3tilføjet af

Et spørgsmål om ansvar

Idag får unge i folkeskolen smidt alle mulige former for prævention i hovedet når de har seksualundervisning. jeg fik at vide, at man bare skullle eksperimentere med sex for at finde ud af ens seksualitet. Blev man gravid ville der altid være mulighed for abort. Det synes jeg er helt forkert. Man burde undervise i at sex er lig med ansvar. det handler ikke om at score flest piger men om at elske hinanden. Sex er den største kærlighedserklæring et menneske kan give et andet. Idag er det heller ikke klart hvilken hjælp man kan få fra det offentlig hvis man overvejer abort, for der er hjælp at få. Der burde blvie optettet hjem for disse kvinder hvor de i fred og ro kan træffe deres EGEN beslutning, hvor de kan få hjælp, omsorg og støtte i den svære situation. Jeg er sikker på at hvis flere kvinder fik den tilgængelige hjælp ville de nok lige overveje endnu engang, hvad det er de har gang i. Abort handler ikke om at det er kvindens egen krop, for mange bliver presset af omgivelser til at få abort. Det handler heller ikke om kvinders frihed, for hvliken frihed er det at fortryde noget hver dag resten af sit liv? Det handler ikke bare om en selv, som mange fejlagtigt tror, det handler om et andet menneske. Det handler om ansvar. er man villig til at tage konsekvensen af ens handlinger, er man villig til at tage ansvaret både som mor og far?
tilføjet af

ansvar...

Du siger selv at de unge får smidt prævention i hovedet, og allerede der udvises der ansvar, idet man fortæller om konsekvensen af usikker sex. Sker det alligevel man bliver gravid, kan det ofte være løsningen at få en abort hvis man vælger det. Det lyder smukt med et ansvar, men tit er det kvinden der sidder med det endelige ansvar, mens far er væk.
Desuden behøver det ikke være noget man fortryder resten af sit liv. Det handler om at benytte de valgmuligheder der er, og der er også hjælp at hente bagefter bla via psykologer, hvis det nager en. JA nogle fortryder, men det er altså ikke alle der gør det. Husk bare at når man peger ad andre, så er der 3 der peger tilbage på dig.
tilføjet af

Den sværeste belsutning i mit liv!

Jeg har for ca. 1 uge siden truffet valget om abort og jeg vil sige at jeg er på p-piller og sådan, men blev gravid alligevel.. Har fast kæreste, men stadig er beslutningen vildt svær..
tilføjet af

være gravid som ung?

heej...
min veninde og jeg har om at være gravid som ung, eller man får abort... vi ville så spørge dig om vi måske måtte spørge dig om noget?
vil du svare må du gerne skrive til : tullemusen15@hotmail.com
men vil du ikke er det helt OK! :D
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.