4tilføjet af

En lørdag aften.

Det var lørdag aften i sidste weekend, jeg ville lige ud at handle her i Vejle og ellers hjem igen.
jeg møder en jeg kender som er på vej ud byen for at få et par øl, vi snakker lidt sammen og finder ud af vi kan da lide drikke et par øl sammen. Men som aften går bliver det til flere, men jeg forlader min bekendt efter par timer, og vil lige et andet sted, hvor jeg plejer at kikke forbi når jeg er i byen. jeg får et par øl der og begynder at tage hjem. Men på vejen over en bro i det indre Vejle ser jeg et ungt mennesker, der står og er ved at ødelægge et rækværk. Jeg siger til ham hvorfor han gør det, og det var da noget mærkeligt noget at gøre.
En bekendt af ham kommer til, og spørger om jeg skal være fræk eller provekerene over for hans ven, jeg prøver stille og roligt og sige det er jeg ikke, men det er udmuligt med nogen form for komunikation.
Jeg vælger at cykle vidre bliver slået i bag hovedet på vejen væk, jeg prøver at få fart på cyklen, men de henter mig, og jeg får slag bag fra.
Jeg bliver tidspunkt slået af cyklen og lander på vejen hvorefter jeg får nogle spark i rykken, der kommer heldigvis nogle unge kvinder som råber op, så det reder mig fra flere tæsk og de forsvinder.
Jeg ret mærket i hele rykken og kan næsten ikke komme op, men kom dog på benene igen, og bliver fuldt på sygehuset af dem. Hvor jeg bliver undersøgt for om jeg har brækket nogle riben, som jeg har været heldig med ikke at have. Jeg har dog ikke kunne sove normalt hele ugen på grund af smerter i rykken når jeg liger ned.
Det var bare en tilfældig tur i byen på en Lørdag aften i dagens Danmark.
Men jeg kan ikke takke nok de unge kvinder, som kom mig til undsætning og hvad var tilværelsen hvis det gode ikke også var her. Så husk det gode er her også i tilværelsen selvom vi glemmer det mange gange.
Mvh.
tilføjet af

...

Det var da synd for dig! - Men hvad er din pointe lige?? Og hvad har dit oplæg med indenrigspolitik at gøre??
tilføjet af

Kiropraktor...

Sikke da en utrolig uheldig tur, du der har haft...
Få hellere en behandler, evt. kiropraktor, til at lure på den ryg.
God bedring.
Ace.
tilføjet af

Måske det er et udenrigsspørgsmål?

svar til Le Lap,
Måske det skulle have været undenrigspolitik, nu volden er noget der foregår i hele verden, så kan vi lige så godt diskutere det international.
Eller måske jeg skulle have haft det under psykologi, da jeg har fået et posttramatisk stress symdrom af oplevelsen.
Men jeg skal nok gøre andre opmærksom på der bliver udsat for vold at det høre ind under noget andet,
at vores retspolitik ikke er et indenrigspolitisk spørgsmål.
Mvh.
tilføjet af

Det har ikke været muligt

`Hej Ace,
Ja det var en uheldig tur, jeg prøvet de to sidste dage at få tid hos en læge, men det er ret svært her i ferie perioden. Men har i dag været ude at cykle, det går så længe jeg ikke cykler op ad, men nu ser jeg hvordan jeg har det på mandag, hvis jeg forsat har mange smerter når ligger ned, går jeg til lægen.
Mvh.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.