7tilføjet af

er det narturligt?

Hej
Jeg er en pige på 18 år og har en kæreste på 20. Vi dyrker vidunderlig sex og det er bare så skønt. Men her den anden dag spurgte min kæreste om jeg ikke ville sluge? Jeg ved det er lang tid vi har været sammen, og det måske lyder underligt for jer, når jeg siger, at jeg ikke rigtigt har haft lyst til at prøve at sluge, er det meget unormalt? Jeg vil gerne prøve at sluge, men er bange for smagen. En dag var min kæreste og jeg i bad sammen og der kom han på mig, så jeg kunne smage lidt, men jeg tuer ikke rigtigt, jeg fik smagt lidt, men jeg kunne ikke smage det. Hvordan er det at få det i munden? Er det ikke meget at skulle sluge?
Håber i vil hjælpe mig
Mange knus Rikke
tilføjet af

er det naturligt?

Kære Rikke
Jeg synes ikke, at du skal gøre noget, du ikke har lyst til. Det må din kæreste respektere.
Det er mest naturligt KUN at gøre det, som du nyder og har lyst til.
Held og lykke med snakken om det!
KH anonym
tilføjet af

To swallow or not to swallow...

Hej Rikke
Der er mange mænd, som tænder på at kvinder sluger. Faktisk var det en joke blandt nogle engelske venner jeg havde: Hvis een af dem havde fået en ny kæreste, var standardspørgsmålet fra de andre straks: "Does she swallow, then?"
Nogle piger hader det, men gør det af pligt og er ved at brække sig. Andre tænder på det og synes det er lækkert. Det smager lidt salt og kan godt prikke lidt på tungen bagefter. Og mængden er ikke mere end hvad der svarer til en lille skefuld youghurt. (indeholder ca. den samme mængde kalorier)
Hvis du ikke er vild med tanken, så lad være. Hvis du er pirret og nysgerrig så prøv det - men advar ham om at det er første gang, og du måske spytter ud. (det er sådan en lidt dum situation, at ligge der med en mundfuld man ikke ved, hvad man skal gøre af...)
Du kan også snakke med ham om at du ikke vil have han holder dit hoved (nogen kommer til det i kampens hede af ren og skær ophidselse) og det kan jo også være at han automatisk presser den længere ind end rart er, når han kommer, hvis han får en god orgasme. Det er en god idé at snakke med ham om det her inden du prøver. Men hvis tanken er direkte frastødende på dig så lad være. Jeg har hørt om flere, der kastede op fordi de til at begynde med synes det var vammelt. Presser han på, er det bare ærgerligt for ham - du ville vel heller ikke tvinge ham til at slikke dig i måsen, hvis han synes det var ækelt..?
tilføjet af

Hvad er naturligt?

Det er naturligt hvis du selv ønsker at prøve. Kan du li´ det, er det jo godt for begge. Synes du det er vammelt....er det ikke naturligt for dig og han må accepterer det. Måske skylder du jer begge at prøve, før du afslår....men du skriver jo også du er lidt nysgerrig.
tilføjet af

karin

FAKER
du er en mand der hedder "kurt"
og som digter rimelig godt
Spild af tid - men du er sikkert arbejdsløs og
nyder tanken om at vi læser det bræk.
Karin
Sundhedsplejerske og menneske-kender!!!
tilføjet af

Karin..

Du skriver at "hende" er en "han"..hvorfra du ved det, er egentligt ligegyldigt..men det sjove for mig er, at jeg ikke gad at skrive, fordi jeg selv lugtede et eller andet "forkert"..det var lidt mærkeligt..
Godt genneskuet...eller bare en tilfældighed :-))
tilføjet af

Hvordan?

Hvordan kan I se det? Altså... Jeg kan ikke helt gennemskue det.
Mvh. Sensuella
tilføjet af

hader det!

hei Rikke..
Jeg har prøvet at sluge en gang.. og det var forfærdeligt..! jeg kastede det også op igen! Min kæreste ved godt at jeg ikke vil, og han respektere det. han siger at han ikke kunne forestille sig hvordan det ville være at sluge en gang sæd. men han ville aldrig sluge noget fra mig, hvis der også kom væske ud af kvinden på den måde og i den mængde.
har du spurgt din kæreste om han har forestillet sig det?
sæd kan smage forskelligt afhængigt af hvad manden har spist. men den enkle gang jeg gjorde det, smagte det temmelig meget af saltvand og kylling.. heh..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.