9tilføjet af

Dyrehandler

hvad skal der til for at blive det?
tilføjet af

sjovt, men undskyld

Jeg så dit indlæg som dyremishandler. Der kan jeg godt give dig nogen tip. Men det er du jo sikkert ikke interesseret i ;-)
Jeg tror faktisk ikke man skal have nogen forudsætning for at åbne en dyrehandel, men hvad med bogen, "Hvad kan jeg blive!" - Er selv meget interessert i alle former for dyr, måske ikke krybdyr. Men generelt er jeg meget dyreglad. Og har sel haft drømme om at starte en dyrehandel. Jeg har dog ikke haft det fornødne tiltro.
Men jeg ønsker dig al mulig held og lykke med din drøm.
tilføjet af

tjae dyrehandler

Du skal være i besiddelse af Et par Gode Nosser
tilføjet af

Hej igen

Jeg har lige fundet et link, prøv det. Det kan være du bliver klogere af det.
http://www.aforesund.org/jobbfunktion/jobdetails.aspx?id=230&lang=dk
tilføjet af

Handelsuddannelse

Hej Sanne
Uanset hvor glad man er for dyr, så er det nok smartest at tage sig en handelsuddannelse, så man også har styr på regnskaber, moms, skat osv. Det lyder nok kedeligt, men dyrene kan jo ikke leve af kærlighed alene...
Så lige din profil...sjovt nok er var jeg selv stor fan af Slash og Gnr som yngre..(synes da stadig de er for fede) Men for et par år siden fik jeg mulighed for at interviewe ham, da han spillede med Slash Snakepit på Train i Århus...Det var ret syret...Han var en rigtig gentleman - ikke lige det man forventer af en fordrukken heavyguitarist.
Jeg fik fotografen til at tage et fantastisk billede af ham og mig på balkonen på Hotel Atlantic, hvor han boede...det er et sjovt minde at have....
Ville bare lige prale - det er ikke hver dag man møder andre fans af lige netop ham...Held og lykke med dyredrømmen...
Maia
tilføjet af

I praktik hos dyrlæge.

Jeg ville prøve at få undersøgt,om det var muligt for dig,at komme i praktik hos en dyrlæge.Der kan du suge til dig af viden om dyrene.
Det kræver altså,at du har en almen viden om dyr og fjerdyr,og jeg tror ikke det er helt nemt at nedsætte sig som dyrhandler.
Et godt råd til dig.Som dyrhandler er det godt at kunne latin,for det bruges meget inden for dyrfaget,men forhør dig hos en dyrlæge.
tilføjet af

øhj

årh hvad, det er da vildt.. det må have været en super oplevelse... er vildt misundelig på dig ;)
tilføjet af

aha...

jeg regner med det er samme anonyme der ´har skrevet alle 3 indlæg.... men ja mange tak for hjælpen og oplysningerne!! det er jeg meget glad for..
tilføjet af

du kan...

også tage en uddannelse til dyrepasser! Så kan du absolut arbejde i en dyrehandel, og skulle du få lyst til at arbejde med dyr på en anden måde kan det jo så, med den uddannelse, også lade sig gøre! :)
tilføjet af

hej

du skal have en dyrepasser uddannelse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.