9tilføjet af

Er det min egen skyld..?

Hey!
Jeg er en dreng,som på har gået på Efterskole..
Det gik virkelig godt, og jeg fik virkelig mange venner:) En af de venner jeg fik, var en pige, som havde en del problemr med sig selv og sin familie..
Hun søgte tit om min hjælp, og jeg hjalp hende med glæde...Jeg hjalp hende med at komme over de forskellige ting, ting, som jeg selv blev lidt forbavset over at hun havde...
Efter jeg havde givet hende min støtte og hjælp i et havlt år, fik hun det meget bedre, med sig selv og familie.. Men som tiden gik, og hun nu havde det meget bedre, gad hun ikke rigtig at snakke med mig mere... Hun svarede ikke rigtig hvis jeg skrev til hende, og når hun endelig gjorde, svarede hun at vi stadig var venner... Men straks efter hun havde slynget denne kommentar ud i luften, mistede jeg igen kontakten med hende.. På nuværende tidspunkt, er det som om hun har slået hånden af mig.. Jeg vil ikke bebrede hende noget, for hun må jo selv bestemme hvem hun vil have som ven..
Her kommer mit spørgsmål: Er det min egen skyld, at vores kontakt er sluppet op, og at hun har slået hånden af mig? Ville virkelig blive glad, hvis i gad at svare, eller fortælle hvis i selv har prøvet noget ligende?
Mvh Mj.JENSEN
tilføjet af

ved ikke helt hvad du kan gøre

Det lyder som om hun har genvundet noget af sin selvtillid og har måske fået for travlt til at huske på dig. Jeg kan ikke forklare hvorfor hun ikke vil holde kontakt med dig:( Det er jo død ærgeligt...og man føler det lidt som om, man kun kan bruges, når det går skidt.
Det kan være, at hun på et tidspunkt kommer i tanke om hvor god en ven, du har været for hende, og vender tilbage til dig. Og hvis hun godt er klar over at hun har behandlet dig skidt synes jeg godt du kan tilgive hende. Alle mennesker kan komme til at dumme sig, og hvis det går godt for en, "glemmer" man måske de mennesker, som har hjulpet en mest. Jeg ved ikke, om du skal gøre et nyt forsøg på at kontakte hende, og fortælle hvordan du har det...
tilføjet af

hej jensen

Hej! Du lyder som en rigtig sød rar fyr, som mange vil være lykkelig for at have som ven.
Men du skriver om det er din egen skyld, at hun "nok" er kommet vidre i sit liv. NEJ NEJ !
Du gjorde noget som ar flot, at være der når en har brug for hjælp. Men venskab er mange/flere ting, man ( du) skal ikke kun være der for andre, men måske osse åbne lidt op for ting i sig selv, så andre føler man er ligeværdige venner.
Vi er alle stærke/svage på forskellige tidspunkter i livet.
Hvad har du brug for? hvor er du? Måske fik du flere føelelser for hende end hun kunne/ville gengælde. Hvem ved! Men en godt ven vil du altid være/blive for du har det i dig. (det der skal til),
Kærligst mig.
tilføjet af

Tak:)

Hey
Tusind tak for de fine ord ihar skrevet:)
Noget jeg er kommet i tvivl om, er om en af grundene til at hun har slået hånden af mig,kunne være at hun simpelthen bare udnyttede mig, og sagde vi var venner, fordi hun bare ville have mig til at hjælpe hende.. Er det sådan mennesker er blevet til idag? Finder mange mennesker det svært, at give et hjertelig tak til en anden, som har hjulpet en til at komme videre i livet?!
Ville blive mega glad, hvis i ville svare, eller komme med egne oplevelser inde for dette emne.. Det kunne jo hjælpe andre, der er kommet i samme sitiuation:)
Mvh Mj.JENSEN
tilføjet af

Utaknemmelig pige

er hun, når hun er så overfladisk bare at slå hånden af dig, som har været sådan en god ven for hende.
Den slags mennesker findes jo, men har du spurgt hende, hvorfor hun forsvinder som ven?
tilføjet af

Nej.. det er ikke din skyld

Det kan aldrig være din skyld når du er en god ven med medmenneskelige følelser :-)
Det er sejt at du hjælper dine venner. Det er bare synd at mennesker så let glemmer hvem der hjalp dem og fik dem videre...
ses søde, hehe..
knus JMH
tilføjet af

Jeg vil da bare genere hende ved det..

Hey suzanne!
angående dit spørgsmål, om jeg ikke kan prøve at spørge hende, hvorfor hun har slået hånden af mig, så må jeg svare ærligt. JEG TØR IKKE! vil det ikke bare medvirke at hun vil irriteret på mig? er mega meget i tvivl! PLZ...hjælp mig!
tilføjet af

POPDRENG!

Hør her lille du...
PLZ er meget popdrenget!!
knus en totalt ikke let at gætte person :-)
tilføjet af

ja så

Er du sikker på at du ikke er lidt varm på hende og er kommet til at vise det? Du ved nok at piger er meget mere opmærksomme på kropssprog end vi fyre er.
Det kan ihvertfald godt lyde på dig som om du er lidt varm på hende, da du ikke tør at konfrontere hende. Hvis jeg tager fejl må du undskylde.
Hvis du kun ville være ven med hende og hun slog hånden af dig efetr du havde været der for hende, så er hun en utaknemmelig tøs, men der er ikke så meget du kan gøre ved det. Hvis jeg var dig ville jeg hive op i skankerne og konfrontere hende med det, og højest sandsynligt få at vide at *det er ikke dig, det er mig* osv.
Hvis du ikke vil konfrontere hende så kom videre lad være med at klinge sådan fast og lad være med at sende SMS'er til hende hele tiden, måske kommer hun i tanke om at hun godt kan li' dig som en ven alligevel, men det finder hun ikke ud af hvis du klinger til hende, giv hende tid til at savne dig.
Hilsen ham med de gode drops
P.S. det lyder også lidt som hun ihvertfald udfyldte et eller andet følelses mæssigt behov som du har. Tæmk lidt over det , og find ud af at stå på egne ben.
tilføjet af

Nej

Det er ikke din skyld... Men sådan er folk. VAr i gennem det samme.. men hun kom tilbage...
Men der slutter den ikke.. Nu hører jeg på hendes selvmordstanker osv hver gang... Jeg ved den dag jeg har reddet hendes liv...
Men kan godt forstår dig.. Men hvem ved.. måske kommer hun tilbage..
Jeg har læst de andre... og vil sige man ikke behøvet være forelsket for at være hjælpsom...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.