6tilføjet af

Fald så til RO..!!!!

Jeg er ved at blive skør.!
Jeg vil have mig en kæreste = familie, men jeg kan ikke falde til ro og fokusere mig på en kvinde. Jeg har aldrig været utro, men jeg er altid i tvivl om jeg har fundet den rigtige og typisk valgt at springe fra før tingene udviklede sig.
For 3 uger slog jeg op med min kæreste, hun er en sød pige som gjorde hvad hun kunne for at holde på mig, men jeg kan bare ikke finde gnisten.
Faktisk lå jeg lige og tænkte på alle de søde ting som jeg vil gøre for en kæreste, men jeg gør ikke noget for dem og bliver ved med at smide dem væk.
For to uger siden fik jeg en besked fra pige som jeg ikke kendte med havde set mig i byen og spurte om vi skulle ses, det har vi så.. sød pige, men tænder ikke noget i mig. Er 29 og lidt i panik...har jeg bare ikke fundet den rigtige pige eller hvad...hjælp lige her...
tilføjet af

Den rigtige.Hun kommer en dag

Hej.Du skal nok finde hende en dag.Tro mig,hun er derude et sted,og hun venter også på,at den rigtige skal dukke op til hende.Nej,du er ikke i panik,og selvfølgelig kan du ikke tænde på en,som bare ikke er din tybe,så du gjorde det eneste rigtige,at gøre forholdet forbi.Hej,hel og lykke til dig.
tilføjet af

Nu ikke forhaste!

I betragtning af din alder er jeg da ganske forståelig overfor det du synes er et problem..
Problemet er at du overhovedet ikke kan gøre noget.. hvis de pågældende kvinder ikke tænder noget i dig, så gør de det ikke.. og det kan du jo ikke gøre for.
M.h.t. ægteskab/familie som du er ængstelig efter at stifte, så skal du vente til den rette kommer.. du må for guds skyld ikke bare tage en fordi det er et mål du absolut skal nå.. Her gælder det først og fremmest om at være egoistisk, og stille sig spørgsmålet: "Får jeg det ud af det her forhold som jeg ønsker, og er mine behov tilfredsstillet?", før du tænker ordene familie og ægteskab.
At familie og ægteskab så handler om meget mere end det, bl.a. kompromis, skal vi ikke komme ind på her.. Men inden bliver du nødt til at tænke egoistisk!!!
tilføjet af

svar..

Tak for jeres svar..!
Jeres svar er også hvad jeg tænker.. Men synes bare det hele er blevent skruet op. Vi skal tænke på vores uddannelse, virke og gøremål, fritid, omsog for andre.... vi vil jo gerne vise det perfekte af os og have det perfekte. Men det med at bare stoppe op og tage det der nærmeste og være glad, glad for man er sund og rask og kan nyde.. hvordan gør man det..
Jeg har mistet min bror for 6 år, det burde sku da have lært mig noget om at leve og værsætte det man har... tja, jeg blive sku ikke mere klog i aften.. men tak aligevel... ( det er jo snart lørdag aften igen, så jeg ned på samstedet og se om hun står der)
Hej.
tilføjet af

du har bare ikke fundet den rigtige ...

du er ikke i tvivl, hvis det er den rigtige...
tilføjet af

Er du ??

Er du sikker på at det ikke er en mand du har brug for ???
tilføjet af

..Måske?

Hejsa!
Faldt lige over dit indlæg... for mig at se, har du næsten selv givet svaret. Tror at du inderst inde godt selv ved hvad der er problemet... De piger du har fortalt om har alle været de handle kraftige, dem "der har gjort noget" for at komme i kontakt med dig/bevare den. Måske fascineres du af det, fordi du i dit inderste selv drømmer om at være den "der gør noget"... Du fortæller selv hvordan du ligger og drømmer om alle de dejlige og søde ting du vil gøre for den rigtige pige!
Handler det så ikke om at du mangler mod? Mod til at være den der gør noget ved tingene for at der opstår kontakt.. Det kræver jo selvfølgelig også at du har en pige der har brug for dig, og som ikke er den der får det hele til at ske i jeres forhold. Men for mig lyder det som om du savner at være "manden" i forholdet - ham der tager din kvinde med storm, og hende der tager imod! Og elsker dig for det...
Lyder det helt hen i vejret?
Men jeg vil sige dig, at hvis det passer nogenlunde, så handler det om at du får dit selvværd på plads, finder en pige der ikke "tager pusten fra dig" ved at være overselvstændig, for så er der nemlig ikke "plads" til alle de søde ting du vil gøre for hende. For hun skal selvfølgelig også værdsætte dig for det du gør for hende... :-)
Kærlig hilsen
Tulle
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.