7tilføjet af

hunde og naboer

Hmm nu flyttede vi på landet, med 2 dejlige rolige, ikke gøende hunde (undtaget når nogen bankede på døren), og hvad sker der så? Naboen synes, i starten, det var vanvittig sjovt at få dem til at gø. Det har nu eskaleret, og jeg kan ikke længere have hundene i haven, hvilket er ærgeligt, når man nu har en have, der ikke ligger i et villa kvarter, men på landet i en lille klynge huse. Nu står han og råber og skriger af hundene, hver gang de gør ad ham (de gør ikke af andre), og da han går hjemme, og på denne dejlige tid af året befinder naboen sig i haven fra 6 morgen til mørket falder på. Nu er han så begyndt at klage over, at de gør ad ham, hvad gør en klog så? jo hun fortæller, at det er uklogt at få dem til at gø, og i dag begyndte han at råbe ad hundene, inden de var lukket ud i haven, det giver jo megen mening, og hundene reagerede da heller ikke. Politiet har været forbi - dem gøede hundene ikke af, så kom naboen farende, da han så politibilen, og straks begyndte de at gø ad ham. Politiet bad ham om at gå (han blandede sig i samtalen, og afbrød en betjent), og straks han var ude af syne, holdte hundene inde med at gø. Nu er jeg ikke vild med at holde nabokrig, så det prøver jeg at undgå, så derfor, er der nogen der ved hvordan man træner sin nabo, til at holde op med at søge en krig?
tilføjet af

Køb de største motherfuckervandkanon

du ved "maskinpistolsting" og sprøjt vand på naboen hver gang hundene gør. Så bliver han vel træt af at hidse dem op.
tilføjet af

hvis det ikke..

..allerede er forsent, så må du vel bide det sure æble og kontakte den drillesyge nabo igen, først uden hunde. Få ham derefter ind til en kop kaffe og få bilagt striden... Glem alt om hvem der gjorde hvad og hvorfor - videre - vamos - imorgen! 🙂
Slug kamelen - Nabokrige er alt for opslugende, nedbrydende og aldeles uden nytte
tilføjet af

Ja havde det

Været mine hunde, så ved jeg godt hvad jeg havde gjort, jeg havde sku flækket tuden på det svin.
tilføjet af

At træne sin nabo

Kræver stor visdom.
Prøv at sende ham et brev, hvor du så diplomatisk du nu kan, forklarer at det er var hans "leg" i starten der nu har eskaleret, og at han selv har trænet hundene til at gø når de ser ham. Foreslå at I i fællesskab træner hundene i at lade være med at gø af ham, og forklar ham hvad der skal til for at hunde ikke gør. Lad det også gerne fremgå af brevet, at politiet jo ikke kan gøre noget, når hundene kun gør når han er tilstede, men ikke lige så snart han er ude af syne.
Held og lykke.
tilføjet af

Der skal to til en krig

og dette er din version.
Jeg må indrømme at jeg selv kan få knopper af hunde der gør evig og altid. Jeg har været genbo til et par med to collier som aldrig var hjemme. Deres hunde gik altid ude i haven og de gøede bare en bil kørte forbi ude på vejen.
Man kan få opereret hunden så den ikke kan gø mere. Måske var det en løsninng.
tilføjet af

Det ville være uhyre usmart

Du aner ikke om han så ville komme ud med et oversavet jagtgevær!
En ting er sikkert hvis i begynder at eskalere det op på det niveau, så er der to tabere.
Hvad iøvrigt med at læse lidt kritisk. Dette er en side af en historie!
tilføjet af

jjjjjaaaaaaa kender det

Åha.. Kender det bare ALT for godt!!!
Jeg har også to dejli hunde, der aldrig gør. Kun når der kommer fremmede advare de lige om at de kommer...
Vi har så den her kæmpe fjols af en nabo!!!
Da den ene var hvalp, var den slem til at stikke af og over til naben. Hvilken bestemt ikke var iorden fra min side af! Men naboen lukkede den ind hjemme hos ham, og fodrede den osv! Bag efter kommer han og brokker sig over at den løber over til ham!
Det kan jeg godt forstå! Den skal blive hjemme osv osv, men hel ærlig! Det er jo klar at hunden vil over til ham når han gver den lækre godbider osv! Det fatter han simpelthen ikke! Men nu gør den det heldigvis ikke mere.
Men når han går ude i haven, og mine hunde går ude i haven lige så fredelig, så sprøjter han lige pludselig vand på dem! Hundene får selvfølgelig et chok og begynder at gø af ham. Jeg går hen og henter dem ind, og tror du så ikke at jeg også får en is kold omgang vand fra vandhannen?! AARR! Så kigger jeg over på ham hvad han har gang i. Så træsker han lige så stille væk!
WHAT???!! Er fuldstændig uforstående, og snakker man med ham om det siger han bare: jamen de gør jo!
:ja hallo, det var ikke før du sprøjtede vand på dem!
Og så stopper samtalen lige som bare der!
Hvor ville det være skøn hvis alle gad at sætte sig lidt ind i at forstå en hunds tankegang!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.