11tilføjet af

Er det hvad vi danskere kan byde hinanden ? Sparket i hovedet - men ingen hjalp

http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=267547
Det kalder jeg dansk når det er værst.
Utroligt ....
tilføjet af

nej da

Det er da ikke den danske pige der byder det men vores berigere. Hvad ligner det da også, hvor vover hun og sende en fuck finger tilbage. Hun har måske lært og opfører sig ordentligt nu og slå blikket ned når hun møder dem næste gang. underdanighed du sådan er det.
tilføjet af

Det er

alt for chokerende.
Ser ikke frem til den dag mine børn går alene fra eller til et eller andet!
tilføjet af

nej da -

klaphat til dig!
tilføjet af

nej da - sikke fjols og en større klaphat til dig

>Hvad ligner det da også, hvor vover hun og sende en >fuck finger tilbage.
Det giver sku da ikke fremmed tøser ret til at overfalde en dansk pige.

>Hun har måske lært og opfører sig ordentligt nu og >slå blikket ned når hun møder dem næste gang. >underdanighed du sådan er det.
Dvs. næste gang jeg bliver kigget på at fremmed,
så skal de overfaldes, det er sku da en mærkelig indstilling at have.
De fremmed skal opføre sig ordentlig, og endnu
mere vigtigt, de er kommet til Danmark.
tilføjet af

Sarkasme

mon ikke det indlæg skulle forstås sarkastisk ;)
tilføjet af

Déja vue...

Chokerende? Ja, men ikke uhørt, ikke mere, desværre....er ikke længere siden end den 8. oktober, at en ung kvinde blev overfaldet på Høje Taastrup Station, hvor der også var masser af vidner og ingen der gad/tør løfte en finger.
For mange år siden blev jeg selv tævet i toget af tre unge mænd, og heller ikke der var der nogen, der greb ind, tværtimod prøvede de at komme til at se bedre. Jeg slap forholdsvis heldigt; et par bøjede ribben, gul og blå over det hele og flere ugers sygemelding, men intet brækket/ingen mén (af de synlige slags). I dag var jeg sikkert blevet slået ihjel af det.
Folk i dag er blevet en stor flok kujoner. Enten det, eller også er de så bange for deres eget skind, fordi verden er blevet så meget mere voldelig og uforudsigelig, at de tilsidesætter ethvert moralbegreb og er sig selv nærmest.
Som pigen udtaler, så var det værste faktisk, at ingen greb ind. DET kan jeg skrive under på og har aldrig siden undladt at blande mig. Ikke at jeg er nogen ny superhelt. Det er jeg LANGTFRA - i nogle tilfælde skal jeg godt nok heller ikke for tæt på, især ikke hvis min datter er med - men jeg har så en mobil til at ringe efter hjælp og kan råbe ret højt; alene det er nogle gange nok og vil tiltrække opmærksomhed og måske yderligere hjælp ud fra parolen "it only takes one" - men at gøre INGENTING??? Det er sgu for lavt...håber de vidner har en rigtig dårlig smag i munden, og at NEMESIS ikke rammer dem lige lukt i r*ven en skønne dag, hvor det er deres tur til at blive overfaldet.
tilføjet af

Dagens Danmark

Problemet er hvis man blander sig og derefter bliver nødsaget til at klappe dem et par... Er det næsten med 100% sikkerhed at overskriften i aviserne lyder:
4 uskyldige piger med anden etnisk baggrund overfaldet af rasisktisk voldsmand.... Derudover er der også en stor chance for at man bliver jagtet af deres familiemedlemmer og venner, og det bliver ikke en verbal dialog.... Problemet i dagens Danmark er,
at vi er for tolerante og naive. Der er ikke det store sammenhold blandt danskerne her i landet, på grund af alle de danske hyklere i Danmark....
tilføjet af

skyd dem

skyd de sorte svin..
der er sgu ik andet end problemer med dem!!!!!!
tilføjet af

hi hi

jo da klart
tilføjet af

Skolevold

HER ER EN MEGET INTERESSANT HJEMMESIDE:
http://www.skolevold.dk/
tilføjet af

Se dette link

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.