4tilføjet af

en fremmede

Hvorfor er mænd ikke følsom som kvinder? Og hvorfor er det som regl mænd som bliver utro?
tilføjet af

Det var lidt af en generalisering.

Hejsa.
Nu ved jeg ikke hvem og havd du er, men umiddelbart tyder dit indlæg på, at du er en kvinde der er blevet bedraget af din mand. Det gør mig i så fald ondt, men jeg må også sige, at det ikke kun er mænd der er utro. Undersøgelser har vist, at kvinder i lige så høj grad er deres mænd utro, men at de i højere grad er i stand til at skjule det. Det letter ikke smerten hvis man er blevet svigtet at vide det, men fejlene ved utroskab kan ligge hos begge parter.
tilføjet af

Mænd er jægere

Kvinder er følsomme fordi de skal passe på næste generation, det ligger bare fjernt idag fordi næsten alle kvinder har opgivet den rolle idag. Desværre så ændres vores psyche ikke fordi vi skifter rolle.
Derfor er jæger manden ikke følsom selv om han måske har ansvaret for næste geration.
Da næste generation er meget vigtig i vores gen masse, så vil det altid for mænd være vigtig at komme i så mange huller som muligt, men omvendt så er det også vigtigt for kvinden at blive befrugtet af så mange mænd som muligt.
tilføjet af

svar!

sikker noget bullshit!!
synes bare at du skulle tage og blive indlagt inde på et eller andet pshy afdeling
tilføjet af

Hvornår?

Tiden har jo ændret sig, der er idag både beton-lebber og bløde bøsser, hårde karriere kvinder og mandlige pædagog-medhjælpere. Derfor er det vigtigt at stille spørgsmålet, i hvilket tidsrum spørger du om? Engang var det almen viden at kvinden ikke havde en sjæl!
Dog mener jeg at piger og drenge stadigvæk bliver opdraget forskelligt, og der er da forskelle grundlæggende, det kan enhver jo tydeligt se. Men mandens gener som "jæger" er en dårlig undskyldning for utroskab! Der skal to til tango!
Heldigvis lever vi i en tidsalder hvor kvinder og mænd, ihvertfald på papiret, er lige. Mænd kan være følsomme, og kvinder kan være hårde!
Der er forskellige måder at vise følelser på.
Hilsner Mie
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.