5tilføjet af

eks lyver/bedrager mig

tror i ik at jeg ser at eks kæresten et par dage efter han har gjort det slut er på dating profil...av av for den, den svier fandme. føler mig så brugt så kasseret, når han faktisk 1 uge før han gjorde det slut havde sagt adskillige gange at han elskede mig, men ugen efter sagde han, at han ikke elskede mig mere....er manden forvirret oveni sit hovede, eller lyver han som en hest kan sparke, det forstår jeg ikke et klap af, gør i
tilføjet af

Havde

i ikke brudt med hinanden. Kvinder gør sig kostbare og det er vi gode til, hvis du elsker ham burde du havde været ærlig måske kan du nå det endnu.
Jeg er godt klar over at tingene ikke kan løses med en rebound, men det ved din eks måske ikke el. også vil han vække din jalousi.
Hvis du ikke ønsker ham tilbage vær ligeglad og lad ham date. Så i begge kan komme videre.
tilføjet af

Kan godt forstå du er forladt

du virker besiddende og herskesyg.
Hvis i er gået fra hinanden er han fri til at gøre som han vil, det er sq da kun forvirrede teenagere der lever i den vildfarelse, at man skal være hinanden "tro" efter et brud.
Bliv voksen og indse du ikke mere er den han vil have som kæreste.
Hold dog op hvis alle brudte forhold skulle ende på den måde du ønsker, så ville omkring halvdelen af danmarks voksne befolkning leve i cølibat.
Kom videre med dit liv i stedet for at hænge i fortiden.
tilføjet af

Ja han snyder

og bedrager dig, og er utroværdig og fuld af løgn, så det er da godt du er blevet single, og håber ikke du går tilbage til klaphatten igen. Du fortjener bedre end en kold narrerøv som ikke ved hvad kærlighed er. Stakkels andre singlepiger som søger kontakt med ham, de får sikkert samme behandling, det er derfor dating steder er så useriøse, for der er mange gifte mænd, eller mænd i forhold som søger sex med både kvinder og deres eget køn. Så måske er han også bi og på sexdating steder. Glem ham og kom videre med dit liv.
tilføjet af

KKK

Ha ha ha dagens sjoveste indlæg, ja undskyld jeg spørger, MEN HVAD FANDEN LAVEDE DU SELV INDE PÅ EN DATINGSIDE... ?????????????
tilføjet af

se det med et stort grin

Ja det gør jeg, for jeg læser det som et "nååå det er såååå synd for dig" enormt sakastisk for hvem dælen kan tage tråden skriver seriøs??? de har brudt med hinanden og hun sidder og flæber som en anden græde kælling..... kom dog videre i dit liv
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.