastende i en alder af over 40 år at flytte hjem til sin mor, men sådan er vi så forskellige!
Som jeg sagde til dig til slut, hvor du lukkede af for mig, og ikke engang magtede en voksen konfrontation - du har ihvertfald een gang i livet haft en kvinde, der vitterligt elskede dig og som kunne have tilgivet dig alt - selv dine manipulationsforsøg tilgav jeg dig bagefter!
Jeg håber at du har fået skabt dig et godt liv oppe i Nordjylland - jeg sender dig lys og kærlighed med tak for den korte tid jeg fik lov at elske den du ønskede at være ❤
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.