8tilføjet af

Program for ATKINS

Hej!
Jeg er en lidt fortvivlet pige, der både har hørt godt og skidt om ATKINS kuren. Men jeg har nu alligevel besluttet mig for at starte på den. Jeg har været på "vægtkonsulenterne" og tabte forholdsvis mange kilo, men efter 2 år har jeg taget dem alle på igen. Jeg kan bare mærke at jeg skal se resultater i en fart, da jeg ikke er typen der har tålmodighed til at vente i lang tid før resultatet kan ses.
Er der nogle der kan give mig et program til ATKINS? Fx en kostvejledning om hvad man evt. kan spise til morgen, middag og aften?? Sådan et slags ugeprogram??
Det ville jeg blive rigtig glad for...
Mange kærlige hilsner
Fisken:-)
tilføjet af

Atkins

Tv d sender et program i aften kl. 20.50 og det genudsendes søndag samme tid. Det er et engelsk dokumentarprogram der hedder: Atkinskuren, sand eller falsk.
Prøv at se den. Det kan være du kan få noglr tips der.
tilføjet af

Køb bogen

Der findes både Dr. Atkins nye kostrevolution og Dr. Atkins hutige og nemme kogebog på dansk i bogform i din boghandel. Vil foreslå, at du læser dem igennem før du starter. Held og lykke.
tilføjet af

tak

tak for jeres svar. Har været på biblio og låne kogebogen og hvad der dertil hører... og mon ikke også jeg så skal se lidt tv i aften!? Det er sikkert et meget spændende program! Er der i øvrigt nogle af jer der ved om den minder om south beach kuren?
tilføjet af

uden tålmoddighed går den ikke

Hvis du ikke har tålmodighed kan du godt glemme alt om at tabe dig.
Der er ingen slankekure der hjælper, kun kostomlægning og motion.
Hvi du vil vide præscis hvordan man gør, så skriv til mig på oldbaker@sol.dk. Det er faktisk ikke så svært.
Det kan lade sig gøre og det er slet ikke slemt.
the old baker
din moderator i rejsedebatten
tilføjet af

lad vær

Giver Oldbaker ret, væbn dig med tålmodighed og find de sunde kost og motionsvaner frem istedet for og hold vanerne, så du ikke tager på igen.
Spis groft.
Mange grøntsager.
Drik meget vand.
Del dine måltider ud på 5-6 små måltider om dagen.
Skær ned på fedt, sukker og kager.
Sig nej tak til portion nr 2.
Dyrk noget motion, eller gå nogle lange ture i forskelligt tempo.
Slankekure holder ikke i længden, hvilket du jo også selv har opdaget, det er omlægning af kost og motionsvaner der skal til.
tilføjet af

Livsstil

Tja, der er kun een vej uanset om man følger Atkins, Arne Astrup, Vægtvogterne og alle de andre. Du skal ændre livsstil. Det er kun godt hvis du kan blive motiveret af at tabe nogle kilo i en fart, men de hurtige tabte kilo kommmer altid tilbage hvis du ikke ændre din livsstil og er klar til at gøre det permanent - retsen af dit liv - for evigt - for ever and ever.
Gør du ikke det og accepterer det, kan du lige så godt droppe det og vente et liv med en masse nederlag og skuffelser slankekur efter slankekur.
Jeg vil anbefale: motion, fiberrig kost, meget grønt, 2,5 -3 liter vand i døgnet og en masse glæde og gå-på-mod til dit nye liv.
Brug penge på dig selv! Gå til massør, køb smart tøj, gå til terapeut hvis du føler for det.
Du er OK også selvom du formentligt aldrig bliver tilfreds med dig selv, men det hedder udvikling så længe du ikke giver op!
tilføjet af

Hvis du har lyst til at starte på Atkins, så gør dog det!

Hej!
Hvis du har lyst til at starte på Atkins, så gør dog det! Find ud af om det er noget for dig. Det er godt du er så motiveret. Udnødt denne motivation til hurtigt at komme igang.
Jeg er selv på Atkins-kuren, og jeg kan kun anbefale, at du prøver det, hvis du har lyst til det.
Kender du www.slankerummet.dk
Det er en hjemmeside, hvor man kan oprette sin egen støttegruppe eller melde sig ind i en af dem, der allerede eksisterer. Jeg har derinde oprettet støttegruppen "Atkins-støttegruppe" og du skal være velkommen. I støttegruppen er der ugeplaner, som man kan følge, hvis man har lyst til det.
www.slankerummet.dk kan alle medlemmer skrive sin egen dagbog og holde regnskab med kosten og vægten, hvis det er det, man har lyst til.
Jeg skriver selv dagbog, hvor jeg skriver hver dag, hvad jeg spiser. Den dagbog kan du kigge i, hvis du har lyst. Den er frit tilgængelig for alle medlemmer, og at blive medlem er gratis.
Hilsen AnitaElisabeth
Måske ses vi!! :-)
tilføjet af

til ????ATKINS kuren

se denne bog kreutzer, martin
150 genveje til vægttab - der holder
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.