6tilføjet af

Drenge med eller uden hår!!!!!

Hejsa..........
skal en dreng have hår eller ik....
tilføjet af

Smag og behag...

Hej frække!
Både min fyr og jeg er helt glatbarberede... det er en helt fantastisk oplevelse for os begge to, når jeg rider ham - det føles virkelig godt ;o) Det føles også dejligt i andre stillinger, men det er helt klart bedre at ride ham, når vi begge er helt glatte!
Desuden er det også meget bedre, at give ham et blowjob, når han er glat - det er ikke voldsom rart, når manden har sådan et væg-til-væg tæppe, så man får hår mellem tænderne, når man ligger og sutter, slikker osv!
Det er lidt besværligt, at skulle barbere de ædlere dele, og især for mænd. Men tro mig - det er virkelig det hele værd!!
Så mit råd til alle - både hankøn og hunkøn: KOM AF MED DET TÆPPE, DU/I RENDER RUNDT MED!!!!! Så go' lyst med skraber og skum ;o)
De kærligste og glatbarberede hilsner fra Carina
PS: noget helt andet er, at hvis du "forlanger", at din kæreste er glat, er det altså også mest fair, hvis du også er det! Bare min holdning...
tilføjet af

smag

hey
personligt bryder jeg mig ikke om mange hår på feks ryg og skulder men har ikke noget imod dem på bryst , mave ben osv dog syntes jeg ikke det gør noget hvis i drenge trimmer jeg omkring jeres pig, kugler osv det ser lidt mere lækkert ud end en urskov
mvh
anna
tilføjet af

Nej

Hey...
Nej det skal de ikke!!!
Knuz...
tilføjet af

Min mening

Jeg synes klart at piger skal være glatte. men mænd derimod, fortrækker jeg klart er som naturen har skabt dem. Jeg synes der er noget feminint over hvis mænd barbere sig, de barbere jo heller ikke ben, som os. Eller under armene for den sags skyld, hvorfor så i skridtet?jeg kan lide mænd som mænd. Ikke det der femi halløj. Men det er jo bare min mening...:)
tilføjet af

Hår!!

Min fyr har et tæppe uden lige, og jeg synes det er vildt lækkert, jeg er selv er helt glat, men synes ikke han skal være det.
Men igen! det er smag og behag!
tilføjet af

ingen hår under armene

Hej
Min kæreste er muslim og han barberer sig under armene..Jeg synes det er dejligt og ikk for feminint. Jeg har ikk hørt, om så mange fyre, der barberer sig under armene, men måske er det fordi han er muslim??
Han barberer sig ikk forneden, selv jeg nu godt synes, at en fyr må trimme sig lidt dernede. Også når man skal gi et blowjob. Det er altså lidt mere lækkert, når man ikke får tusindvis af hår i munden.Så barberet går jeg ind for, men ikk helt glat forneden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.