4tilføjet af

Er det ikke en total

misforståelse at kalde denne kategori for "Rygning og rygestop"? Jeg er en af de der for nylig er stoppet med at ryge, og tænkte:her kan man drøfte og debattere med ligesindede. Måske få eller give et godt råd!
Men så viser det sig, at det først og fremmest er Hallodu`s egen tråd. Hallodu som ikke gider aktivere sin profil.
Hallodu som har så mange selvretfærdige holdninger - som ihvertfald ikke hjælper dem der prøver at slutte med røgen.
SOL burde oprette en ny kategori for rygere der ønsker at slutte røgen - og så kan Hallodu boltre sig videre her!!
tilføjet af

Hvad mener du?

Hallodu kommer med saglig og underbygget dokumentation for rygningens skadelige påvirkeninger. Det må da være præcis det du har brug for, for at fastholde dig selv i beslutningen om at stoppe.
At han så dertil desuden dokumenterer hvor egoistisk mange rygere opfører sig - det kan da umuligt genere dig. Snarere tværtimod.
Om han har aktiveret sin profil eller ej, er vel ligegyldigt. Eller det er måske dit kritere for at tage hans indlæg seriøst? Så skulle du nok lige se på dig selv før du kommer med slags forlangender.
tilføjet af

Kære Sofia ej logged

vi er alle trætte af selvretfærdigheden hos Hallodu der er lige Anonym der klapper skulder (jeg mistænker dem for at være den samme) og du har ret deres indlæg er kun til for at hakke på rygerne det er bestemt ikke de typer der evt. kunne hjælpe en ryger til at stoppe, ikke engang debattere kan de selv de hensynsfulde rygere får så hatten passer, men OK som jeg har skrevet til andre er der på netdoktor en rigtig god opbakning hvis man melder sig ind i KVIT (gratis) en bekendt af mig er med og er rigtig glad for den venlighed og forståelse der er hos andre stoppere.
P.S rigtig meget tillykke med dit rygestop "flot"
Mvh Eks rygeren
tilføjet af

En kategori med Rygestop - Jo - Det er fint

Så burde der heller ikke optræde fanatiske rygere som ikke har ønske om at bidrage med indlæg om rygestop, men istedet som DARY ønsker at flere ryger. Måske skulle du skrive til SOL og anbefale dem en ny kategori 🙂
tilføjet af

og man må heller ikke

skrive om ønsket af en ny bil i "miljø" 😮 😮 😮

Tror vist at du har tolket numsen ud af bukserne igen, igen, men det gør det jo også nemmere nfor KB, når de kommer med den virile del af organisationen til dig. 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.