9tilføjet af

Kaffeduften?

Kan nogen hjælpe mig, med hvor pokker den dejlige kaffeduft er blevet af? Jeg troede det skyldtes alderen, og at jeg havde mistet smagsløgene, men så forleden dag, på trappeopgangen, da jeg åbnede døren, Jesus Christ - jeg rykkede 50 år tilbage i tiden...
tilføjet af

Mon ikke det hænger sammen med

- hvilken kaffe du bruger? Kaffe brygget på friskmalede bønner og madam blå "fylder" noget mere, end Merrild på Braun.
tilføjet af

Hold nu vejret,kære dulkis-

...jeg bruger nescafé.
MEN jeg har ellers brugt Gevalia. Skulle det ikke dufte bare lidt af kaffe?
Men det er det at komme i et hjem hvor kaffeduften slår igennem. Sig nu ikke, at du ikke ved, hvad jeg mener! Jeg kan se det på dine rynker.
Ja, jeg har været indlagt, derfor mit fravær. Øh, spurgte du ikke, eller glemte du det, eller interesserede det dig ikke. Benytter lejligheden til at sige, at jeg sidder med iltslange og ikke er åndssvag.
Er der nogen der følger med, er det dig. Jeg elsker dig. Tror jeg slutter her, det ser sjovt ud.
tilføjet af

Jo Gevalia kan godt dufte af kaffe

- Men skal det være rigtig godt er det altså den anden metode, der er den sikreste.
- Med hensyn til fravær, så er det da også ufølsomt af mig ikke at spørge, men i denne ferietid, er der jo ingen, der er til at holde styr på, så derfor forventer jeg ikke at "se alle hver dag" - men det var da ellers noget af en melding at komme med. Det står da helt stille indeni mig.
- Jeg håber, du trods slanger og manglende åndsvaghed har det nogenlunde. Du virker som om humoren ikke er blevet efterladt ved udskrivningen.
- Hav en rigtig god dag Jette.
//Dulkis.
tilføjet af

du er alle pengene værd - kommer i 'alle' fra Århusegnen?

Altså der er noget med jer jyder - hvorfor jeg tror i er jyder? jamen, det ses jo af jeres humor og kløgt. Jeg har altså aner, ja jeg har, fra Nibe.Nord eller syd for Limfjorden. Mine svigerforældre havde sommersted på Vrinners Hoved. Hører du!
Ja, men jeg (vender tilbage ) læste, at du så fint orienterede os om, at du nu lukkede ned og gik på ferie. Så var vi/jeg trygge ved tanken om, at du vendte tilbage.
Jeg tror faktisk ikke, jeg er så interessant, at andre end dig og den og den gider følge med.Du er ikke til at stikke igennem.
Dulkis, jeg slår op hver dag under 'Dulkis' og ser hvad du har skrevet.
Med slanger og det hele, det er min bedste underholdning.
Knus til dig!
Det er ikke bare rygerlunger(til fanatikere) selvfølgelig har det ikke hjulpet, at jeg har røget i årenes løb.
tilføjet af

kaffeduften

Vi køber altid kun kaffebønner og maler selv. Det giver duften 2 gange. Og kaffen er skøn. Vi køber Gammeldaws Java grøn pose i en vinbutik i Kolding. 500 g. koster ca. 28,- kr. Og vi købte en elektrisk kaffekværn for mange år siden i Netto til 100,- kr. Så vi nyder både duften og smagen.
tilføjet af

Svar til mormor

Tak for svar. Jeg har også en elektrisk kværn, men jeg skal nok prøve dit kaffemærke.
Jeg har også tænkt på, om kaffemaskinen stjæler noget af aromaen. Måske man skulle forsøge at brygge på den gamle filterfacon igen...
Vh jette-
tilføjet af

Kaffeduft :)

Tænd ovnen og læg et par hele kaffebønner på pladen og en liflig duft af kaffe breder sig i hele hytten...
Med nescafe i husholdningen er der ikke meget kaffeduft - gå tilbage til gevalia eller en af de andre udmærkede malede kaffebønner og nyd duften når du åbner posen, så er den der også... Og hvis du opbevarer den åbnede pose i fryseren, så bliver den ved at være der...
Godt nytår
tilføjet af

Tak for det gode råd til Kvinde-42

Det vil jeg straks forsøge mig med. Har faktisk en glimrende kaffemølle, men det med ovnen lyder originalt og spændende - dog også lidt logisk.
Venlig hilsen og rigtig godt nytår til dig!
jette-
tilføjet af

Mere kaffe duft

Til kvinde-42
Den med fryseren havde jeg ikke hørt før,jeg selv bruger mit køleskab,som jeg varmt kan anbefale.🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.