35tilføjet af

Er utroskab OK?

Er det ok at være sin partner utro? Jeg har selv været den "anden kvinde" i et forhold der varede 10 år, og som for øvrigt efter fire år resulterede i et dejligt barn.
I dag er jeg lykkelig gift med en dejlig mand- men jeg kan ikke helt blive enig med mig selv, om jeg kan accepterer utroskab.
NEJ det kan jeg ikke, men det er da mærkeligt, at jeg overhoved ikke har det dårligt med at jeg har været med til at bedrage en anden kvinde i alle de år.
Er det kun mig der er sådan???
tilføjet af

En overvejelse

Jeg har selv, dog endnu kun i 1½ år, haft et forhold til en gift mand. Før ville jeg helt klart have sagt at det ikke var acceptabelt, nok mest fordi jeg selv var bange for at blive svigtet på den måde. I starten havde jeg da også dårlig samvittighed overfor hans kone og måske i sær hans børn, men vi kan slet ikke undvære hinanden, og det fungere efter vores mening fint, og det må vel være det vigtigste!? Man lærer ligesom at leve med hemmeligheder, løgne og bedrag... Man bliver nød til at gå på kompromis.
tilføjet af

Utroskab ok?

Nej syntes ikke det er ok!
Jeg syntes det er det laveste man kan gøre overfor sin partner.
Så lang tid legen er god er det jo dejligt men prisen for at være en anden utro kan slet ikke beskrives.
Det er det laveste man kan opnå, hvis man kan lader sig friste så skal man sige fra i det forhold man er i.
Men er der ingen som har nosser til, så hellere gå ud i byen og hygge sig og så tilbage til konen/manden bagefter.
Og hvis endelig elskeren og manden/kvinden finder sammen vil elskeren aldrig stole på den person, for har gjort den engang før og vil sikkert gøre det igen.
Det er ynkeligt at være utro, ynkeligt fordi det såre den partner man har så meget, så det slet ikke kan beskrives.
tilføjet af

nej det er det vel ikke

jeg syntes helt bestemt ikke at utroskab er ok. det er modbydeligt, og det ved alle... alligevel gør alle det...
tilføjet af

smerte

Og så kan man heller ikke begribe den smerte man påføre en partner ved at være utro.
tilføjet af

Fordom?

Ok jeg synes ikke at Utro er det værd.. folk ved ikke helt hvad man har før man har mistet det..
og Mig?
din fordom.. kan jeg ikke lide..
[det er modbydeligt, og det ved alle... alligevel gør alle det...]
HALLO!? er der noget jeg har misset? jeg har ikk været min kæreste utro.. som sagt det er en fordom.. du mener hvis 2-3 stykker gør det.. gør alle. tsk tsk.. hvornår lærer mennesket?
tilføjet af

Begge dele

Jeg vil sige det sådan at i nogle tilfælde ja, MEN der er alså alle ved jo hvornår man er gået over grænsen, for der er vel stadig mennesker med samvitighed, som måske plager og jeg er een af dem da jeg lever i et parforhold , men da hun er syg vil jeg ikke røbe min hemmelighed, og leve i sølibat resten af min tid har jeg ikke tænkt mig .
Nu har hun været syg i ca. 17 år og fortælle hende det vil helt sikkert gøre alting værre for hende så for mit vedkommende er det en balansegang , jeg ved godt det er ingen undskyldning og jeg har det heller ikke godt med det, men man har da trods alt et et behov.
De bedste hilsner til Jer alle.
tilføjet af

Ja - det er OK, men benægt det!

Jeg har i mange år været tro - og ment at det var det rigtige.
Jeg har for et par år siden skiftet mening - og er blevet utro.
I en periode på 2 år har jeg (som er gift) været utro med en anden (gift) kvinde. Det har selvfølgelig gjort, at min ærlighed overfor min ægtefælle er blevet mindre, men min tolerence er blevet større.
Mit råd er: Hvis du beslutter dig for at være utro, så find en anden i samme situation. Og hold det hemmeligt - og benægt, hvis det bliver aktuelt.
Mit ægteskab er ikke blevet bedre, efter min utroskab er ophørt.
Men det betyder måske bare, at jeg skal opløse mit ægteskab? Men det er jo også problematisk pga. børn mm.
Ja, lad mig få en reaktion!
Hvis det ikke fremgår ovenfor er jeg af hankøn.
tilføjet af

hvad har du gang i...??

Det kan godt være at du har fået et dejligt barn, men hvad fanden fejler din hjerne...??? Utroskab er det laveste man kan gøre i verden, selvfølgelig skal man tænke på sig selv, men når det indebærer følelser, skal man satme også tænke på modparten... hvad ville du føle hvis det var omvendt..?? tænk på at dit barn har en luder til mor, når dit barn bliver ældre vil jeg håbe at det vil hade dig for det du har gjort.
tilføjet af

Prøv din mor og Benægte det

hahahaha
tilføjet af

Det er hendes liv, ikke dit!

Hendes hjerne behøver absolut ikke at fejle noget. Her er et par, som virker til at have levet lykkeligt i ti år, på trods af at han er gift, hvorfor skal du så have så meget i mod det. Er du selv bange for at blive "svigtet" på den måde? Vi tænker sgu da alle sammen ind i mellem på den tredje, den "rigtige" kæreste, som du mener det går ud over. "Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af". Indimellem har vi da vildt dårlig samvittighed overfor partnerens "offentlige familie", men det er bare ikke tilstrækkeligt til at afbryde forholdet. Jeg ser et stort skel mellem "bare" at have uforpligtende sex, og så indlede et forhold med følelser indvoldveret, og måske endda barn. Men nogle gange kører toget bare, og er ikke til lige at standse. Til sidst vil jeg sige at denne kvinde da så absolut ikke er luder, det må da være din hjerne der er et eller andet galt med. Hun har haft et fast forhold til en mand gennem mange år. Det er de piger som forskellige mænd hver weekend hiver med hjem i forskellige senge fra byen, du skal kalde luder, eller dem som i virkeligheden er det. Hvorfor skyder du alt skylden på os. Hvad med manden, det er sgu da ham der er gift, det er ikke os der har røven i klemme. Men nej, det er sikkert os der har forført ham... Jeg vil lige sige at en affære oftest fremkommer i dyb enighed hvis der er følelser indvolveret, i mit tilfælde var det endda "min kæreste" der overtalte mig, fordi JEG synes det var forkert. Det er fint at diskutere, og sige sin mening, men du behøver sgu da ikke at skude gråspurve med kanoner, og et barn hader ikke sin mor, det er ligesom hendes skyld at barnet overhovedet er til!
tilføjet af

Begge dele

Nu kan jeg se at der er en anden der også skriver som fisken det er alså ikke mig og jeg deler så absolut ikke det synspunkt som bliver fremlagt, så derfor har jeg et nyt mærke, men jeg ville gerne høre hvad andre ville gøre i mit sted.
Se min beretning ovenfor.
De bedste hilsner til Jer alle Gunn.
tilføjet af

Helt ok

Jeg er gift på 16.år og er min mand utro, med en mand der selv er gift, endda forholdsvis nygift. Vi mødte hinanden for 11 år siden og har holdt kontakten ved lige.Om vi ønsker et liv sammen? jo det gør vi måske nok, men jeg har ingen kvaler med hensyn til utroskab i det ægteskab, jeg er i nu, men måske det næste forhold. Når man er hinanden otro er der en grund til det, men med 4 børn og en økonomi i ruiner for os begge,nej tak! så hellere nyde nuet.
tilføjet af

Begge dele

Til musen, det er mig der har et sytkke i længere oppe, men der er ingen der fortæller mig hvad andre gør i mit sted jeg har efterlyst det flere gange, hvad mener du. Hej.
tilføjet af

Enig - utroskab er dejligt.

Hejsa!
Hvornår opdager vi at vi skal leve livet mens vi er her! jeg syntes utroskab er helt ok! altid... kom i gang.. alle sammen.
Knus fra smil
tilføjet af

A lle har et behov

Til fisken "begge dele"
Hvilken person ville du være,hvis ikke du fik dækket dine behov,det er bevist at det kan gøre folk skøre hvis ikke de får dækket deres seksuelle behov og din kone er ikke i stand til det og hun ved ikke du går andre steder hen,jo jeg synes det er i orden,det er jo måske det der gør at du kan holde ud til at være der og at hun kan holde dig ud, dårlig samvittighed❓den vil jo nok være der, at jeg er utro gør at jeg har overskud til mine børn. Kvinder kan altså også blive frustrerede over udækkede behov
tilføjet af

Tak til musen

For dit svar det bekommer mig godt da du er faktisk er den første der gir mig en tilkedegivelse på at hvad andre gør som mig for det kan da ikke passe at jeg er alene med de ting.
Noget andet er at piger /damer måske nok ikke har helt den samme behov som mænd, men da jeg har en stor appetit, på det område er det godtnok en stor belastnig for mig.
Jeg har haft en fast veninde en stykke tid ( 2 år ), men hun ville alså have at jeg lod mig skille, på trods af at aftalen var at vi KUN var venner og det verken kan eller vil jeg gøre over for min hustru.
Så i øjblikket, kigger jeg så efter en ny men sober Pige / dame.
Nednu engang tak for svaret Fisken.
tilføjet af

Ok? ja eller Nej

Er det ok at være utro? jeg mener Ja hvis,
det kun er fordi man bruger det som et redskab
(en leg) og ikke mener noget seriøst med det...
Men jeg mener NEJ! hvis man ikke er god nok til
at skjule det over for sin Mand/Kone , og ellers
kun er utro fordi at forholdet derhjemme er dårligt, (sexuelt dårligt) med andre ord , kan man ikke 100% skjule at man er utro skal man nok
hellere snakke med sin partner om problemet...
Og regningen skal jo betales i sidste ende, hvis
man ikke er god til at være "utro" (jeg taler om erfaring) min kone har været mig utro flere gange
har opdaget det alle gange... og det rammer meget
hårdt første gang.... men sjovt nok vender man sig
til det når det er sket 4 - 5 - 6 gange?
Jeg ved ikke 99 % hvad der gik galt i vores forhold , men jeg elsker hende stadigt, og synes
at det er lidt synd for hende. For regningen kommer før eller siden. og kun fordi hun ikke
kan skjule at hun er utro. min point, med det er
hvis du skal være UTRO så vær 100% sikker på ikke
at blive opdaget! eller! vær åbenlyst Utro , og den sidste del er svær at få til at funger, med mindre man kan finde ud af det sammen, mange bliver " svinger " og går i klub eller lign...
og har det fint med at være "åbnelyst utro"
men .. jeg kunne godt skrive meget mere..
men må hellere stoppe nu , håber at nogen kan bruge min erfaring med dette emne... Hilsen Blue
tilføjet af

Parforholdets grundregel

Alt er tilladt så længe det er aftalt og samstemt.
Hvis partneren insisterer på monogami og trofasthed har ingen overhovedet ret til at bryde denne tillid.
Så enkelt er det, yderligere ord er overflødige.
tilføjet af

ikke kun dig

Hej Tyrepigen
Rart at andre tumler med samme tanker ang. en elskerinderolle...også jeg har haft et forhold til en gift mand - godt nok kun et år, men dog for længe til at kalde det en tilfældighed.
Det der undrer mig er at jeg ikke føler dårlig samvittighed over for hans hustru eller har det svært med at vide, at vi faktisk er to kvinder der deler samme mand.Jeg oplever at det han og jeg har sammen er vores alene og meget dejligt.
Jeg er single og nyder det 7. krydderi på tilværelsen han er i mit liv. Jeg tror at han betragter mig på samme måde, men det kniber for mig at forstå, at han vælger at blive i et halvskidt ægteskab - det er vel en form for utroskab overfor hans egne følelser❓? (jeg ville ikke flytte sammen med ham, hvis han blev skilt)
Det ene svære for mig er, at være en andens hemlighed - forstået sådan at man ikke kan dele oplevelser sammen (og med andre)i offentlighed. Det andet svære er, at jeg egentlig nyder at gøre noget, som jeg normalt tager afstand fra - så mit spørgsmål er, hvordan kommer man overens med det dilemma, når lysten til at give slip på go`sex og varmt samvær er fraværende❓Hvad gør I quinder som måske har det ligesom jeg ??
skytten
tilføjet af

bare nyd det

hej skytte!
jeg har det ligesom dig. har snart haft et forhold til en mand i et år. dog er vi begge to i et fast parforhold, så vi har lige meget at miste hvis det skulle blive opdaget.
jeg har det på samme måde. ingen dårlig samvittighed, hverken over for hans samlever eller min mand. vi har allesammen vores grunde til at blive i et dårligt forhold og grunden til at så mange vælger at løse problemet med at være tro over for deres egne følelser med utroskab tror jeg hænger sammen med at de andre løsningsmodeller er sværere at håndtere...vi vælger den nemme udvej :o)i mit eget tilfælde er det min mand som ikke har lyst til sex, og tro nu ikke at jeg ikke har forsøgt at ændre det, både med samtaler hjemme samt i parterapi, men han vil bare ikke finde nogen måder at løse det på. jeg tror han i mange år har haft det godt med at kunne styre mig med at det var ham som bestemte hvornår vi skulle have sex...et herligt lille magtspil ik'!!! jeg kunne selvfølgelig gå fra ham, men så langt ud er jeg ikke kommet endnu.
jeg havde engang også mange fordomme om utroskab, følte mig meget moralsk og rigtig ved at have dem ;o)...men nu er jeg blevet klogere, så drop den dårlige samvittighed. den kan du vente med til du står foran skt. Peter og gerne vil lukkes ind det rigtige sted. hi hi
jeg vil gi' dig ret i at det ikke altid er lige fedt at sku' være en andens hemmelighed og at man ikke kan vise sig offentligt sammen, især hvis man endelig har fundet en som man har det helt vildt fedt med...men hvis man fra starten har aftalt at det kun skal være et uforpligtende forhold, så må man holde sig til denne aftale, i hvert fald indtil begge vil noget mere.
jeg synes bare du skal gå efter det som du vil ha' og nyd det så længe det vare...det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre, forhåbentligt i meget lang tid
knus fra en tidligere moralist
tilføjet af

at balancere

Kære Karisse
Tak for din respons - dejligt at høre fra en ligesindet. At gå i seng med en gift mand er jo ikke noget man reklamerer med, og moralister der ikke er blevet klogere er der rigeligt af. Jo mindre man har erfaret eller prøvet selv, desto mere skråsikker er man ofte på sin egen adfærd....
Jeg nyder mit "ikke-forhold" - men det lyder mere enkelt end jeg oplever det, når du skriver at så længe man bare er enige om at det er uforpligtende, så går det.
Selvom min elsker ikke føles som manden i mit liv vil jeg gerne mere af ham og nyder vores samvær intenst. Dog bliver jeg altid lidt melankolsk dagen efter vi har været sammen. Det minder mig måske om "noget" jeg savner - siden det berører mig❓
I et andet forum kunne det være rart at "sludre" lidt mere med dig. Håber du bliver ved at finde energi i at være en andens hemmelighed.
bedste hilsen
Skytten, der rammer lidt ved siden af.....
tilføjet af

nej det er bestemt ikke enkelt

Kære Skytte
du har helt ret i at det ikke er så enkelt, måske især ikke for os kvinder som tit leder efter mere end bare god sex. til forskel fra dig kunne min elsker sagtens være manden i mit liv, men det er noget jeg først har fundet ud af nu hvor jeg kender ham lidt bedre :o) og ja jeg vil godt ha' meget mere af ham, men er samtidig klar over at det ikke var med i vores aftale, suk...men man ved jo aldrig hvordan tingene udvikler sig hen ad vejen.
det ville helt sikkert være hyggeligt hvis vi kunne snakke sammen et andet sted. har du et godt forslag til hvor det kunne være???
knus fra en håbefuld optimist
tilføjet af

Til Skytten og Karisse

Jeg sidder her og tænker på, om vi kvinder lider af en eller anden form for mangel på samvittighed hvis dette er tilfældet, så er jeg da bare glad jeg nyder samværet med min elsker i fulde drag og dårlig samvittighed kender jeg heller ikke til. bliver det opdaget bryder helvede løs, men den tid den sorg, jeg ved konsekvensen ved det jeg gør og må sikkert bøde for det på et tidspunkt.
Vi lever kun en gang, så nyd det.
tilføjet af

til Musen

jeg vil gi' dig ret i at vi sikkert kommer til at bøde for det på et tidspunkt, men hva'....så længe man har gjort sig klart hvilke konsekvenser det kan få og ikke sidder og piver over det hvis det går galt, fordi det er ens eget ansvar at man har valgt at være utro, så er der vel heller ingen grund til at have dårlig samvittighed.
jeg tror ikke vi mangler samvittighed. den dårlige samvittighed kommer først hvis vi prøver at gi' den anden skylden i stedet for at tage ansvar for egne handlinger, eller hvis vi sidder og tuder over de konsekvenser vi på et tidspunkt risikerer at blive konfronteret med.
så lad os få mest muligt ud af livet og være glade for at vi ikke længere er "pæne", små piger, som måske nok har holdt deres sti ren, men aldrig har haft det sjovt.
de bedste hilsner fra en lidt egoistisk kvinde
tilføjet af

kønsbestemt ?

Kære Karisse
HVem der "vil mest" behøver ikke udelukkende at være kønsbestemt,tror jeg. I mit tilfælde ville min elsker gerne slippe tømmen i sit ægteskab, hvis jeg stod parat og sådan skal det ikke være !
Jeg vil vælges på egne præmisser - ikke som redningsplanke...
Jeg tror, at der kan være en sammenhæng ml. et dårligt fungerende ægteskab og den åbenhed man har i f.t. nye erotiske oplevelser - selvom man på den anden side ikke skal lade muligheden for en stor oplevelse gå fra sig. Sidstnævnte har mere end èn mand givet udtryk for i mit singleliv og lige præcis dét, tror jeg vi kvinder kan blive bedre til også at unde os selv, når man er så heldig at "falde" over et godt mandfolk ! Så - jeg prøver.... Den der gemmer til natten gemmer til katten - sir´ man jo...
Ang. snak andent steds - kan man mon få hinandens mailadresser hvis man vælger at kommentere et oplæg i s.f. at besvare brev i dette mailsystem❓Klikker man på denne mulighed åbnes nemlig mulighed for at skrive sin mailadresse, men jeg har ikke lyst til at eksponere den her og er ikke sikker på hvor e-mailadressen vises ?
bedste hilsen
skytten
tilføjet af

til musen

Hej musen
Ret har du - grib dagen og vær parat til at tage konsekvensen af dine handlinger. Det er man som regel også, når det er værd at slås for.
Som Karisse siger, så kan dårlig samvittighed være et udtryk for at man har taget ansvar for mere end man kan stå indefor eller på andres vegne og så skal man måske revurdere situationen, hvis man ikke er parat til at tage konsekvensen.
Nyd dine lystne stjernestunder.
hilsen
Skytten
tilføjet af

det kan jeg godt forstå

Kære Skytte
jeg kan godt forstå du ikke har lyst til at være redningsplanke for nogen, det ville sikkert heller ikke fungere særlig godt. jeg har det på nøjagtig samme måde, da jeg sådan set har været redningsplanke i mit ægteskab for en mand som har det dårligt med at være alene og som er lidt for glad for de grønne flasker!
derfor indlader jeg mig absolut kun med mænd som er meget selvstændige og uafhængige.
for mit vedkommende, har det helt klart været et dårligt fungerende ægteskab som har gjort at jeg valgte at være utro, selvom jeg holdt ud i 7 år pga. mine fordomme om andre mennesker som er utro :o)
jeg prøvede at sende min e-mail til dig ved at kommentere i stedet for at besvare, men jeg ved ikke hvordan det fungerer om du så også skal sende din!
kærlig hilsen
Karisse
tilføjet af

hul igennem ?

Hej karisse
Har sendt en kommentar til dig. Nu må vi ses om det virker..
kh
Skytten
tilføjet af

du kan få min

Hej Skytte
det ser ikke ud til at der sker noget, så her får du min sol mail: karina-carlsen@sol.dk
så kan du skrive når du får lyst!
kh
Karisse
tilføjet af

Er utroskab OK?

Er det ok at være sin partner utro? Jeg har selv været den "anden kvinde" i et forhold der varede 10 år, og som for øvrigt efter fire år resulterede i et dejligt barn.
[/quote]
Så du har barn udenfor ægteskabet nu? Idag er dit barn vist gammelt nok (12-13 år, så vidt jeg kan regne ud), hvornår vil du fortælle dit barn sandheden?

[quote]
I dag er jeg lykkelig gift med en dejlig mand- men jeg kan ikke helt blive enig med mig selv, om jeg kan accepterer utroskab.
NEJ det kan jeg ikke, men det er da mærkeligt, at jeg overhoved ikke har det dårligt med at jeg har været med til at bedrage en anden kvinde i alle de år.
Er det kun mig der er sådan???

Nej, der finges mange dobbeltmoralister som dig.
tilføjet af

Parforholdets grundregel

Jo deromkring, må det vel være kærlihed er jo trods alt normalt . . men hvis ikke man har polygame tendencer så er monogami vel også godt nok ?
tilføjet af

Er utroskab OK?

🙂 [sun] [l] Utroskab er et godt krydderi i hverdag.
tilføjet af

Er utroskab OK?

Om utroskab er ok? Det er vel sin partner, man skal spørge om det?
Det er deres grænser man overskrider, deres tilid man svigter, og dem man sårer.
Utroskab er egoistisk og respektløst. Man sårer sin ægtefælle - den person, som har allemest tillid til dig.
Og nej, jeg er ikke hellig - jeg har selv været utro 🙁 Jeg levede i et dårligt ægteskab, og turde ikke træffe beslutningen om skilsmisse af hensyn til magelighed, børn og økonomi - og var derfor alt for modtagelig for en mand (gift) der så mig som verdens 8. vidunder. Dét var svæft at stå i mod 🙁
Det var utroskaben der fik mig til at forstå, at mit ægteskab ikke var til at redde, men det er helt sikkert - jeg gør det ALDRIG igen! Jeg har det elendigt over at have såret min ex. og brudt hans tillid.
Utroskab er egositisk og respektløst - og et tegn på svaghed. Mennesker af format tør tage konsekvenserne af et dårligt ægteskab, og bliver skilt FØR man ryger ud i utroskab.
Dem uden format er indstillet på at tage konsekvenserne, den dag utroskaben opdages...
tilføjet af

Nettets lyksaligheder

Internettet er et fint kommunikationsmedie og datingsider er da gode, for i enkelte tilfælde sker der da små mirakler og folk finder hinanden og gud-hvor-er'et-dejli'!!
Men så er der så desværre de mennesker, dem uden format, som anonym kalder dem - der lever et dobbeltliv og har en datingprofil på victoriamilan (eller andre steder). Jeg dristede mig til at oprette en profil bare for at kigge på den forkætrede side, selv om ansigterne var slørede, så lignede de ikke overraskende ganske almindelige mænd, alle havde profilen: sexlyst: Høj.. så der må da immervæk være meget som "hende derhjemme" ikke ved.
Efter en halv snes tilbud i løbet af en dag som anonym, hvor det kun fremgik at jeg var kvinde, single og så min alder - så lukkede jeg profilen ned igen. Ikke forarget, ikke forundret - men måske lidt bekræftet i min fordom om der er mange egoister derude, der kunne være naboen, chefen, hvem som helst.
tilføjet af

Er utroskab OK?

Hmm, hvis du slet ikke har det dårligt med at have hjulpet en anden person til at være sin partner utro, så mangler du altså noget empati.. Og nej, det er aldrig ok at være utro.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.