19tilføjet af

en varm sommerdag

jeg havde taget fri fra arbejde og allerede fra morgenstunden nærmest krævede min krop at få del i solens stråler, der allerede havde gjort mit soveværelse halv lummert.
Jeg fandt et tæppe og min bikini frem, tænkte på at tage til vandet, men mente at det var lidt risikabelt, hvis jeg kom til at møde en eller flere kollegaer der havde fået samme ide.
Så jeg tog bikinien på og lidt tøj udover og tog afsted til den nærmeste park, hvor jeg mente at jeg ikke ville møde nogen jeg kendte.
Jeg ankom omkring kl. 10 og solen var begyndt at få mere magt så det allerede var varmt og dejligt.
Jeg lagde mit tæppe ud, tog mine shorts og t-shirt af og lagde mig på maven bevæbnet med solbriller og en god bog, parat til at få lidt sol på min krop.
tilføjet af

fortsættelse 1

Jeg løsner min bikinitop så jeg ikke får en hvid streg henover ryggen, jeg kan ikke se et menneske og læser videre i min bog.
Solens genskær i bogens hvide papir gør at mine øjne bliver trætte og jeg vælger at lægge mig ned og blunde lidt.
Efter et stykke tid hører jeg pludselig en der siger hej, Jeg kigger op lidt rundt på gulvet, jeg har nok sovet lidt.
Der står Mads, en som jeg gik i skole med for 100 år siden, sammen med hans ven som hedder Frederik.
Jeg kigger på ham og siger hvordan kunne du kende mig, lettere overrasket, imens jeg forsøger at få bikinitoppen på igen.
Han peger over på min gamle taske som jeg fandt i skabet i morges til tæppet, og siger at den brugte jeg også da vi gik i skole sammen.
Jeg kigger på tasken og kan se at den har haft set bedre dage og at sådan en taske ser man jo nok ikke så mange af nu om dage.
tilføjet af

Yes - Milla is back

Har allerede jern på - venter spændt på fortsættelsen - gider (heller) ikke arbejde i dag
tilføjet af

koncert

hvor bliver forsættelsen af vores koncert af
tilføjet af

nr. 2

Mine tanker bevægede sig tilbage til afslutningen på skolen hvor Mads og jeg havde siddet og flettede tunger med hinanden, men årene var jo gået, selvom det nu ikke så helt dårligt ud herfra hvor jeg nu sad ( efter min genstridige bikinitop havde makket ret ).
Mads og Frederik slog sig ned som det mest narturlige i verden og vi begyndte at snakke om gamle dage, hvor Frederik ikke kunne være med, så det blev mest Mads og mig.
Mads fortalte at han og Frederik gik på samme uddannelse og havde ferie nu. Frederik spurgte om han ikek skulle hente noget at drikke, så kunne Mads og jeg lige snakke om gamle dage i fred...
Da Frederik var gået udenfor hørevide spurgte jeg Mads om han blev sur, men Mads sagde at da han genkendte mig ville Frederik gerne introduceres.
tilføjet af

vil ikke love noget

skal se hvad jeg kan gøre
tilføjet af

tak fligger

mange tak fligger, men jeg skal faktisk få lidt for hånden idag...
ups det kunne jo misforstås..*smf*

knus
Milla
tilføjet af

næste omgang (3)

Mads sad og kiggede mig dybt ind i øjnene og sad med et skævt smil på næsten hele tiden, helt klart flirtende og indrømmet jeg var ikke immun overfor hans charme.
Han lænede sig hen imod mig, fordi der var landet et insekt på min skulder og før jeg vidste af det kyssede han mig.
Tankerne fløj igennem mit hovede, ja / nej, skal - skal ikke hvad med Frederik der kom om lidt ...
Han trak sig tilbage og jeg sad og var rundt på gulvet, fordi hva fanden havde han gang i ???
man skulle tro Mads havde læst mine tanker, fordi han sagde, inden jeg nåede at sige noget, at han havde haft lyst til at kysse mig mange gange igennem de år der var gået, men han vidste ikke hvad der var blevet af mig.
Jeg var faktisk den første pige han kyssede og hver gang han kyssede en pige tænkte han på mig.
yeah right og alligevel åd jeg den råt, med det resultat at vi kyssede igen.
tilføjet af

Selv tak og det blev det ;o))

Har savnet dig.
tilføjet af

er du klar til næste omgang (4) ?

Mads tunge finder ind til min og det er som om at gå år tilbage i tiden igen. Hans fingre går på opdagelse hen over min ryg og gåsehuden springer frem da han kilder mig i nakken, for derefter at løsne båndet på min bikinioverdel og åbne den anden på ryggen så den falder til jorden og blotter mine bryster.
Jeg stopper ham og siger Frederik, han smiler og siger at der er langt til den nærmeste kiosk og spørger om jeg er blevet genert på mine ældre dage?
Uden at vente på svar kysser han min hals mens han med fingrene ivrigt bearbejder mine brystvorter så de begynder at stritte.
Er det ikke for risikabelt at gå hele vejen tænker jeg mens jeg nyder hans berøringer og kan mærke hvordan min krop fortæller mig at jeg er opstemt af det hele.
Skal vi stoppe eller fortsætte, jeg er ikke i tvivl om hvad Mads vil og skal det stoppes er det mig der skal gøre det.
Mads vælter mig bagover og jeg kan mærke at han ikke er upåvirket igennem stoffet på hans shorts.
Han kysser mig på munden og en af hans fingre sniger sig ind under stoffet på mine bikinitrusser.
Da han mærker at jeg er våd stopper han et kort øjeblik og smiler til mig, jeg tager hans hånd og trækker den væk, Frederik kommer om lidt protesterer jeg.
tilføjet af

nr. 5

Mads fjerner min hånd og trækker i båndet i trussen der er bundet i begge sider, så den ene side er åben, for derefter at trække i den anden side.
Jeg kan mærke at jeg bliver sur over at han ikke tager det alvorligt at Frederik kommer tilbage om lidt alvorligt, længere når jeg ikke før Frederik står der og overrasker os.
tilføjet af

Det begynder at blive spændende

mit jern rejser sig stillle og roligt
tilføjet af

...8

Jeg tager fast om skaftet på dem begge og trækker lidt op og ned.
Frederik trækker sig væk, og lægger sig mellem mine ben, hvor han giver sig til at slikke og bide mig blidt i inderlåret.
Mads rejser sig og sætter sig ned og læner sig frem så hans lem kommer ud foran mit ansigt.
Jeg kan mærke Frederiks tunge mod mine skamlæber og min tunge lader jeg komme ud for at smage på Mads.
Da jeg åbner munden og lader Mads komme ind bøjer han sig frem så min kind bliver spilet ud. Frederik finder min kilder og tiltager hans slikkeri lige der.
Det er dejligt men Mads presser på ny på så jeg ikke glemmer ham.
Frederik og Mads bliver enige om at jeg skab lægge mig på knæ, så jeg kan få den bagfra og samtidig tage den anden i munden.
De bytter plads og Frederik er tykkere end Mads og derfor også lidt sværere at have i munden, men han tager fat i mt baghoved og trækker mig ned så jeg er nød til at stemme, imod for at den ikke kommer for langt ind.
Mads kan ikke rigtig finde indgangen og jeg hjælper ham så han kommer rigtig ind, han begynder langsomt og øger tempoet så han trængere dybere og dybere ind i mig.
Jeg er klar til at tage imod ham, så det gør ikke ondt og er ikke ubehageligt, men derimod dejligt.
Det er til gengæld lidt svært at koncentrere sig om Frederik, når jeg bliver skubbet frem og tilbage i takt med at Mads trængere længere og længere op i mig.
tilføjet af

kedelig ikk ?

jeg stoppede fordi der er jo stavefejl. mv. og den blev kedelig lige pludselig...SUK
tilføjet af

Lidt forudsigelig jo-

men tanken om to fyre og en pige ER jo lækker.Eller to piger og MIG :o))jeg er jo ikke helt ung længere og har i min visdom erkendt over for mig selv hvorfor netop disse trekants fantasier er så lokkende : den evige præstations angst ; hvis man er to fyre om én pige gør det jo ikke noget med en ryge pause .ved det andet set-up kræver det selvfølge at pigerne er lidt(meget) bi.
Tænk bare hvor ophidsende de vil være for fyren at se to piger slikke hinanden mens han kommer til kræfter ; det vil 100 % virke fordrende på en ny rejsning. Nå , det var et side spring ;0) Milla , rejs dig ved det træ du er faldet ved ( eller hvad man nu siger) keep up the good work , på den igen
tilføjet af

9 tja hvad der mon sker

Midt i at jag har Frederik i munden og Mads oppe i mig, stopper Mads og Jeg kan mærke Frederik skubber mit hoved væk, klokken er nu 11.44 og de kan betragte dem som værende anholdt for usømmelig optræden i en offentlig park.
Røde i hovedet og meget flove, følger vi med hen til patruljevognen og kører med hen på politistationen.
Der bliver gloet godt og grundigt på os og rystet på hovedet. vi får et bødeforlæg og tager slukøret hjem hver for sig, men jeg har stadigvæk nummeret til Mads så måske en dag.
tilføjet af

jeg tager det

forudsigelige i mig igen. Har aldrig hørt om afbrudt samleje i en sex-fantasi før ;o)
tilføjet af

*GGG*

det var det emd ordensmagten der var klimaks..håndjern...nej spøg til side den blev kedelige at skrive
tilføjet af

Spillet

Hej Milla
Du skriver at den blev kedelig at skrive...
Er det måske fordi det er "Spillet" op til erobringen der tænder kvinder mere end selve akten ?
Du havde virkelig fået spillet godt op...
Go'weekend og Knus - Trojka
tilføjet af

Novelle-stafet

Du skriver godt og du fantaserer formentlig endnu bedre. Stor anerkendelse til dig. Men den bratte slutning og din forklaring om at den blev kedelig at skrive, fik mig til at tænke på om ikke du kunne give stafetten videre? Fx til "Mads" eller "Frederik" og så selv følge med i hvordan DE reagerede. Een ting er et bødeforlæg, en anden er at der jo går nogle stakler rundt og er uforløste. Blot en tanke, men først og fremmest en stor anerkendelse af dine fantasier og din evne til at udtrykke dem.
massage-
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.