3tilføjet af

Ensomhed i DK

Ensomhed eksisterer desværre i bedste velgående i Danmark. Man kan være omgivet af folk, men alligevel føle sig ensom.
Selv er jeg flyttet tre gange i mit liv, og derfor går en del venskaber desværre i opløsning, især når man er barn eller ung.
Nu bor jeg i Århus. En storby med et pulserende liv. Men hvem skal man dele det med? Det er svært at finde sin plads, og mange er allerede i en lukket vennekreds, som de har omgået siden barndommen...
Selv er jeg forvirret over denne isolation, og det er svært at bryde med.
Det kan også være pinligt at være så ensom i Danmark. Mange mener at der er masser af muligheder for at bryde med ensomheden, men hvem vil ikke se skævt til dem der går alene i byen? Hvem vil sætte sig til at snakke? Og hvem vil ikke bare prøve at score....?
Nu vil jeg koge lidt spaghetti...
Kram til alle og et lille smil på vejen :-)
Mabel
tilføjet af

Hej du

hejsa
egentlig tror jeg du har ret... det er nok lidt pinligt at være ensom i DK... jeg har selv gået på en stor by skole i århus og er for nylig droppet ud fordi jeg ikke kunne finde min plads.. hmm.. måske det er en del af livet.. alt har vel en bagside.. specielt livet...
tilføjet af

Hej

Hej i Århus,
Jeg følger mig selv ensom, mange gange det kan gøre selvom jeg sammen med mennesker. Jeg synes det er den værste følgelse når man er i et selskab, hvor man ikke høre hjemme.
Men jeg tror en god måde at bryde ensomheden på, er hvis du har nogle interesser du kan dele med andre.Ellers prøv at finde nogle her på nettet du kan snakke med, ikke bare en men flere personer og hvis du kan være ærlig over for dig selv omkring dine følgelser vil det hjælpe meget. Selvom det kan være svært.
Du kan opratte en gruppe under group-care sol.dk. Da vi er mange mennesker der følger os ensom. Men det er vigtigt for dig tror jeg, at finde nogle mennesker du har noget tilfælles med. Så det ikke kun er ensomheden man mødes over, men finder ind til det der gør en glad i tilværelsen.
Ellers må du bare forsætte med at skrive her, eller se i Århus, hvad der af grupper og steder der henvender sig til dig. Men jeg tror det lidt vigtig du finder det sted der passer dig, så du ikke bare kommer et sted og bare oplever dig som ensom og udenfor en gang mere. Da som du selv skriver det svært at komme ind i grupper hvor folk har fundet sammen.
Men held og lykke M.V.H. Claes
tilføjet af

Hejsa fra Slovakiet!

Jeg har læst hvad du skrev. Jeg kan mig godt IMAGINE, hvad du skrev om. Men det sige jeg dig senere - jeg har villet studere i Aarhus... Nu vil jeg sige noget om mig: jeg er en pige på 23, er fra Slovakiet og vil lære dansk. Derfor vil jeg gerne skrive e-mails med dig, har du lyst. Selv om jeg taler ikke godt dansk... Jeg tror, det kan være meget interessant, og måske skal vi have en WONDERFUL venskab og senere besøgers! PLEASE, skriv til mig på sonciatko@orangemail.sk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.