10tilføjet af

Er du lykkelig?

Hvornår er man egentlig lykkelig?
En amerikaner har skrevet en bog, hvori han forklarer, at vi ofte tænker, at lykken i livet er at få børn, men meget ofte bliver vi skuffede i den forbindelse. Fordi lykken ikke er noget stationært.
Hvornår er jeg lykkelig?'
Jeg er lykkelig i små, korte stunder. Også selv om jeg ikke har børn. En god kop kaffe kan få lykkesuset ind til mig. En brunch sammen med gode veninder. Når solen skinner, et uventet brev med en kærlig hilsen. Masser af små ting kan gøre mig lykkelig.
Hvornår er du lykkelig? Hvad kan gøre dig lykkelig?
tilføjet af

lykkelig

det er alle de små uventede gode ting som gør en lykkelig, tror ikke man kan rende rundt og være konstant lykkelig hele tiden, livet kan være surt ind imellem men det jo den forskel fra ulykkelig til lykkelig man virkelig kan mærke og det er det der gør livet dejligt..
tilføjet af

Ja jeg er lykkelig

i korte glimt, som alle andre.
tilføjet af

Eddermame et godt spørgsmål

Og når jeg tænker rigtig efter, så kan jeg faktisk ikke huske hvornår jeg RIGTIG var lykkelig! Nok fordi jeg har svært ved at definere, HVAD der helt nøjagtig gør mig RIGTIG lykkelig...
Jeg har et okay liv, har arb., 2 sunde og raske børn, et nogenlunde godt helbred, tag over hovedet, mad på bordet hver dag, kan betale min regninger osv., men det er jo alt sammen ydre ting, som er "nødvendige" for livets opretholdelse....
Jeg tænker lige lidt mere over hvad der gør mig rigtig lykkelig, og så skal jeg nok give en tilbagemelding :o)
tilføjet af

De små ting

Jeg kan pludeselig føle mig overvældende lykkelig over små simple ting f.eks. hvis det går mine børn rigtig godt, hvis min kæreste siger og gør lige det, man har brug for, o.s.v.
Jeg kan også være langt nede i perioder, og få ondt af mig selv. Så kæmper jeg med mig selv, og tvinger mig til at tænke på de rare ting.
For mig betyder parforholdet utroligt meget, jeg er ihvertfald ikke skabt til at være alene. Lige præcis HAN betyder meget for min lykke.
tilføjet af

Ærligt talt

så giver det mig følelsen af at være lykkelig, når man på sol.dk kan skrive noget der virkelig går en på og at der så er en hel flok ukendte debatører der tager en alvorligt og kommer med de gode råd man har brug for, og det skub man så længe har trængt til. Det er for mig stort, og selvom jeg måske ikke har den største forstand på lykke, så tror jeg at lykken og det at være lykkelig og gøre en lykkelig er alle de små ting man gør for andre, og som man får fra andre, men som så mange helt glemmer at se eller mærke efter i sig selv.
Tears&Pain
tilføjet af

Jeg er.....

....lykkelig over alle de gode timer, jeg har, hver dag...Når min lille datter på 2 siger:"Moarr", og smiler og vil ha et kram. Når en ven/veninde ringer for at høre hvordan jeg har det......? Og når jeg kan gøre andre mennesker glade.... Glæde mig på andres vegne.....så føler jeg mig helt sikkert "lykkelig"!
Kh bandit 67
tilføjet af

Ja, kan godt være lykkelig, trods alt

Selvom mine tidligere indlæg fra for lidt siden ikke tyder på det
Om lodomani:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=161&posting=910751
Om selvmordstanker:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=200&posting=910760
Trods alt oplever jeg heldigvis med jævne mellemrum en tilstand af lykke. Det sker specielt når jeg er helt alene i naturen og føler mig helt i "kontakt" med naturen, så ruller der en rigtig skøn lykkefølelse ind i kroppen på mig. Måske fordi jeg altid har været et naturmenneske, og det så gør at jeg i den tilstand nemt bliver hevet væk fra det civilicerede samfund med alle dets hæslige indretninger og måder man skal leve på, det bliver jo mere og mere udtalt med det overfladiske liv vi lever efter reklamer, ugemagasiner, boligprogrammer og andre dybt psykotiske medier, som handler om alt andet end det vi er skabt til : at leve i naturen.
tilføjet af

Lykke er.....

- Jeg lover at vende tilbage med mit bud. Jeg havde skrevet - og fundet noget om lykke. Men da jeg trykkede SEND..?? Forsvandt det, så lige pt. hvor jeg har andet presserende. Da kommer det lige "On Hold"
Smil fra...

/Mummi

-men jeg husker dog at jeg sluttede med..: Ser du er nyere profil og et x-tra hej og velkommen til ;o))
tilføjet af

jeg tror at lykke

kan difineres med glæde.
Når man glæder sig til noget, og det man har glædet sig til endelig er kommet, er man lykkelig.
Glad/lykkelig over noget fungerer.
Altså - jeg mener ligeså snart du er glad, er man vel også lykkelig?
Men det kommer vel virkelig helt an på hvilken person man er.
tilføjet af

Er ved at være der

ovenpå et kaotisk ord, priser jeg mig lykkelig for, at det hele indtil videre er vendt til det bedre. Ja, til det helt gode faktisk :0) Jeg har ikke rigtig noget at beklage mig over og det er jo dejligt :0)
Lykke er når man opnår det, man gerne vil.
Kunne skrive mange mange eksempler, men vil overlade dem til de andre :0)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.