17tilføjet af

Er dybt i tvivl - skal jeg droppe ham?

Hejsa
Jeg er en kvinde på 29. Jeg har mødt en virkelig tiltalende fyr på min egen alder via Dating. Netdating er virkelig ikke noget jeg har gjort i før, da jeg ikke har haft problemer med at finde fyre ude i "virkeligheden" (jeg har bestemt mit udseende med mig), men disse fyre har vist sig ikke at være ret holdbare! Jeg har ikke nogen børn men har bestemt en drøm om at få nogen inden det er for sent, derfor brugte jeg nettet til at prøve at finde en fyr, som jeg ikke gik fejl af. Her har jeg så nu på denne måde fundet en fyr som har virkelig mange gode sider og er stille og rolig. Her på tredie date har vi så været seksuelt sammen og det gik mildest talt ikke godt, han virkede ikke særlig erfaren i sengen. Næste morgen fortalte han så at han var jomfru før han mødte mig!! Jeg blev meget overrasket, for troede ikke der fantes fyre som ham, jeg mener jomfru som 29-årig..og det er da ikke fordi han har udseendet specielt imod sig..Men han har forklaret mig at han har været meget genert og også før lidt af lav selvtillid.
Nu ved jeg så ikke hvor jeg står - på den ene side føler jeg virkelig jeg har mødet manden i mit liv - på den anden side, så har jeg det ikke godt med hans manglende erfaring, jeg har frygt for at han skal "ud og se verden", jeg mener, hvis det var mig, så tror jeg ikke jeg var klar til at binde mig med "den første", jeg mener JEG er ihvertfald glad for at jeg har prøvet lidt af hvert på den seksuelle front! Og så irriterer det mig også at han er så dårlig i sengen og jeg kan ikke holde tanken ud om at jeg skal lære ham op..ja, jeg ved godt jeg er meget egoistisk.
Hvad skal jeg gøre? Skal jeg droppe ham? Han har virkelig mange gode sider og jeg tror ikke der findes mange mænd som ham, men er han god nok, når han ikke har prøvet mere på det seksuelle område? Vil jeg kunne stole på ham?
Tankerne fylder meget i mit hovede i disse dage, så jeg vil utrolig gerne høre andres mening!
Hilsen
Skorpion Q'en
tilføjet af

hmmm

Du slutter med at stille spørgsmålet "Vil jeg kunne stole på ham" se det er DU jo den eneste som kan svare på.
Tillid stammer efter min mening ikke fra hvor mange sexpartner vi har haft.
Du har nu mødt en som du siger har mange gode sider m.m.
hænger det sammen med antal af sexpartner?
En med masser af sexpartner bag sig kan jo have mange dårlige sider og omvendt, jeg tror ikke det har et døjt med hinanden at gøre.
Spørgsmålet er om DU kan lide fyren, om DU vil satse på ham som evt. far til jeres børn?
Jeg har lidt svært ved at forstå hvorfor hans mgl. sexpartner skulle kunne give nogle problemer, for hvis han ellers nyder sex sammen med dig, hvad er så problemet?
Giv dog manden en chance, I skal vel hverken flytte sammen eller have børn sådan lige de kommende måneder...vel!
Skulle det vise sig, du efter nogle måneder stadigvæk er i tvivl, tja så er han nok ikke manden for dig, uanset antallet af sexpartner eller ej.
tilføjet af

Snak med ham....

Det med om han vil få brug for at prøve andet, kan du jo prøve at snakke med ham om, men hvis nu han siger at han godt vil kunne leve med kun at have været i seng med dig, så har du jo stadig det problem at du ikke føler du gider bruge tid på at han skal lære hvordan det skal gøres i sengen.
Jeg synes dog du skal overveje om ikke alle hans gode egenskaber vejer tungere end det at du måske skal affinde dig med at der går noget tid før han bliver en super-elsker. Hvis I kun har været sammen en gang, kan han jo også have været nervøs og det forbedrer sig måske hurtigt. Der findes jo også mænd som har været sammen med adskillige kvinder, men stadig ikke ved hvad det er vi tænder på. Snak med ham, man kan komme langt ved at sige hvad man gerne vil have......Held og lykke.
tilføjet af

jaaa

ja du har ret du er egoistisk og selvoptaget, men det er kendetegnet for jer flotte piger.
se for helvede og hold op med og vær så selvoptaget: du skriver han er den eneste for dig, hvorfor helvede er du så satans irriteret over han ikke er erfaren i sengen!?
se og bliv voksen tøs !!!!
og nej jeg er ikke grim, men går en lang bue udenom de flotte piger netop fordi de er så selvoptaget
tilføjet af

Prøv at vente lidt

Kære Skorpion Q.
Jeg kan godt forstå din bekymring, da min kæreste også var jomfru, da jeg mødte ham i en alder af 24. men prøv atgive ham lidt tid.. det kan jo være hans selvtillid vender 90 grader, og desuden må han være et meget tålmodigt væsen (tænk: jomfru og 29.. gisp...*G*).
Men på den anden side gælder det også om at have den rette følelse i maven og hjertet skal også være med.
kærlig hilsen Andrea M.
tilføjet af

Jomfru

Hej scorp.
Du kan vist være helt tryg ved hans monogamisme, og trofasthed.Med mit kendskab til mit eget køns genereele adfærd, skal der faktisk en del til førend de "skal ud og se den store vide verden". Jeg ved godt at utroskab florerer i næsten lige så stor udstrækning fra mandesn dom fra kvindens side, og det er med nøjagtig de samme parametre som begrundelse. Negligering fra partneres side, partnerens utroskab, partnerens manglende lyst til erotik og manglende lyst til at udvikle på det samme område.
Da du er i den ovenud lykkelige situation, at du har mødt en jomfru på hans alder, er det helt og holdent op til dig, hvor god en elsker han skal blive, for det er et spejl af, hvor god en elskerinde du er. Om han skal og vil blive hos dig, er ligeledes op til dig selv og om, hvorvidt du holder dig selv og ham på forkant af jeres forhold. Det sidste gør du først og fremmest ved at give ham selvtillid, DU kan gøre ham til superhelten i dit liv, modsat har du dobbelt så nemt ved at gøre ham til skoddet i livets askebæger.
Held og lykke
Nicklees
tilføjet af

hey du

citat:
[.. det kan jo være hans selvtillid vender 90 grader..]
Mener du ikke 180° ?!?
citat:
[..og desuden må han være et meget tålmodigt væsen (tænk: jomfru og 29.. gisp...*G*). ]
Hey det var da ikke venligt at gøre grin med! Husk på hun skriver at han har lidt af lav selvtillid! Det må da have været forfærdeligt for ham..! Kender det faktisk selv, jeg var faktisk også jomfru indtil jeg var 29(!) Men jeg havde nu heller ikke udseendet med mig (mente jeg ihvertfald selv, selvom visse piger mente det modsatte), det har jeg dog nu *S* Får jeg ihvertfald at vide af min dejlige kæreste :o)
Men jeg er enig, jeg synes hun skal give forholdet en chance, hvis hendes følelser er varme for ham og hun ovenikøbet mener hun har fundet "MANDEN"! OG som en anden skriver, hun kan enten gøre ham til superhelten ved at puste selvtillid i ham, eller også sparke den allersidste selvtillid ud af ham - faktisk var jeg i den situation at en tilsvarende kvinde droppede mig af samme årssag, og jeg var også ude i dyb fortabelse et år efter bruddet - heldigvis er jeg dog kommet mig.
Og nej - man er ikke en bedre person af at have haft mange elskere - min første pige hånede mig, mens min næste sagde at jeg var den bedste elsker hun havde mødt - men hang uden tvivl meget sammen med at jeg følte mere tryghed hos den anden. Det kunne godt lyde som om hende der skriver indlægget har NUL tålmodighed, det havde min første kvinde ihvertfald...
tilføjet af

god sex

Principielt elsker jeg god sex, og dårlig sex gør det til at holde ud, at leve i "cølibat".
Jeg vil dog gerne spørge dig om en ting, elsker du ham ????
Hvis ja, er det min erfaring at det psykologiske, det at du virkelig elsker ham ogsatser på ham, helt sikkert overvinder hans manglende tekniske kundskaber på det sexuelle område.
Der har faktisk været en serie på tv-zulu, hvor han og sikker du også kunne have fået et par tips til, hvordan i kunne give hinanden tilfredstillelse.
Hvis han elsker dig, er han sikkert også helt indstillet på, at han gerne vil gøre, hvad der står i hans magt for at give dig den størt mulige glæde, ved det sexuelle samværd.
Uanset hvor erfaren en elsker måtte være, så er det dig og kun dig, der skal åbne munden og fortælle, hvordan lige præcis du vil have det, for at det skal være godt.
Og så helt ærligt - hvor mange gange er det rigtig godt første gang - når man ikke helt kender hinanden på det punkt endnu ????
Fra den gamle, der stadig ikke føler sig for gammel til at få nye sexpartnere.
tilføjet af

Stop en halv...

Prøv at vende tingene lidt om... du skriver, at han kan være manden i dit liv og at der ikke findes mange som ham. Det, der gør ham til den han er idag, er alle de oplevelser og prioriteter, han har haft hidtil.
Sex på tredie date er da ok, så han kan ikke være voldsomt genert eller tilbageholdende - sex har bare ikke haft en høj prioritet i hans liv.
Selvfølgelig sprudler han ikke af selvtillid lige nu, på det seksuelle område, men det kan være en klar fordel for dig.
Du kan på kort tid gi´ ham stor selvtillid og "forme ham" som du helst vil ha´ ham. Små skridt i starten, hvor I udforsker hinandens seksualitet, både i praksis og "teoretisk"... Sex skal ikke snakkes ihjel, men ej heller forties.
Når først han har fået smag for det - ja, lidt vil ha´ mere... Måske bliver det dig, der halser bagefter..;o)) Giv ham tid og rum for at åbne for de fantasier, han med garanti også har og fortæl ham om dine.
Hvis du frygter, han på et tidspunkt vil være dig utro (jeg forstår godt din argumentation) så er der med garanti ikke større risiko for det med ham, end med de fleste andre.
Hvis du selv tænder på ideen, så kan du jo til den tid foreslå ham "legalt utroskab" - sammen med dig!! I en svingerklub, med et andet par el.lign. og han vil blot elske dig endnu højere.
Der findes virkelig mænd, for hvem kærlighed og tryghed vægtes højere end sex og det lader til at være en af slagsen, du har fundet.
Istedet for at gøre det til et problem, så glæd dig over det - Jeg er sikker på, at "læretiden" vil være det hele værd - I har formodentlig resten af livet til at nyde den gode, grundlæggende "oplæring"...;o))
tilføjet af

succes

Hvem ved...det kunne gå hen og blive en succes historie, men jeg syntes det lyder lidt....sørgeligt at du overvejer at droppe ham allerede nu.
Desuden er det lettere for dig at tage beslutningen mens han ikke er der. Din samvittighed nager dig nok knapt så meget så.....eller???
Jeg syntes du skal overveje det mens du er sammen med ham....så tror jeg du finder det bedste svar, for hvis du kan sidde og se på ham, og beslutte dig for at ende forholdet er det den rigtige beslutning.
tilføjet af

Tro på ham...

Hej vil bare komme med mit råd.
Hvis han er din type så hold ud, han skal nok lære det seksuelle, vi andre lærde de som unge han er åbenbart bare meget genert type og de findes altså.
Jeg tror du kan stole på ham, som 29 årig finder man ikke lige pludselig på at skulle ud og opdage verdenen han har jo allerede haft 14-15 år hvor han kunne have været seksuel aktiv så jeg tror aldrig han vil blive en som mig en snyder, tror du kan stole på ham, hvis bare han også kan stole på dig.
Du er jo hans første så det betyder helt sikkert meget for ham.
og tænk lige der er jo hans første gang ik` så mon ikke hans præsstationer stiger de næste par gange, prøve det.
De erfrane på den alder de er nok mindre troværdige.
Det er mit råd. Jeg er erfarren men jeg er ikke til at stole på hold fast i den generte det er guld.
Hilsen Vik.
tilføjet af

Dårligt svar herfra

Spørgsmålet er om der er nogen MAN kan stole på, at du møder ham på net.dating eller i den virkelig verden betyder ikk det store. Sexuelt skal man ikk dømme på, men jeg ville nok oss selv være i tvivl.
tilføjet af

Luksusproblem..

Du er ikke særlig rationel..du stiller spørgsmål og svarer selv, i et væk....legeledes er du så selvmodsigende at det er svært at holde tråden i det du skriver..
Du har et luksusproblem.... du ved ikke hvad du vil, eller hvad du kan....du virker meget umoden, og jeg kan ikke forstå hvad dit reelle problem er !
Noppe
tilføjet af

Øvelse gør mester.

Hej Skorpion Q.
Lad din fyr få tid til at kende dig og dine ønsker. Da jeg lærte min kone at kende, var jeg hellere ikke en tyr i sengen. Men nu hvor vi har været gift i 10 år, kender jeg hendes " ømme " punkter, og giver altid hende orgasme først.

Jeg fik også først selv sexuelt debut midt i tyverne, og til at starte med gik det også som vinden blæste. Lad din fyr få rutine og til sidst skal han nok få din klokke til at ringe. Hvad fik du ud af din egen debut på lagnet. Var det til et 13 tal eller krævede det lidt specialundervisning.
Vi der venter lidt, tror jeg, har et specielt ønske om at finde den eneste ene til at starte med. Jeg vil aldrig kunne finde på at være min kone utro, da jeg ved hvordan jeg vil have det, hvis hun fik dækket behovet et andet sted. Så den med at han render om hjørner med dig på et senere tidspunkt, tror jeg ikke at, du skal være så bange for. Men man ved jo aldrig. Jo..det tror jeg netop at man gør. Hvis han føler sig værdsat derhjemme hos dig både i og udenfor sengen, ja så har han netop ingen grund til at føjte rundt i byen. Vel..lille ven.
Jamen..hvis nu han kigger efter andre piger..hvad så. Jo..så sig til ham om aften at sådan som han samlede appetit tidligere på dagen, så er det vist på tide at han får en 3 retter's menu af mor her. Man skal yde for at kunne nyde siger et gammelt ordsprog. Ellers som jeg plejer at udtrykke det: Viljen til at ville, giver evnen til at kunne.
God vind og sommer til dig og sheiken.
tilføjet af

lær fra dig

Hej SkorpionQ
Jeg syntes bestemt ikke du bare skal dumpe ham så hurtigt pga det.Jo hvis han havde stillet matcho-maneren frem efter jeres første sextur og bildt sig selv ind han var guds gave til kvinderne.Det gjorde han åbenbart ikke.Han valgte i stedet,ærligt at sige tingene som de var og fordi han har hæmsko som generthed og deraf manglende erfaring viser blot han holder meget af dig siden I kom i kanen så kort efter I har mødtes.Hvis ham dog gensidig tillid ved i stedet for at smide ham på porten,så lær ham hvad du selv kan af små gode tricks under dynen.Lær ham hvor det er rart på dig og ikke en gætteleg for ham alene.
Selv generthed bliver nok overvundet af de nye verdener/følelser der vi låbne for ham når han finder ud af hvor dejligt sex kan være hvis det ellers gøres på den måde man nu kan lide.Kan godt forstå du selv føler lidt irritation over den manglende erafring/viden fra hans side men se det som en udfordring i stedet for et ½ nederlag.Kan jo også være frækt at lære fra sig og troskab vil du mest sandsynligt få retur i forhold til hvis fyren var mega-god til sexeriet allerede da ville chancen for han fandt andre steder nok være større.Det kunne måske så endda være fordi han mente du var den haltende part.Alt her i livet har jo gerne 2 sider af den samme sag.
Husk på sex er noget man kan have rart SAMMEN...alene hedder det jo mere onani.Håber du kan bruge mit input til noget positivt.
tilføjet af

Lad ham dog gå..

Hej latterlige kvinde,
Lad dog staklen gå så han i det mindste ikke spilder for meget af hans tid, og husk at undskylde du tog hans mødom på så falske forusætninger.
Jeg synes det er helt fantastisk overfladisk af dig, og det glæder mig at se de af din medsøskende, som ofte piver over mænd er egoiske og ikke tager hensyn til deres følelser, også har mulighed for at se at dette ikke er noget som er rettet mod udelukkende et køn.
Der er idioter af begge køn - og du er repræsentant for kvinderne : (
M
tilføjet af

Hvis han først

bliver forelsket, så vil han elske dig som en sindsyg.
Jeg ved det, jeg har været der.
Problemet kommer først, hvis han begynder at tvivle på din kærlighed.
tilføjet af

lyder da sødt nok

tag ham, man kommer ingen vegne uden at tage chancer. OG Han lyder da OK, søde kh Mikael held og lykke med det
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.