7tilføjet af

er jeg bi..??

hey med jer.
Jeg ved ik helt hvem jeg er.
eller det gør jeg, men tror at jeg er til begge køn. Lige nu har jeg en kæreste, en dreng, og vi har det virkeligt godt sammen. Jeg har været sammen med en pige før, og det var fint nok, jeg kunne godt finde på at gøre det igen... hva skal jeg gøre...??
Please hjælp mig.
tilføjet af

snotforkælet

Dit problem er at du har det alt for godt.
Du er medlem af 'JEG' generationen, generationen der kun tænker på hvad 'jeg' kan og har mulighed for.
Kære Pil...få dig et liv hvor du bidrager til samfundet med noget poositivt.
Tænk lidt på dem der slet ikke kan få nogen kæreste, de har et problem ...dit problem er et luxusproblem.
tilføjet af

det er sq iorden...

Hej........
Jeg ved hvordan du har det... Jeg har også selv været i gennem en lang proces hvor jeg ikke vidste om jeg var lesbisk eller til fyre... Men efter jeg var sammen med en pige til en fest ændrede det alt. Nu ved jeg at jeg er biseksuel, for jeg kigger godt nok efter fyre og jeg er sammen med fyre til fester, men jeg tænker hele tiden på hvordan det ville være at være sammen med hende igen. For hun er den bedste jeg har kysset med. Alt var perfekt og det var bare rigtigt at kysse med hende. Efter det er jeg blevet drillet meget af mine jævnaldrende, men dem jeg før så op til i de ældre klasser synes jeg er sej, fordi jeg tør stå frem med det. For dem er jeg hende fra 8. der sige hendes mening og være den hun er uden at være bange for andres mening. Og hvis du føler at det er rigtigt og perfekt at være sammen med både piger og drenge er du biseksuel... Lige meget hvad andre synes og fortæller dig...
tilføjet af

Tag det roligt!

Hey Pil!
Jeg kan godt forstå du er forvirret, men det behøver du ikke at være.
Du mister ikke noget af din identitet fordi du er biseksuel. Der er faktisk ingen problemer i at være til både piger og drenge.
Du kan eksperimentere med hvad du bedst kan li hele livet igennem, og måske indser du senere, at du alligevel kun var hetero. Men hvis du ikke gør betyder det heller ingenting, for bare du selv er glad og lykkelig for den du er, er det det eneste der betyder noget.
Hilsen Pigen 19!
tilføjet af

Flot svar....

Det var et flot indlæg du har lavet.... er 100% enig.
tilføjet af

Hvad er det for net!

det syns jeg er dybt latterligt det du skriver...!
Du er typen der er imod bi seksualitet! Jeg er selv biseksuel, er tit sammen med min bedste veninde til fester, det er vildt dejligt at man kan være så fri...!
Hvis der er ngen der skal få sig et liv her, er det da dig!!!!
tilføjet af

held og lykke

held og lykke med din fremtid. Håber du finder dig selv hurtigere men jeg. Det har jeg nemlig ikke gjørt endnu. Jeg var opvokset med afsky for
lesbies,bøsser og bisexuele. Soulmate er der stadigvæk tror jeg. Men alligevel skammede jeg mig ( og gør stadigvæk) for at kigge på pigerne.
Men jeg har aldrig i mit lange liv prøvet det med piger. Jeg ville ønske at jeg havde gjørt det. Nu er jeg vist nok for gammel til at nogen vil prøve med mig....lol. Men hvis lejligheden giver...så tar jeg....hehe. Men de gamle, som jeg og soulmate har det svært med at give efterfor vores tanker og lyst, men det betyder ikke at hun har ret til at svine dig ud, det som jeg mener er at vi burde hellere have ondt af hende...Men har i ellers tænkt over HVORFOR hun er her inde at kigge? Mon ikke hun ER lidt nysgerrig men vil ikke acceptere sig selv? hehe......hilsen den gamle
tilføjet af

Kære Pil

Hej med dig:)
Efter at have læst alle de svar du har fået på dit indlæg, syntes jeg det er på tide at du får et ordentligt svar, fra en som har en lille smule mere livserfaring end dig selv...jeg går udfra at det var det du efterspurgte!?
Jeg har selv været i tvivl ligesom dig. Det var da jeg boede i London, hvor tre af mine room mates var lesbiske. Jeg tror selv idag at jeg blev fanget af spændingen omkring det at være noget folk ser på som anderledes. Ydermere tror jeg at alle er biseksuelle, et eller andet sted. Men det råd jeg vil give til dig er, at du behøver ikke definitivt at vælge en kategori for din seksualitet allerede, du har meget du må erfare endnu, for du kan bestemme dig for hvad du har lyst til. Hvis du syntes det er dejligt at være sammen med en pige, jamen så gå da efter det. Men du må huske at vi lever i en meget skrøbelig verden, og uanset hvilken vej du vælger vil der altid være konsekvenser. hermed mener jeg at du skal tænke over konsekvenserne uanset hvilken side du vælger. Min bror er biseksuel, og det tog ham lang tid at finde ud af hvad han satte pris på seksuelt. det jeg syntes du skal gøre er at lytte til dig selv, for det er kun dig der kan finde ud af om du er bi/homo-eller heteroseksuel! Alt det bedste til dig i frentiden, jeg håber du finder din hylde at falde til ro på, men tag den lige lidt med ro og så lev livet mens du er ung, du kan tidligt nok få sat dig selv i en kategori. Og husk for guds skyld at hvad enten du vælger det ene eller det andet så har det konsekvenser og dem skal du leve med resten af dit liv! Held og lykke:)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.