1tilføjet af

EN LANGT BEDRE VEJ

KÆRLIGHEDEN SVIGTER ALDRIG. (1 Korinther 13:8) Hvad mente Paulus med disse ord? Som det fremgår af sammenhængen, talte han om åndens mirakuløse gaver som fandtes blandt de første kristne.* (se nedenfor) Disse gaver var et tegn på at den nydannede kristne menighed havde Guds godkendelse. Det var dog ikke alle de kristne der kunne helbrede, profetere eller tale i tunger. Det havde heller ikke den store betydning, for de mirakuløse gaver ville med tiden ophøre. Derimod var der noget andet som ville forblive, noget som alle kristne kunne opdyrke. Det var noget som var mere bemærkelsesværdigt og mere varigt end nogen mirakuløs gave. Paulus kaldte det "en langt bedre vej". (1 Korinther 12:31) Hvad var denne "langt bedre vej"? Det var kærlighedens vej.
Den kristne kærlighed som Paulus beskrev, ville aldrig "svigte", eller ophøre. Den dag i dag kendes Jesu sande disciple på deres selvopofrende broderkærlighed. Der er tydelige vidnesbyrd om at denne kærlighed findes i Jehovas folks menigheder overalt i verden. Og den vil bestå for evigt, for Gud har lovet evigt liv til hans trofaste tjenere. (Salme 37:9-11) Lad os derfor fortsætte med at vandre i kærlighed. Denne vej står åben for alle.
Hav en god dag!
______________________
* "Kærligheden svigter aldrig. Men hvad enten det er [gaver til] at profetere, de vil blive afskaffet; eller tungetale, den vil ophøre; eller kundskab, den vil blive afskaffet." (1 Korinther 13:8)
Læs også Salme 37:9-11. Du kan slå skriftstederne op her ---> http://www.watchtower.org/e/bible/index.htm
tilføjet af

Selvopofrende kærlighd?

Jeg ved, I tror, I er åh så selvopofrende og lignende. Er det også tilfældet med de mange sexovergreb, der finder sted i guds menigheder jorden over? Jeg ved, du vil påstå, det er løgn, men det får være, for I almindelige vidner tør ikke efterprøve, om det, I påstår er løgn, nu også er det, eller om det virkelig skulle være sandt. Tilbage står imidlertid klippefast dokumentation for overgrebene. Og de ældste, der fortier tilfældene og ikke griber ind, hvor selvopofrende er de? De er ligeså store kriminelle som de, der foretager overgrebene, og de vil forhåbentlig komme til at stå til egnskab for, at de ikke udrettede noget til trods for de mane fine ord. At tale om Guds menifgheder og dermed henvise til vidnernes menigheder, er det rene hykleri.
Venlig hilsen, Dirk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.