1tilføjet af

Du er så langt væk!!

Hej.. Så er sommerferien netop slut! Det betyder at jeg må vende mig til at se min kæreste hver 2. weekend. Hvor jeg ellers var vant til at se hende hver evig eneste dag på efterskolen. Men hvordan kan jeg vænne mig til det?? Jeg har jo været vant til hendes nærhver.. Men vi håber at det kan holde, for vi har nemlig et utrolig tygt bånd. Vi elsker hinanden virkelig højt og har været sammen i godt 9 måneder.. Håber der er nogen som der evt. har et par forslag til hvordan det kan gå.. Og også evt. erfaringer?
tilføjet af

Slap af...

Jeg har nu haft kæreste på i 4 gode år. Men det første år var hårdt, da afstanden var der så vi kun så hinanden ca. hver 3. weekend. Det var hårdt, men man glædede sig til at se hinanden, glædede sig til at toget rullede ind på paronen så man kunne falde i hinandens arme.
Et år efter flyttede jeg fra det hele og kastede mig ud i det og flyttede sammen med ham.
Det var kærligheden der holdte os sammen. Man kan klare mere end man tror.
Men det bliver svært, og det er nok og endnu sværere når man har gået op og ned af hinanden i så lang tid, og pludselig er man så langt fra hinanden.
Jeg har selv gået på efterskole, hvor der var mange par da tiden endte ud. Men der er desværre ikke nogle af parerne der er sammen mere. Men intet er umuligt, for den der bærer viljen i hjertet.
Kast jeg ud i det, lad vær med at tænke at det ikke kan holde.
Nyd det, nyd kæreligheden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.