9tilføjet af

Elsker // Elsker ikke

Jeg ligger bare der, grædefærdig 03.30 midt nat og ikke kan finde ud af hverken det ene eller det andet. Det hele er et kaos, og det gør ondt.
Jeg elsker ham sådan, men er jeg nu sikker på det.
Han er alt, han er vidunderlig, sød, dejlig, hans krælige smil der smelter mit hjerte og hans varme hænder der bevæger sig rundt. Alt hvad der er ham er så utroligt at man skulle tro dette var en drøm. Men elsker jeg ham?
At elske er stort, og jeg ved han ikke vil elske mig, selvom han siger jeg også er dejlig. Men jeg er jo kun er ven. Lidt mere end en ven, men stadig kun en ven!
Jeg ved godt jeg ikke er perfekt, men han får mig til at føle somom jeg var. Hans hjerte er det rene guld, hans omsorg og kærlighed. Det er utroligt et menneske kan rumme alt det.
Beundrer ham så meget. Så meget. Han fylder så meget i mit hjerte, og aldrig vil jeg slippe ham.
Men når han går, ligger jeg mig ned, lukker mine øjne og drømmer om tiden med ham. Den var så kort, men den betød alt. For mig! Begynder at græde, tænker om jeg ser ham igen, tænker over alle hans ord. Siger han dem bare, for at sige det, eller ligger der mere bag. Såsom kærlighed?
Jeg tror det ikke, når han jo siger vi kun er venner. Men hvorfor så disse ord?
Måske han ikke aner hvor meget de betyder for mig, men det er stort.
Et eller andet sted, ved han godt hvad jeg føler! Hans personlighed er så ren og fin, så kærlig og perfekt, at han vil alle mennesker godt, selv dem der gør ham ondt.
Men elsker jeg ham?
JA det gør jeg vist - mere end jeg burde, og derfor ligger jeg grædefærdig kun med ham i tankerne.
Ville ønske han kunne sige hvad det er han vil mig? Ville ønske han bare mente alle de ord han skriver. Ville ønske han en dag blev min, men jeg ved også at det aldrig vil ske.
Gad vide om han ved han får mig til at græde!?!
tilføjet af

:( trist

pyha sikken en omgang... fortæl ham hvordan du føler, fortaæl ham hvad han får dig til at føle... jeg håber han så vil indse at du elsker ham og enten en gang for alle sige han elsker dig eller forklare at det aldrig blir jer. men jeg håber da for dig at det blir jer. du elsker ham jo åbenbart virkelig meget..
held og lykke
tilføjet af

Sødeste ven...

Få det dog afsluttet én gang for alle.. Forklar ham dine følelser og få bekræftet om de er gengældt..Ellers..!!! hvor længe skal du gå i den tilstand...?? Det er jo ikke til at bære... Jeg er selv lidt ude i noget der ligner, men har fået bekræftet, at det aldrig blir os... Det er lidt med, dette du ved lige børn leger bedst... Men jeg er total vild med vedkommende og der går ikke en dag uden jeg tænker på ham.. Der er heldigvis god afstand imellem os.. det hjælper og jeg gør alt for at komme ud og møde andre mennesker og bare komme videre.. "Det jo altid let at løse andre´s problemer... Men jeg håber du kan bruge disse linier til "lidt" Knus og Held & Lykke
tilføjet af

ja og nej

det er aldrig fornuftigt at blive forelsket i en ven, men vi har alle prøvet det... men fordelen ved venner er at man kan spøger dem om deres føelser uden at miste dem... med mindre de vil mistes..... held og lykke....
tilføjet af

Et stort hjerte!

Hej min ven!
Jeg tror meget af det du forstiller dig om ham også ligger i dig.
Et ren hjertet menneske med smukke intentioner.
Jeg selv er en ung mand på 22 og har prøvet det du skriver lige nu.
Det er ikke sjovt!, men jeg er styret af min stolthed til at fortsætte, men siden jeg har prøvet det at blive forelsket kan jeg ikke dy mig med at give et bidrag.
Jeg blev vild med en smuk kvinde, mens jeg var 19år. Jeg havde aldrig før i mit liv følt mig elsket og savnet det inderligt!.
Mit liv var tomt, go jeg havde allerede opgivet min første uddannelse.
Jeg var overvægtig og dybt begravet af fortvivlede følelser, så jeg åbnet mit hjerte for hende. Når man gør det! Skal man passe på.
Det er bedre at give lidt af guleroden end hele haven af frugter!!!.
Verden kan og er for mange et tomt sted, og siden dit hjerte er så stort skal du også passe på det nøje for du vil blive såret meget når du bliver afvist. For mig betød det at jeg mistet krafterne til at fortsætte uddannelse at jeg mistet fodfæstet for end 2-3år.
hvilket nok bundet mere i den tomhed jeg vokset op med.
I den tid lærte jeg en masse om hvad livs værdier står for. Jeg gjorde mig tynd og slank ved at motionerer meget.
Jeg rejste til USA, levet i en garage og gjorde mig alle mulige forstillelser hvad det krævet at blive elsket af et fantastisk menneske.
Jeg mødte hende så for 2 måneder siden.
Jeg havde forandret mig meget!.
Det jeg så i hende var ikke den samme person jeg forelsket mig ved den første gang , faktisk så jeg bare en ganske normal kvinde ligesom alle andre!. Find ud af hvad du er værd, fordi hvis han ikke vil gør det til mere end det er, så er han heller ikke værd at bekymre sig om.
Siden dine bekymringer er mine egne erfaringer så nær er du velkommen hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål er min email: elvin@sol.dk
Eller i hver fald håber du kan bruge min historie til noget!.
tilføjet af

Kæreste lille pus...!

Jeg ved hva du føler, er lidt på samme side som dig, ang det med at græde midt om natten osv....!
Men... det var dog min kæreste og ikk en ven...!
Men har prøvet præsis det samme som du gennemgår nu..! Det er ikk fedt at være forelsket i en ven og ikk vide om han føler det samme, men jeg vil skrive som alle andre gør, få det afsluttet, for hvis han ikk føler det samme, så kan du komme videre med dit liv...! ved det er hårde ord og at det gør ondt hvis han ikk føler det du føler...!
men håber da at det bliver jer og jeg håber at han ved hvor meget han betyder for dig...!
Andet kan jeg desværre ikk sige...!
Qnuz...!
tilføjet af

Hvem bestemmer

Den der bestemmer i dit forhold til ham, bestemmer over dit hjerte og udfaldet.
/t
tilføjet af

syntes..

...du beskriver mig meget fint. Kan bare ikke lige komme på, hvornår vi har mødtses.
Nå - det var bare for at få lidt smil på.
Held og lykke med det..
tilføjet af

Mange tak

.....for Jeres svar. Men det er sådan at jeg har fortalt ham jeg er forelsket i ham, men hans svar dengang var at han ikke følte han var klar til noget forhold. Hvilket så var i orden, men alligevel alle hans ord, de søde der varmer mit hjerte enormt. Hvorfor siger ham dem? De gør mig så forvirret, når jeg ikke forstår hvad meningen bag er.
Et eller andet sted ville jeg bare gerne have klarhed over dette, men en andet sted fylder han så meget, og betyder så meget, at jeg ville miste så meget, hvis han skulle "droppe" mig fordi jeg igen spør om der er mere end som så.
Men jeg må tage det med et dybt suk, og se tiden an, men ingen tvivl er der. Han er så skønt et menneske, at jeg ikke kan lade være med at elske ham, om jeg vil eller ej.. ://
tilføjet af

Søde ord

Han siger de søde ord, fordi han ikke vil såre dig.
Hvis du får ham som kæreste, og det ikke går mellem jer.
Så er sandsynligheden for at du mister ham for altid rimelig
stor, det er måske værd at tage med i dine overvejelser.
Hvo intet vover, intet vinder, men alting har en pris.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.