24tilføjet af

Politikere er som igler..

Ja, i hørte rigtigt, igler.. de bestiller ikke andet end at sutte samfundet i smadder.. "vi vil det" "vi gør det" "det lover vi" bla bla bla..
Hvad er der lige sket de sidste 160 år.? Ja, vi er blevet meget rigere.. TAKKET VÆRE ARBEJDERNE..!! IKKE de stornassende parasitter kaldet "politikere" - De sidder kun og kræver bropenge for de broer vi SELV har bygget og betalt til at starte med.
Og kald mig bare en nasserøv fordi jeg er på ftp, men så skal du fandenme også bare lukke din ækle stockholmssyndroms-svusltplagede hjerne angående politikere..!!!
Got that.?
Og ja, jeg er rød.. af raseri over de debile sinker som dig og dig der lader alt dette ske, og derefter sidder og klandrer MIG for at nasse.. du der tænker den tanke er helt til grin for egne penge.
tilføjet af

er du på stoffer?

...
tilføjet af

ihhh...

jeg er så træt af dig og dine lavtsindede..
KOM NU MED ET FUCKING ARGUMENT ISTEDET FOR AT SIDDE OG SPØRGE OM JEG ER PÅ STOFFER.!!!!!!!
Vi burde indføre dødsstraf i dk.. og laveste fællesnævner skulle være debile.!
tilføjet af

Du er ikke nasserøv

Førtidspensionen blev opfundet til
personer, der aldrig oplever deres
pension. De dør ganske enkelt af
kedsomhed og den sygdom, der har
givet dem pensionen. Eller de drikker
ihjel...
Så jeg misunder på ingen måde ftp personer.
tilføjet af

Dårlig ide

Du har gang i der!? grirsto er sindsyg & opgivet af systemet, at prøve at tale til ham
som til et normalt menneske er det værste du kan gøre!
tilføjet af

Så må jeg skuffe dig..

jeg har et alletiders liv.. jeg stresser blot for meget hvis jeg skal arbejde 8-10 timer i døgnet.
Jeg har intet misbrug, udover smøger.. men overvejer også at kvitte dem.
Jeg starter snart i arbejde til 105 kr i timen som alm overenskomst (jf. de nye regler), jeg har muligvis fået deltidsarbejde som chauffør for et privatfirma her på l/f.. med bil stillet til rådighed OGSÅ i privaten.. 😉
Min bedstefar som både er udd. skibsmaler og dernæst pædagog fordi han brækkede ryggen i en tørdok, og for derefer at få amputeret en finger pga. en skade under en boldleg i børnehaven, ja han blev førtidspensioneret i en alder af 36 år, og han er 70 den dag i dag, OG på folkepension.. så den der "teori" holder vist ikke en meter.
tilføjet af

åh nej

det er ligesom de pensionerede smede, der sidder forsamlet dagligt på en skammel i boligblokkens opholdsrum og inhalerer øl i kassevis mens de råber op om, at DE - og ingen andre end DEM - har bygget hele Danmark! Mens ALLE andre er talentløse dovne fjolser, der ikke kan en skid! Og så sidder de og drikker hjernen ud mens maven vokser og vokser og falder ud over bukselinningen!
tilføjet af

Hvem

Hvem fandt på at bygge broen?
Hvem besluttede hvorledes pengene til broen skulle samles ind?
Hvem fandt på at samle lidt flere penge ind, så der kunne blive råd til at lade dig sidde bag en skærm og være sur?
tilføjet af

Ring nu til din psykiater

og bliv behandlet.
tilføjet af

Jaa..

men de er gode nok når der skal mures huse, males vægge, tømres, feje blade, rydde sne, fjerne skrald osv osv..
Finker som dig lille Carla.. ja, hvad nytte gør i udover at skide ligeså umulige unger ud som jer selv.?
Og nævn ÉN ting som politikerne har gjort uden at skulle have skattekroner for det.?
Broeksempel:
Danske arbejdere påbegynder storebæltsbroen i 1988/1989, staten betaler i første omgang, (vores skattekroner) - Og når den så er færdig, så kræver de fandenme også bropenge så den kan "betales".
Men deres fine middage og drukture syd for grænsen, ja den mangler der ikke penge til, men spørg du om du kan få kræftbehandling i dk, på trods af at du betaler 8% af ALLE dine penge til sygehusvæsenet.. og du får besked på at fedte til tyskland for egen regning. - WTF.? - Brug dog hovedet kvindemenneske..!!
tilføjet af

broen

blev betalt af skattepenge.. ellers havde der ligesom aldrig været råd til den.. for alle de penge der ligger i statskassen er optjent af arbejde.. for helvede da også.. hvis jeg fortæller min 4-årige nevø dette, så ville han begribe det langt hurtigere end jer..
hold da kæft.. der skal meget til at forarge mig.. men det er jeg sku lige blevet..
du/i lider af stockholmssyndrom..
tilføjet af

uuhh..

og den kommer fra Waffen-SF.. som tror at der er forskel på kommunisme og kapitalisme.. lol.! kan du sige NARRETEATER..?
tilføjet af

Men du må aus erfahrung

kunne fortælle mig hvilke piller der er bedst.? 😃
tilføjet af

Skåret ud i pap:

Var det arbejdere eller politikere der besluttede at bygge broen?
Var det arbejdere eller politikere der fandt ud af at fordele skatteindtægter på en måde så der blev penge til brobyggeri?
Er det arbejdere eller politikere der administrerer statskassen, og beslutter hvordan den skal fyldes op?
tilføjet af

Øhhh..

1) Det var rigtigt nok politikerne der besluttede at bygge broen.. ligesom de bestemmer sig for at bygge femern-broen.. men det jo klart.. giv folket deres egne 40 milliarder, til at DE SELV bygge en bro.. og kræv penge tilbage når de har bygget den.. lol.. utroligt du ikke kan se det syge i dét..
2) siger du at man slet ikke byggede noget som helst her i danmark før samfundslidelsen "politik" opstod.? - Hvad med de gamle huse der ligger overalt.?
3) ja.. det må man sige at politikerne gør.. og de ved også hvordan man tømmer den uden at befolkningen blinker med øjnene.. hvis de hævede skatten til 99,99% og lavede brugerbetaling på alt, så ville du jo stadigvæk ikke fatte det..
tænk på hvor meget du igennem dit arbejdsliv har skrabet sammen til dig selv.. og tænk så på at du har betalt rundt regnet lige så meget til samfundet som du har haft til dig selv.. hvorfor ligger der stadigvæk knækkede fliser fra vinterkrigen på fortovene her i byen.?
Hvad med 60'ernes byggeboom.. hvorfor er der ikke råd til sådan noget mere..? - Jeg mener "vi er jo rigere som aldrig før" - 😃
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
tilføjet af

og begynd nu ikke

på det fis med at jeg skal "kende historien" - for hvis nogen af os to kender danmarkshistorien, så det vidst nok mig. - og det er så nemt at sidde og sige at man kan historien.. men så lad mig høre den.. hvis du vil, så skal jeg med glæde skrive dig en 5000 siders novelle om de sidste 1000 års begivenheder i dk og norden generelt.
tilføjet af

Nej nej

Jeg tror ikke vi har samme idé om relevans, jeg har ikke tænkt mig at sige du skal kende historien.
Du behøver ikke skrive en 5000 siders novelle til mig. Det kunne da sikkert være sjov læsning, men jeg tror ikke jeg bliver klogere af den.
tilføjet af

du understreger min pointe

ALLE andre - undtagen smedene - er nogle dovne uduelige grådige selviske talentløse idioter.
Det er godt vi har smedene!
tilføjet af

Tak for snakken

Samfundslidelsen "politik" opstod længe før nogle fandt på at bygge de gamle huse der ligger overalt. Men det ser ud til at 'Udleveret til USA' taler af erfaring, så jeg gider ikke uddybe. Find de der smede Carla snakker om, de gider sikkert godt.
tilføjet af

Nej det kræver

jo at man BÅDE kan læse, og FORSTÅ.. 😉
Kan du sove godt. 😉
tilføjet af

og hun talte udenom..

tilgiv hende, for hun ved ikke hvad hun gør.!
tilføjet af

politik

ja, men du VIL misforstå.. jeg snakker folketingspolitik.. og hvorfor nævner du ikke noget om broen.. du er en kategori 1, lige så snart jeg får fat i den lange ende.. og lad nu være med at snakke om grækenlad for 2500 år siden.. den har intet med nudansk politik at gøre.. eller for den sags dansk politik anno 1849.
den eneste der ALDRIG har bakket baglæns ud af en debat, er mig. for jeg har argumenter for hvér en tænkt tanke, i diametral modsætning til de fleste andre (inkl. dig) herinde.
tilføjet af

nå så det er jeg..

har du overvejet at det er systemet der er sygt.? - Hvad kom først, hønen eller ægget.?
en person der skiller sig ud, dum som intelligent, ja, han vil stå som opgivet af systemet, måske ikke i einstein og teslas tidsalder, men nu til dags.
tilføjet af

du kommer ikke langt i en diskussion

ved først at hælde møg over din sagesløse meddebattørs hovede og så forvente et sagligt svar!
Nix, den går ikke! Man må trods alt have en mindsteforventning til folk når man kaster sig ud i en debat med dem og ikke anse dem for rene idioter, der ikke forstår en skid.
Nu til smedene som har bygget hele Danmark: vi glemmer lige alt om de ingeniører som har siddet ved tegnebrættet og spist kage dagen lang og trillet tommelfingre/pillet næse samtidig med at de har studeret deres fede løncheck, ik´? Godt nok har ingeniørerne strikket tingene sammen så størrelsen på rør og andet lå klar til smedene. Næh, nej...det er i virkeligheden KUN smedene der kan, for det er dem der arbejder. De andre sidder kun og høster af deres arbejde og går til firmafester.
tilføjet af

du da et fjols..

hvem er det der har bygget de huse som smedene kan ligge sig i deres trygge senge og sove i..? når ja.. murere osv..
og hvem er det der sørger for at smedene får noget at æde..? - Æder de metal da.?
Tag dig sammen Karlo.. ikke.. alting hænger sammen.. men det kræver en IQ på over nulpunktet at regne sådanne simple ting ud..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.