8tilføjet af

du må ikke lege med andres følser

hvis man er gift er det meget ond og ligge med andre end den man er gift med dette kan i værste tilfælde føre til selvmord det er en meget alvorlig ting at lege med andres følser det gør man ikke specail pigerne er yderst slemme til at gøre dette jeg har set flere eksempler på det jeg kan godt forstå at flere og flere går til udlandet thailand filipinerne rusland polen og henter en pige
tilføjet af

helt forkert

Hold da helt kæft for en negativ holdning at gå rundt med! Jeg er ked af at briste din bobbel, men lige så mange danske mænd er utro!
At nogle mænd vælger at hente deres kone i udlandet er fint nok, men absolut ikke altid noget prisværdigt. Jeg har set flere eksempler på udenlandske kvinder som er blevet bragt hertil og efterfølgende bliver behandlet elendigt af deres danske mænd. De isoleres, må ikke altid arbejde, har stort set intet netværk udover ægtemanden og dette fører unægtelig til en afhængighed af manden.
Man kan jo også spørge sig selv om, hvordan det kan være at disse kvinder stort set altid bliver hentet fra øst-lande med meget fattigdom og elendighed?? Hvorfor formidles der ikke såkaldte "post-ordre" hustruer, fra f.eks. Frankrig? Mon ikke det skulle havde noget at gøre med, at disse kvinder ikke har brug for at blive ført til et andet land for at få et nogenlunde liv. De kvinder du snakker om, tror jeg for en stor dels vedkommende, ser et liv i Danmark som en mulighed for at få et lidt bedre liv (ægteskabet med den danske mand er så bare noget der følger med), hvor de måske også vil have mulighed for at hjælpe familien derhjemme. Det er der som sådan ikke noget galt i og vel egentlig også forståeligt nok.
Det er da muligt at thai-kvinder er mindre utro end nordiske kvinder, skal jeg ikke kunne sige, men hvor meget ægte kærlighed er der lige i dét her??
Selvfølgelig er der også små solstrålehistorier hvor det måske virkelig drejer sig om kærlighed, men for en stor dels vedkommende tror jeg i bund og grund, det drejer sig om mænd som vil have en "underdanig", føjelig hustru, som er afhængig af ham.
I disse tilfælde mener jeg så ikke, at den danske mand er så meget bedre end den danske kvinde!
tilføjet af

det er de färeste som er sädan

til niller det du siger med at danske mänd isoler udlanske kvinder er de färeste men selvfölgeg er der uheldige eksempler men ikke dem jeg kender gör dette som du pästär de er blevet brändt af flere danske piger og det er klart der findes ogsä mange utro mänd men ligsä mange utro kvinder det er svneri unaset hvem der er utro dette med og isolere en udlansk kvinde er de färeste som gör dette det er kun de därlige som gör dette lars
tilføjet af

Kender du.....

den her tast: ,,,,,
;-)
tilføjet af

netop...

Der kan man jo bare se hvor forskelligt vi oplever tingene og det understreger vel så også at man ikke skal generalisere. Jeg er godt klar over at det ikke er alle mændende der er sådan, men du skal så også indse, at det altså ikke er typsik for danske kvinder at være utro!
Jeg kender masser af danske piger/kvinder som aldrig har været utro og som heller aldrig kunne drømme om det - mig selv inklusiv.
tilføjet af

jeg har selv været ude for utroskab

nu skal jeg selv fortælle dig en ting hvad jeg har været ude for jeg mødte en pige i flensborg som hed maren.vibe hun virkede meget sød og mig og en som hed leo var ude ved hende og spise til middag og hun sagde at hun ville komme op og besøge mig i danmark og vi skrev trofast og pludslig en dag fik jeg et brev fra hende at vi ikke kunne ses mere fordi at hendes gamle kærste herman var kommet tilbage fra berlin og havde fundet et bedre arbejde til hende og dette havde hun holdt skjult for mig og løjet mig op mit åbne ansigt jeg ku kun bruges da hendes gamle kærste herman ikke var der som hun skjulte for mig lars
tilføjet af

Koldt vand i blodet

Hey slap nu af det er sådan noget der sker, nok er hun en idiot, men det er der mange der er, det heldige er at der ligeså mange der ikke ville være dig utro.... og så synes jeg måske ikke helt at det du snakker om kan betegnes 100% som utroskab, hun gik tilbage til sin gamle kæreste og det er da noget lort, men prøv dog at vende den indad menneske, det nytter ikke noget at pege på andre hver gang der er lidt modstand.
tilføjet af

det er megt ond at lege med andres fölser dette kan i värste tilfälde före til selvmord

men det er rigtig men sä forstär jeg ikke hvorfor at man sä inviterer til middag hvis man har en kärste vi var bag efter ude og blive präsinteret for hendes moster og onkel men det er for og fortälle andre om hvad jeg selv har väret ude for dette er tilbage i 1986 men jeg kan fortälle om et andet eksempel som ikke er sä gammel en som jeg kender havde en pige og de var begge sygeplejsker pä syge huset og pludslig fandt hun en kvndlig kärste og han blev total knust og önskede ikke mere at leve og forsögte selvmord det tog ham et helt är at komme over dette det er ikke for sjov at jeg siger at man ikke skal lege med andres fölser det kan i värste tilfälde före til selvmord og det er uanset om man er mand eller kvinde sä er det meget ond og lege med andres fölserlars
tilføjet af

Det er ikke "leg" med andres følelser

Det er ikke "leg" med andres følelser, man kan ikke selv bestemme hvad man gør... ville du måske hellere have at din partner var ulykkelig men sammen med dig? det giver jo ikke mening, man kan ikke bare tvinge andre, så set herfra er det i højere grad dig selv der har tendens til at lege med andres følelser.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.