1tilføjet af

Driftsstatus

SOLdebatten har i de sidste par dage desværre været påvirket af tekniske fejl. Bl.a. at debatforsiden ikke opdaterer regelmæssigt og der derfor kan gå lang tid inden seneste indlæg vises. Der arbejdes på at løse problemet snarest.
Den er godt nok dateret i sidste måned - så giver uværligt en anden opfattelse end tidligere af udtrykket "de sidste par dage".
At man ikke kan fremkalde "seneste indlæg" - siger driftsstatus ikke noget om. Er det fordi det nu er blevet normaltilstanden?
tilføjet af

"Service Temporarily Unavailable"

Jeg bruger den avancerede søgefuntion uhyre meget, men stort set altid fra kl 20 om aftenen , natten over og ud på formiddagen, så popper meddelelsen "Service Temporarily Unavailable" op. Dette gælder også, hvis man skal have vist profilsider, etc.
Kunne man da for h.... ikke bare give lidt info på forsiden, der varskoer folk? Altså mht. at der ER et problem med debatsiden - og meget gerne med en EKSAKT TIDSHORISONT for, hvornår problemet er løst?
Jeg har hørt noget om, at debat.sol.dk er ved at migrere over til en anden database - dette kunne passende være noget af den info man lægger ud på forsiden - det vil være noget folk kan forstå og forholde sig til. Lige pt. holdes debat.sol's brugere bare som gidsler, der hverken får info eller tidshorisonter
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.